Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  

Filmkritikák

NA And Then We Danced  (2019)

 
2020. 05. 25.
A jövő grúz generációja láthatóan nyitottabb, és ha Levan Akinhoz hasonlóan más filmrendezők is bátran nyúlnak ehhez a témához, talán szélesebb körökben is megváltozik az emberek véleménye, és a következő premier ünnep lesz, nem pedig moziostrom. több»

NA Blow the Man Down  (2019)

 
2020. 05. 12.
"A végeredmény egy markáns atmoszférájú, némi humorral és éneklő halászokkal megspékelt bűnügyi sztori, mely a matriarchális társadalmi berendezkedést favorizálja, annak ellentmondásosságaival egyaránt." több»
 
2020. 05. 03.
Igen sajnálatos, hogy a CBC és a Netflix együttműködésének tavaly év végi megszűnése az eredetileg öt évadosra tervezett sorozat – alkotókat is váratlanul érő – befejezéséhez vezetett, melynek következtében az Anne több történetszála is lezáratlan maradt. több»

NA Békeidő  (2020)

 
2020. 04. 25.
Miközben a Békeidőt ezek a véresen hétköznapi szituációk és az azokkal kapcsolatos filmnyelvi játékok irányítják, az utolsó jelenetben a társadalmi zsákutcák jeleként egy autót látunk felülnézetből, amint egy körforgalomban köröz. A film utolsó, a hétköznapoktól elszakadó, imaginárius képsorai azt sugallják, hogy ebből a vissza-visszatérő körforgásból, a mérgezett politikai-társadalmi viszonyokból csak a képzelet világa kínálhat menekülőutat. Legalábbis időlegesen. több»

87 The Morning Show  (2019)

 
2020. 04. 15.
Egy olyan sorozatot rakott elénk az Apple TV+, amelynek a megnézése után nehéz megszólalni. És nem csak azért, mert a témáról, amit választottak hozzá, eleve nehéz megszólalni. Az ipar, a sérthetetlen ipar, ahol az eltussolás mindennapos, ahol bárki, aki megszólal, veszélyezteti az egzisztenciáját, ez az ipar a történet főszereplője. több»

NA The Assistant  (2019)

 
2020. 04. 07.
Bizonyára sok néző számára nem kielégítő sem a film távolságtartása, sem Jane felmentése, valamint az is megkérdőjelezhető, hogy Green voltaképpen nem mutat meg semmit. Ugyanakkor a fojtogató légkör megteremtésével és Jane figurájának háromdimenzióssá tételével a The Assistant eleget ad: árnyal egy többnyire csak szélsőséges, elfogult nyilatkozatokból vagy médiamegjelenésekből ismert, számos előítélettel, tabuval és misztikummal övezett jelenséget. több»

78 Emma  (2020)

 
2020. 04. 01.
Autumn de Wilde a mostani filmes trendektől eltérően nem a történet modernizálásának, vagy átírásának igényével készítette el a filmjét; adaptációjában ugyanis sokkal inkább a szereplők emberközelibbé tételével, valamint a történet komikusabbá hangolásával élt, mindvégig szem előtt tartva a korfestésben és szereplői ábrázolásban egyaránt segítségére lévő autentikusság elvét. több»
 
2020. 03. 27.
A film tulajdonképpen egy mikrotársadalom vázlatos alakjaiban mutatja meg a mai macedón állapotokat: a helyi hatalom és a helyi rendőrség összefonódását, az egyházfiak kenetteljes lapítását, ezt az egész macsó-vircsaftot, amely a fehérbüszkeségre meg a heteródühre épül. több»

88 BoJack Horseman  (2014)

 
2020. 03. 23.
Mert amíg látjuk, az egyedüli, amiben minden új évad érkeztekor biztosak lehettünk, amiben BoJack is folyamatosan biztos lehetett, az, hogy minden mélypont után csak további mélyebb pontokra számíthatunk. A tekintetünk tette ezt vele, mindenki tekintete. több»
 
2020. 03. 14.
A Csiszolatlan gyémánt a 2019-es filmtermés egyik legizgalmasabb darabja, ez elsősorban Adam Sandler érdeme, akitől ilyen alakítást korábban nem láthattunk, és csak remélhetjük, hogy az elmaradt, de várt Oscar-díj jelölés nem veszi el a kedvét, és ezentúl bátrabban választ szerepeket. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.