Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A lány a vonaton (2016)

The Girl on the Train
Filmadatlap
 
30
Szereplők
75
Vélemények
27
Képek
9
Videók
A lány a vonaton

Galéria (27)

Emily Blunt
Rebecca Ferguson
Emily Blunt
Emily Blunt
Justin Theroux
Rebecca Ferguson
Haley Bennett
Luke Evans
Luke Evans
Haley Bennett
Haley Bennett
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Édgar Ramírez
Rebecca Ferguson
Haley Bennett
Emily Blunt
Haley Bennett
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Haley Bennett
Rebecca Ferguson
Emily Blunt
Luke Evans
Haley Bennett

Videók (9)

 
JRD   2022. 09. 06.

legújabb vélemény

0

Ez egy jó film, ám ez is megosztja a véleményezőket. Viszont nem olyan rossz, hogy nézhetetlen lenne. A történet érdekes , bár mint ilyen film ez is gyorsan megsúgja, hogy ki is az igazi tettes. Érdemes megnézni, hisz ízlések és pofonok. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2021. 08. 31.

a nap véleménye

4
Emily, maradj inkább hangtalan!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tate Taylor filmje egy regény adaptációja, és mivel nem olvastam a könyvet, arról nem tudok nyilatkozni. De a film szörnyű és förtelmesen rossz. Egyedül a szomorkás, őszi képsorok, amik valamit adnak, de ennyi a pozitívum az egészben. Danny Elfman el... teljes kritika»

1
 
indingo   2016. 11. 18.

1

A könyvet nem olvastam, de a film felépítése remek volt, bár én több szereplővel dolgoztam volna, hogy ne legyen minden egyértelmű, de tetszett.

 
Varga_Júlia   2020. 08. 30.

1

Bár nagyon szeretek olvasni, krimikből csak a klasszikusokkal szoktam tölteni az időm - én valahogy nem ezt keresem az irodalomban, de ez egy tök más tészta. A lényeg annyi, hogy a könyv elolvasása nélkül láttam a filmet, és nagyjából fogalmam sem vo... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 11.

0

Bennem némileg kétes érzések maradtak a film kapcsán. Nagyon tetszettek azok a jelenetek, amikor a valóság és a képzelet elmosódását érzékeltették, Emily Blunt játéka is meggyőző volt. Feszültség volt benne, amit el is vár az ember egy thrillertől. N... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Ez a film tökre jó volt mivel pörgős és eseménydús, emiatt nekem szerethető lett. Azonnal magával ragadt ez a film és az utolsó percig szórakoztatott. Nekem nagy kedvencemmé vált.

 
HercegPeter   2017. 04. 28.

0

Nem éppen egy könnyed hangvételű alkotás az egyszer biztos. Az eleje igen csak zavaros és kell egy kis idő mire összeáll a kép. Akár több megtekintésre is alkalmas, sőt talán szükséges is, hogy mindent teljesen megértsünk. Magában a filmben több érd... több»

A film összbevétele 173 185 859 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 187 865 095 forintot termelt. A hazai mozik összesen 163 114 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A vonatos jeleneteket nem egy valódi vonaton forgatták, hanem egy stúdióban építették meg a Hudson vonal egyik szerelvényének pontos mását.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatások 2015 novemberétől 2016 januárjáig tartottak, így végig mínusz 10 és 20 Celsius fok között mozgott a hőmérséklet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rachel szerepére a rendező azonnal Emily Bluntot kérte fel, akivel már korábban dolgoztak együtt a Vadregény című filmen.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A megfilmesítési jogokat már a regény megjelenése előtt megvásárolták, a forgatókönyv pedig akkor készült el, amikor Paula Hawkins regénye megjelent.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film forgatókönyvét nem az írónő készítette el, hanem Erin Cressida Wilson, aki A szépség és a szőr, A titkárnő és a Chloe-A kísértés iskolája című filmekhez is készített forgatókönyvet.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Krimibe oltott melodráma a női princípium kérdéseiről, de A lány a vonaton nem egy Holtodiglan. több»
 
Nehéz többet mondani A lány a vonatonról, habár a könyvről nem tudok nyilatkozni (ezek után nem is nagyon akarok változtatni ezen), a film valóban rendkívül unalmas és üres lett, a játékidő nagy részében pedig kifejezetten idegesítő. A befejezés egész korrektre sikeredett, viszont ilyen elbaltázott expozíció és tárgyalás mellett nehéz maradandót alkotni. több»
 
Úgy tűnik, a bestseller könyv, a remek stáb és az ütős trailer mind tévútra vezették elvárásainkat: ez a film bizony csúnyán kisiklott. több»