A gesztenyeember

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 6 rész
2. évad (2026) - 6 rész

Hivatalos tartalom

Egy fiatal nő holttestét találják meg egy koppenhágai játszótéren, aminek hiányzik az egyik keze. A helyszínen egy kicsi, gyesztenyéből készült figurát találnak, ami az áldozat felett függ egy fán.

(Hupka Adrián)

2026.06.02 padar8821

Skandináv

Mint minden skandináv sorozat, ez is egy zseniális, díjnyertes alkotás. Ki lehet vajon a gyilkos? Olyan, akire számítunk, vagy olyan, akiről végig azt hisszük, hogy a jó oldalon áll, és közben mégis ő a gyilkos? Izgalmas sorozat, nekem mérföldkövekkel jobban tetszik, mint a második évad.

2021.10.17 Klauka89

Nagy várakozással ültem le ezt a sorozatot megnézni, mert egy barátunk el volt ájulva tőle, hogy mennyire kiszámíthatatlan, lélegzetelállító és mesteri. Nos, láttam már jobbat. Én a skandináv filmeknél jobban pörgő, mesterkélt munkához voltam eddig s... Több

2021.10.11 indingo

A könyvet nem olvastam, de a sorozat kellően izgalmas volt. Lassan indul, mint a skandináv filmek legtöbbje, de után egy izgalmas és kerek történetet kapunk.

2021.10.10 Caravaggio1978

Jós sikerült sorozat, a végéig nem jöttem rá a megoldásra

Nagyon jó történet, az érdeklődésem mindvégig fenntartotta, csak agyaltam, agyaltam, hiába figyeltem, a vége nagyot szólt, mert nem jöttem rá a megoldásra, csak a végén... Nagyon jól játszott mindenki, tetszettek a karakterek, nagyon jól adták. Semmi... Több

A forgatókönyvet a film alapjául szolgáló regény írója,Søren Sveistrup és Dorte W. Høgh jegyzi. Szerző: Timike

A sorozat két főszereplője, Mikkel Boe Følgaard és Danica Curcic a korábbi két dán Netflix sorozatban is szerepelt. Szerző: Timike

(2021. 12. 02.)
Gesztenyével tálalt sorozatgyilkos
A főszereplők viszont kifejezetten sablonosak lettek, a mellékszereplők történetszála figyelemreméltóbb, és végső soron ebből is bontakozik ki az elmaradhatatlan társadalomkritika. Több