Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

A lány a vonaton (2016)

The Girl on the Train
Filmadatlap
 
30
Szereplők
67
Vélemények
27
Képek
9
Videók
A lány a vonaton
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
lucy07   2020. 03. 08.

legújabb vélemény

Aki egy akció dús filmet szeretne annak ez nem fog tetszeni. Én nem éreztem annyira pörgősnek ezt a filmet sőt, de ettől függetlenül a felépítése tetszett a vége meg pláne megérte végignézni. Emily Blunt most is remekelt kitűnő választás volt a főszerepre.

 
indingo   2016. 11. 18.

A könyvet nem olvastam, de a film felépítése remek volt, bár én több szereplővel dolgoztam volna, hogy ne legyen minden egyértelmű, de tetszett.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 11.

Bennem némileg kétes érzések maradtak a film kapcsán. Nagyon tetszettek azok a jelenetek, amikor a valóság és a képzelet elmosódását érzékeltették, Emily Blunt játéka is meggyőző volt. Feszültség volt benne, amit el is vár az ember egy thrillertől. Nekem a problémám ott volt, hogy gyakorlatilag Blunt karakterén kívül a többi szereplő súlytalan maradt, így gyakorlatilag az történt, hogy a "főgonoszt" még a végkifejlet előtt ki lehet logikázni, ha van egy kis esze az embernek. Összességében nem volt rossz, de hiányérzettel távoztam a moziból. Ennek ellenére a könyvet el fogom olvasni, hátha így egy átfogóbb képet tudok majd alkotni erről az egészről.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Számomra nagyon nem jött be. A könyvadaptációknál az esetek többségében először elolvasom a könyvet és utána megnézem a filmet. A könyvhöz viszonyítva és a stílushoz, műfajhoz viszonyítva is roppant gyengén lett kivitelezve a film, amiben a főszereplő még a könyvhöz képest is egyszerűbben lett ábrázolva, kidolgozatlanul és kibírhatatlanul

 
Deku   2017. 08. 30.

Ez a film tökre jó volt mivel pörgős és eseménydús, emiatt nekem szerethető lett. Azonnal magával ragadt ez a film és az utolsó percig szórakoztatott. Nekem nagy kedvencemmé vált.

Emily Blunt
Rebecca Ferguson
Emily Blunt
Emily Blunt
Justin Theroux
Rebecca Ferguson
Haley Bennett
Luke Evans
Luke Evans
Haley Bennett
Haley Bennett
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Édgar Ramírez
Rebecca Ferguson
Haley Bennett
Emily Blunt
Haley Bennett
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Haley Bennett
Rebecca Ferguson
Emily Blunt
Luke Evans
Haley Bennett
 
Nem rossz film ez, de nagyobb a füstje, mint a lángja. A színészek viszik a hátukon, ami nem baj, de lehetne jobb is. Jó thrillerekből manapság hiány van, így van esélye a sikerre. 6/10 több»
 
Krimibe oltott melodráma a női princípium kérdéseiről, de A lány a vonaton nem egy Holtodiglan. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Úgy tűnik, a bestseller könyv, a remek stáb és az ütős trailer mind tévútra vezették elvárásainkat: ez a film bizony csúnyán kisiklott. 40/100 több»

A film összbevétele 173 185 859 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 187 865 095 forintot termelt. A hazai mozik összesen 163 114 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A vonatos jeleneteket nem egy valódi vonaton forgatták, hanem egy stúdióban építették meg a Hudson vonal egyik szerelvényének pontos mását.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A forgatások 2015 novemberétől 2016 januárjáig tartottak, így a színészek végig mínusz 10 és 20 Celsius fok között mozgott a hőmérséklet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Rachel szerepére a rendező azonnal Emily Blunt-ot kérte fel, akivel már korábban dolgoztak együtt a Vadregény című filmen.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.