Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Naruto: Shippûden (2007)

Naruto: Shippûden
Filmadatlap
 
80
Szereplők
14
Vélemények
35
Képek
1
Videók

Galéria (35)

Videók (1)

 
Oliver.guy_   2020. 01. 02.

legújabb vélemény

0

Ismét pörgős story, valamivel akció dúsabb mint az előző részek. Sok dologra fény kerül, sok minden értelmet nyer ezalatt a néhány száz rész alatt. Rengeteg új karaktert ismerhetünk meg. Az eddigieket kicsit feltuningolták, viszont megőrizték sajátos... több»

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Remek animáció remek folytatás. A történetet jól továbbvezették és látszik a számítógépes grafikai megújulás is. Csak ajánlani tudom minden anime és rajzfilm rajongó számára.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Gyönyörű volt minden téren grafikailag. A történet nagyon szerethető és értelmes. A karakterek könnyen kedvelhetőek voltak mindenkiben volt valami ami miatt kedvenccé vált.

 
Norbert93   2019. 03. 06.

0

A shounen animék egyik alapműve, saját generációjának királya, mint egykoron a Dragon Ball Z. Az új NAGY animék is próbálnak építeni a stílusára vagy utalni rá. Egyetlen negatívum az a rengeteg filler epizód, aminek csak az időhúzás és a pénzlehúzás volt az oka, de ettől függetlenül azok is nézhetőek voltak.

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Szép rajzolási technikával készült és igazán szórakoztató. Szerintem erősen hű maradt a sima Naruto-hoz és ugyanúgy szórakoztat. A különbség annyi, hogy míg a simában Naruto nagyon kölyök addig itt már érettebb és komolyabb kicsivel. Szeretem!

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Gyönyörű a grafikája ennek az anime-nek. Ezen kívül méltó folytatása a Naruto-nak. Szerintem minden egyes rész egy gyöngyszem volt. Nem lehetett ezt a sorozatot nem szeretni.

 
hell.l   2016. 10. 15.

0

A legjobb animék közzé tartozik. Minden epizód részletesen ki van dolgozva, nagyon jól bemutatja a karakterfejlődéseket, szembesülhetünk az egyéni hibákkal, és hogy ezeket, hogyan is lehet jóvá tenni. A csapatmunka, összetartás első helyen áll a mondani valói között. Egyszerűen megunhatatlan.

 

A történetben szereplő Sora neve égboltot jelent.

(Oliver.guy_)
 

A One Piece anime-ből Sanji neve majdnem Naruto lett.

(Archívum)
 

Kankuro amikor leveszi a fejfedőjét a haja hasonlít Naruto-éra.

(Archívum)
 

Sasuke szobájában a falon lógó tekercs teljesen különbözik az anime-ben a mangától.

(Archívum)
 

Mint kiderült Shikamaru IQ szintje bőven 200 felett van.

(Archívum)