Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Fogságban

(Prisoners)
 
Mate  2015. 01. 25. 22:37

Ez egy olyan film amit nem könnyű nézni, az ember mégis újra meg újra megteszi. Elgondolkodtató, hátborzongató, lenyűgöző... egyszerűen egy mestermű.

 
macskulare  2015. 06. 10. 08:15

Most néztem meg és a Komfortos Mennyország óta nem láttam ennyire jó krimi-drámát. Említésre méltó: 10/10. Fordulatos volt, kiszámíthatatlan, nekem nagyon bejött! A szinészek a Toppon vannak!

 
hsanya182  2015. 05. 06. 08:10

Nagyszerűen demonstrálja ha gyermekeidet elrabolnák. Jól alakítják a szereplők a szerepeket. Jók a karakterek, jók a vágások. Fenntartja a feszültséget majdnem végig. Lehet találgatni mi lehet a megoldás. Ha jó vagy és közbe jár az agyad, ki lehet a háttérben, a film közepére meg lehet fejteni ;) :) Kötelező film :)

 
ChrisAdam  2015. 02. 13. 17:00

Pattanásig feszült krimithriller, hihetetlen izgalmas, hangulatos film. A színészgárda egytől-egyig megállja a helyét, a Pálmát Gyllenhaal viszi el, a nyomozót alakító színész minden egyes megmozdulására öröm nézni, mindenképp a film hőse. Nem sokkal utána fut be Jackman, akinek karaktere kicsit talán túltúl erős lett (gondolok itt a hirtelen feltörő brutalitásra, ami meglepett). A többi színész közül csak Paul Danot emelem ki, aki amilyen félénk és lepkefingként nézett ki a vásznon, olyannyira belénk égett ez a beteg karakter. No és persze nem felejtem ki Melissa Leot.
A fényképezés lenyűgöző. Minden egyes jelenetnél megjegyeztem magamban, hogy milyen - szinte tökéletes az operatőri munka és a látványtervezés. Beszippantó hangulatot teremt ezzel, amelyet a zene még megdob egy-két nagy lapáttal.
Bátran állítom, hogy talán mint thriller, megközelíti a Hetediket - ez nagy szó. És még nagyobb az, amit most mondok: talán A bárányok hallgatnak Hannibal-sztorival egy szintben lebeg a nagy thriller-univerzumban. Őszintén bevallom, nem egyszer volt, hogy igencsak összeszorult gyomorral ragadt bennem a félsz - bár az is igaz, hogy nem igen szoktam rá az ilyenre az elmúlt pár hónapban.
Zseniális film. Bőven ötös....

 
mamiéstöti2  2015. 01. 23. 19:53

Jake Gyllenhaal feltörekvő karrierjének meghatározó állomása ez. Jó látni, hogy Hugh Jackman se csak egy bizonyos szerepkört tud betölteni, hanem képes egy érzelem dús dráma irányító karaktere is lenni. Közel az alapfilm kategóriához.

Hugh Jackman
 

Melissa Leo szürke parókát és kiegészítőket viselt a szerep kedvéért, és a kellékesek lelkére kötötte, hogy ne tisztítsák meg a szemüvegét.

(SódóGA)
 

A jelenet, amikor Holly kéri Kellert, hogy igyon még egy kicsit, teljes egészében improvizáció.

(SódóGA)
 

A nyomozó, Loki nevét egy norvég mitológiai szereplő is inspirálta. A mitológia szerint Loki állhatatosan oltalmaz egy gyermeket egy óriástól, Skrymirtől.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.