Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
27
Szereplők
129
Vélemények
24
Képek
2
Videók
Fogságban
 
Nurbanu   2020. 05. 26.

legújabb vélemény

Remek szerep osztás

Nem igazán nézek efféle filmeket de ez,le bilincselő szó szerint a képernyő elé kötött egy percet nem szerettem volna el szalasztani ,hihetetlen fordulatok és nagyon jó szerep osztás. Be fejezés is nem ellaposodott vagy ki számítható. Hatalmas film ajánlom mkinek :)

 
indingo   2016. 02. 18.

Érdekes volt a film, főleg annak tekintetében, hogy most akkor ki is van fogságban. A kislány vagy az édesapa? Moziban láttam és furcsa volt számomra, hogy egyeseknek milyen furcsa a a humorérzéke. A film elején lelőnek egy szarvast és a fél terme nevetésben tört ki.


 
Bogi87   2016. 06. 17.

A Fogságban egy, az első perctől az utolsóig igazán feszült krimi-thriller. Mélyen megrendítő és elgondolkodtató, különösen azért, mert ha beleképzeljük magunkat a főhős helyzetébe, nehéz lenne bölcs döntésre jutni, mi helyes és mi nem, mit tehet meg egy elkeseredett apa, hogy megtalalja szeretett gyermekét, meddig mehet el. A végsőkig?

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Jake Gyllenhaal feltörekvő karrierjének meghatározó állomása ez. Jó látni, hogy Hugh Jackman se csak egy bizonyos szerepkört tud betölteni, hanem képes egy érzelem dús dráma irányító karaktere is lenni. Közel az alapfilm kategóriához.

 
Deku   2017. 07. 10.

Nagyon ütős a történet és kevés ilyen erős dráma van. Nálam nagyon bejött minden egyes pillanata amivel elkápráztatott. Nem is sejtettem, hogy így beleolvadok a filmbe pedig imádtam teljesen.

Hugh Jackman

A film összbevétele 122 126 687 dollár volt (imdb.com).

 

Melissa Leo szürke parókát és kiegészítőket viselt a szerep kedvéért, és a kellékesek lelkére kötötte, hogy ne tisztítsák meg a szemüvegét.

(SódóGA)
 

A jelenet, amikor Holly kéri Kellert, hogy igyon még egy kicsit, teljes egészében improvizáció.

(SódóGA)
 

A nyomozó, Loki nevét egy norvég mitológiai szereplő is inspirálta. A mitológia szerint Loki állhatatosan oltalmaz egy gyermeket egy óriástól, Skrymirtől.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.