Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Fogságban (2013)

Prisoners
Filmadatlap
 
27
Szereplők
137
Vélemények
24
Képek
2
Videók

Galéria (24)

Hugh Jackman

Videók (2)

 
Julianna Máyné Hovanyecz   2022. 01. 04.

legújabb vélemény

0

Zseniális film, de ez az a kategória, amit az ember nem akar újranézni!

 
indingo   2016. 02. 18.

2

Érdekes volt a film, főleg annak tekintetében, hogy most akkor ki is van fogságban. A kislány vagy az édesapa? Moziban láttam és furcsa volt számomra, hogy egyeseknek milyen furcsa a a humorérzéke. A film elején lelőnek egy szarvast és a fél terme nevetésben tört ki.

 
Bogi87   2016. 06. 17.

2

A Fogságban egy, az első perctől az utolsóig igazán feszült krimi-thriller. Mélyen megrendítő és elgondolkodtató, különösen azért, mert ha beleképzeljük magunkat a főhős helyzetébe, nehéz lenne bölcs döntésre jutni, mi helyes és mi nem, mit tehet meg... több»

1
 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

0

Jake Gyllenhaal feltörekvő karrierjének meghatározó állomása ez. Jó látni, hogy Hugh Jackman se csak egy bizonyos szerepkört tud betölteni, hanem képes egy érzelem dús dráma irányító karaktere is lenni. Közel az alapfilm kategóriához.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Nagyon ütős a történet és kevés ilyen erős dráma van. Nálam nagyon bejött minden egyes pillanata amivel elkápráztatott. Nem is sejtettem, hogy így beleolvadok a filmbe pedig imádtam teljesen.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 19.

0

Nagyon jó film,leköt,és szinte odaragaszt a képernyő elé,nincs mese,ez egy komoly alkotás,tele kérdésekkel,és kételyekkel ?Meddig mehetünk el,ha úgy érezzünk,veszélyben vannak a szeretteink???Mit tehetünk meg,és mit nem?Érdekes,mindenki másra esküszik...

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

0

Nagyon erős a film, indulatokban gazdag. Lenyűgözött a pszichikai megnyilvánulás. A szereplők tökéletes játéka és a sejtelmes atmoszféra. Szerintem ilyennek kell lennie egy jó kriminek. Lehet kicsit túl happyend lett a vége de nem zavar mert teljes mértékben lekötött és nagyon meg voltam elégedve vele.

A film összbevétele 122 126 687 dollár volt (imdb.com).

 

Melissa Leo szürke parókát és kiegészítőket viselt a szerep kedvéért, és a kellékesek lelkére kötötte, hogy ne tisztítsák meg a szemüvegét.

(SódóGA)
 

A jelenet, amikor Holly kéri Kellert, hogy igyon még egy kicsit, teljes egészében improvizáció.

(SódóGA)
 

A nyomozó, Loki nevét egy norvég mitológiai szereplő is inspirálta. A mitológia szerint Loki állhatatosan oltalmaz egy gyermeket egy óriástól, Skrymirtől.

(SódóGA)
 

Alex Jones nagynénjének neve Holly Jones. Holly Jones egy 10 éves kislány volt, akit 2003-ban elraboltak és megöltek Torontóban.

(SódóGA)