Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
26
Szereplők
18
Vélemények
30
Képek
8
Videók
Tőrbe ejtve
 
Lonka   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Igazi sztárparádé. A története is végig egy lépéssel az ügyfél előtt járt mindig. Nem sablonos a story.

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 01. 07.

a nap véleménye

„Ki maga? Sherlock Holmes újratöltve?” Még annál is jobb!

A magyar filmforgalmazás útjai – legalábbis mozis fronton – kiszámíthatatlanok. Nehéz ugyanis érdemi indokot találni arra, hogy a Tőrbe ejtve eredetileg 2019. november elejére időzített bemutatója átkerült 2020 januárjára, ám jelen film esetében ez mégis megtörtént. Annyi baj legyen, vághatjuk rá szinte csípőből, szűk két hónap mit sem számít, ha egy ilyen remek krimit kapunk. Rian Johnson új rendezése finoman szólva is magasra helyezte azt a bizonyos lécet, így stílusosan szólva akár azt is mondhatjuk az év elején, hogy ennél rosszabb film ne legyen idén. A világhírű krimiírót, Harlan Thrombey-t holtan találják a 85. születésnapi partiját követő reggelen. A nyomok öngyilkosságra utalnak min... több»


 
HETEDIK   2020. 01. 03.

a nap véleménye

Agatha Christie hagyatéka

Hogy a krimi királynőjének művei mennyire aktuálisak még napjainkban is, arra jó példa ez a film. Rian Johnson a kritikán aluli Az utolsó Jedik után visszatért ahhoz a műfajhoz, amihez igazán ért, és hát látszik, hogy ismeri Agatha Christie munkásságát, hiszen világos, hogy a Poirot-t vette alapul. Csak itt nem a zseniális David Suchet alakítja a detektívet, hanem maga a 007-es ügynök. Daniel Craiget jó volt végre nem James Bondként látni, és nagyon is jó választás volt ehhez a filmhez. Egyenesen lubickol a szerepében, nagyszerűen hozza a laza, ugyanakkor céltudatos nyomozót, bizonyítva, hogy összetettebb szerepeket is remekül el tud játszani. A szereplőgárda amúgy is parádés, Curtis, Evans... több»

 
indingo   2020. 01. 06.

Igazi csemege a film, már csak a szereposztása miatt is. A történet picit nehezen indult be, de utána elszabadul a pokol. Kiemelném, hogy milyen gyönyörű volt a ház, a bútorokkal, festményekkel, különleges szobrokkal.

 
Szilonka   2020. 02. 07.

Remek hangulatú film, minden percét imádtam. Ahogy aprólékosan bontakozott ki a történet, ismertük meg a szereplőket.

Chris Evans
Ana de Armas
Jamie Lee Curtis
Don Johnson
Chris Evans
Jaeden Lieberher
Toni Collette
Ana de Armas
Katherine Langford
Ana de Armas
K Callan
Jamie Lee Curtis
Daniel Craig
Daniel Craig
Michael Shannon
Ana de Armas
Daniel Craig
Frank Oz
Daniel Craig
Ana de Armas
Edi Patterson
Ana de Armas
Daniel Craig
Ana de Armas
Christopher Plummer
Daniel Craig
Chris Evans
Rian Johnson
Don Johnson
Jamie Lee Curtis
Christopher Plummer
Ana de Armas
Toni Collette
Ana de Armas
Daniel Craig
 
Ha a Cluedo filmváltozata annak idején csalódáskeltő volt, akkor itt a gyógyír. több»
 
Tőrbe ejtve kritika több»
 
Tőrbe ejtve okos zsánerjáték, pompás kikapcsolódás, megfelelő helyre szúrt poénokkal. több»

A film összbevétele 265 421 744 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 245 075 463 forintot termelt. A hazai mozik összesen 155 541 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben Harlan Thrombey édesanyját alakító K Callan a valóságban több mint 6 évvel fiatalabb, mint a magát Harlant alakító Christopher Plummer.

(elekm90)
 

Daniel Craig és Christopher Plummer a 2011-es A tetovált lány után ismét együtt állt a kamerák elé a Tőrbe ejtve forgatásán.

(hp)
 

Rian Johnson az 'amerikai Poirot' jelzővel illette Daniel Craig karakterét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.