Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
27
Szereplők
129
Vélemények
24
Képek
2
Videók

Vélemények: Fogságban (2013)

 
Nurbanu   2020. 05. 26.

legújabb vélemény

Remek szerep osztás

Nem igazán nézek efféle filmeket de ez,le bilincselő szó szerint a képernyő elé kötött egy percet nem szerettem volna el szalasztani ,hihetetlen fordulatok és nagyon jó szerep osztás. Be fejezés is nem ellaposodott vagy ki számítható. Hatalmas film ajánlom mkinek :)

 
indingo   2016. 02. 18.

Érdekes volt a film, főleg annak tekintetében, hogy most akkor ki is van fogságban. A kislány vagy az édesapa? Moziban láttam és furcsa volt számomra, hogy egyeseknek milyen furcsa a a humorérzéke. A film elején lelőnek egy szarvast és a fél terme nevetésben tört ki.


 
Bogi87   2016. 06. 17.

A Fogságban egy, az első perctől az utolsóig igazán feszült krimi-thriller. Mélyen megrendítő és elgondolkodtató, különösen azért, mert ha beleképzeljük magunkat a főhős helyzetébe, nehéz lenne bölcs döntésre jutni, mi helyes és mi nem, mit tehet meg egy elkeseredett apa, hogy megtalalja szeretett gyermekét, meddig mehet el. A végsőkig?

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Jake Gyllenhaal feltörekvő karrierjének meghatározó állomása ez. Jó látni, hogy Hugh Jackman se csak egy bizonyos szerepkört tud betölteni, hanem képes egy érzelem dús dráma irányító karaktere is lenni. Közel az alapfilm kategóriához.

 
Deku   2017. 07. 10.

Nagyon ütős a történet és kevés ilyen erős dráma van. Nálam nagyon bejött minden egyes pillanata amivel elkápráztatott. Nem is sejtettem, hogy így beleolvadok a filmbe pedig imádtam teljesen.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

Nagyon erős a film, indulatokban gazdag. Lenyűgözött a pszichikai megnyilvánulás. A szereplők tökéletes játéka és a sejtelmes atmoszféra. Szerintem ilyennek kell lennie egy jó kriminek. Lehet kicsit túl happyend lett a vége de nem zavar mert teljes mértékben lekötött és nagyon meg voltam elégedve vele.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

Nagyon kemeny es minden pillanaban folytogatoan feszult thriller, szerintem csak igazan eros idegzetueknek. Minden pillanatban pattanasig feszul a helyzet, sosem lehet tudni, h mikor tartunk epp egy tragedia es mikor a happyend felé. A szineszi alakitasok egytol egyig zseniaisak, a film garantalt fotelbenragadas.

 
szaka123   2016. 01. 25.

A moziba igazából a színészek vonzottak. Nem hiába. A két főszereplő nagyot alakít. A színészek mellett nagyon jó a történet is, a helyszín és az operatőri munka is. Remekül mutatja be a film egy apa elkeseredett, néhol brutális harcát a gyermekéért.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Remek film, zseniális alakításokkal. Vérfagyasztó a története, levegőt is alig mer venni az ember. Jól felépített a story.

 
andor50   2015. 02. 24.

Elmentünk moziba barátaimmal a Másnaposok háromra és még előtte volt csomó idő, ezért teljesen véletlen úgy döntöttünk hogy megnézzük ezt is. Legjobb döntésem valaha. Szívbemarkoló erős dráma. Hugh Jackman ettől lett az egyik kedvenc színészem. Kár hogy mellőzték a filmet az Oscaron.

 
Edii   2015. 04. 19.

Nekem elég nagy csalódás ez a film. A remek színészi játék és drámaisága mellett is. Az egy dolog, hogy hosszú a film, ehhez képest egyébként egész jól megoldották a feszültségkeltést. Szóval nem mondható unalmasnak vagy érdektelennek, noha azt se mondanám, hogy ne lettek volna benne üresjáratok vagy olyan pillanatok, amikor már félrepillantgattam és kiestem a hangulatból. Az viszont nonszensz, hogy egy ilyen terjedelmű film így érjen véget és közben is elég masszív lyukakat hagyjon.

 
beero88   2015. 12. 12.

Szerintem ez a film nem akkora alkotás, mint ahogy sokan azt hiszik. Legalábbis az én ízlésvilágomnak nagyon nem jött be. Persze ez egyéni vélemény, de nekem gyenge, erőtlen volt a játék. Talán a története az egész jó lett volna csak precízebben kellett volna kidolgozni az egészet.

 
TomÁcs   2018. 04. 17.

Egy egyszerűnek tűnő rablási történet, amelynél során sok múltbéli titok derül ki. A fiú maga is áldozat, évekkel korábban elrabolták. Izgalmas történet, erős karakterekkel.

 
VvV   2016. 05. 18.

Remek és kerek film, nekem tetszett. Nem csak egy szál körül forognak a történések, hanem más sötét dolgok is kiderülnek a múltból.

