Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

A csontember (1999)

The Bone Collector
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A csontember
 
Bizsu82   2019. 01. 18.

legújabb vélemény

Kategóriájában véleményem szerint átlag feletti film. Jó szereposztás, izgalmas sztori, profi szereplés. Van benne fordulat Műfaj lókedvelőinek érdemes megnézni!

 
Deku   2017. 10. 23.

Ez a film híján volt mindenféle eredetiségnek és érdekesség fokozónak. Sajnos ez a film nagyon nem jött be. Kellett volna valami, ami miatt úgy érzem, hogy ez elragadó, de sajnos nem éreztem.


 
Berto49   2017. 06. 24.

Csak Denzel Washington miatt nézhető, mert exPittné csak csücsörit a duzzadt ajkaival. Érdekes módon a gyilkosságok mindig éjszaka, világítás nélküli helyen történnek, csak az elemlámpa fényében mutatják a tetthelyeket és az áldozatokat. Egy őrült – a XVIII. század végén megjelent ponyva alapján – utánozza a gyilkosságokat. Egy hozzászóló elég trágár módon – jó nevelésem tiltja az idézetet – fejezte ki a happy end feletti elégedetlenségét. A meglévő lemezt immár kétszer néztem meg, másodjára azért, mert egy izlésficamos listakészítő a thrillerek top 3-jába sorolta ezt a filmet. Még a 333. helyezés is elég necces lenne!

 
Zénó   2018. 02. 19.

Valamiért nálam még a közepest sem sikerült elérnie. Bár fogjuk rá, hogy végig lekötött, nem volt az a mindent elsöprő, tátott szájjal nézem érzés bennem. Angelina Jolie gyenge színész, Denzel Washington meg ágyhoz kötve kevésbé tudott kiteljesedni...

 
VK   2017. 06. 19.

Izgalmas, érdekes dráma profi szereplőkkel aminek nem mindennapi a cselekménye. Fordulatos és egyáltalán nem sablonos dráma. Végig lekötött a film, ajánlom!

Denzel Washington
Angelina Jolie
Michael Rooker
Angelina Jolie
Denzel Washington
Angelina Jolie
Denzel Washington
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Michael McGlone
Ed O'Neill
Angelina Jolie

A film összbevétele 151 493 655 dollár volt (imdb.com).

 

A film Jeffery Deaver azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Angelina Jolie-nak eredetileg lettek volna meztelen jelenetei is a filmben, de a rendező kivágta őket.

(kázsé)
 

A "folyó", amibe Angelina Jolie beleugrik, hogy megmentse az öregembert és az unokáját, valójában egy fűtött medence volt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.