 
MKristijan   2015. 09. 02.

Mély sztori, több filmet is láthattunk már ebben a témakörben, de ez volt az ami leginkább kifejtette a szülők fájdalmát és azt meddig mennének el a gyerekükért.

 
harnas1207   2018. 11. 22.

Briliáns film! Nagyszerű színészekkel, izgalmas sztorival. Sokan nyomasztónak tartják, és nem szeretik az ilyen filmeket, de nálam a műfaj nagyon toppon van. Az a jó az ilyen filmekben, hogy nem tudja az ember az elején hogy mi sül ki ebből. Happy end lesz? Krimi? Vagy valami durvább? Ritka az ilyen jellegű film, mert manapság az agyatlan látvány film a nyerő, mosolygó főhősökkel akikről már az előzetes után tudjuk, hogy megmentik a világot. Jake Gyllenhall sokadik jó filmje!

 
Dodi   2015. 06. 05.

Végig nagyon nyomasztó és feszült légkörű film. Izgalmas és elgondolkodtató. A nyomozó karaktere annyira nem tetszett, lehetett volna izgalmasabb is, hiába próbálkoztak vele, nem derült ki róla semmi.

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Nekem nagyon bejött ez a film is, pont annyit kapunk, amennyit elvárhatunk egy ilyen filmtől, és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

Nagyszerűen demonstrálja ha gyermekeidet elrabolnák. Jól alakítják a szereplők a szerepeket. Jók a karakterek, jók a vágások. Fenntartja a feszültséget majdnem végig. Lehet találgatni mi lehet a megoldás. Ha jó vagy és közbe jár az agyad, ki lehet a háttérben, a film közepére meg lehet fejteni ;) :) Kötelező film :)

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Nagyszerű drámát kaptunk ami simán berántja a nézőt és nem is ereszti a film végéig. Nagyon kemény és komoly film szerintem simán klasszikus darabbal ér fel.

 
sabnock666   2019. 01. 19.

Nagyon jó film,leköt,és szinte odaragaszt a képernyő elé,nincs mese,ez egy komoly alkotás,tele kérdésekkel,és kételyekkel ?Meddig mehetünk el,ha úgy érezzünk,veszélyben vannak a szeretteink???Mit tehetünk meg,és mit nem?Érdekes,mindenki másra esküszik...

 
moviewer   2017. 07. 07.

Hihetetlen film. Fordulatos, nagyon elgondolkodtató, és komoly érzelmeket vált ki. Ez nem az a film aminek a nézése közben az ember szívesen elkezdi ropogtatni a pop-cornját. Utána még egy jó ideig csak érdemes ülni, és gondolkodni.

 
Lonka   2019. 08. 15.

Jake Gyllenhaal és Hugh Jackman egy filmben? Az nem lehet rossz! És a készítők meg is tették a tőlük telhetőt. Egy nagyon izgalmas thriller, nem várt befejezéssel.

 
Filmelemző   2018. 04. 17.

Villeneuve filmje szembesít bennünket minden szülő rémálmával: gyermeke eltűnésével. Megrázó és sokkoló egyszerre, miközben lassú tempójával megőrjíti a nézőt. Jake Gyllenhaal enervált, halvány alakítást nyújt és a sztori is leül az film első harmada után. Aztán a végén megint beindul a csattanónál. Az az igazság hogy ezt a történetet lényegesen jobbra is meg lehetett volna csinálni, de a rendezés elrontja. Villeneuve megfontolt lassúsága ezúttal inkább idegesítően hat. Értékelésem közepes csak: 6 / 10 pont.

 
Greeta   2017. 12. 15.

Két nagyon karizmatikus színészt találtak a főszerepekre. Egy végig kiélezett történet, megosztó befejezéssel. Összességében jó film, csak ajánlani tudom.

 
kevelin   2017. 10. 13.

Csodálatosan bemutatja hogy egy apa mit meg nem tesz az eltűnt kislánya utáni nyomozásban. Zseniális, csodálatos és egyben hátborzongató film.

 
petraszab   2019. 04. 23.

Hátborzongató film. Jól követik egymást az események, végig izgalmas, és a végén a nem várt fordulat is jól eltalált.

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

Moziban láttam (ez talán felerősítette a hatást), engem vegig feszultsegben tartott, Jackman jatrka egyertekmuen kiutessel gyozott minden felett. Egyben van az egesz.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

A szereposztás és a történet is hibátlan szerintem. Fordulatos film, az elsőtől az utolsó percig leköti az ember figyelmét, mindenkinek ajánlom, hogy megnézze.

 
elekm90   2019. 11. 07.

Remek, sötét hangulatú thriller, kiváló színészgárdával, a főbb szerepekben mindenki nagyot alakít. A hossza ellenére egyáltalán nem vontatott. Számomra a befejezése volt egy picit gyenge, de ettől függetlenül 9/10

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.