Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

imádat

 
Deku   2017. 08. 21.

Ez az anime sorozat nagyon nagy kedvencem mind máig. Az animax tévé csatornán láttam először és többször is végig néztem. Nagyon szép a grafikája és ami nem mellékes, hogy humoros.


 
Thibo84   2019. 02. 23.

Egy humoros és akciódús japán anime, főleg a tornát csíptem a legjobban, mikor Toguroék ellen küzdöttek meg. A karakterek közül Hiei a kedvencem és az ő fekete sárkánya, na meg a kissé szeleburdi Botan. De végül is, mindegyik karaktert lehet szeretni, sőt, még a gonoszok közül is akad amelyik megérdemli a tiszteletet. Viszont olyan érzésem volt a végére, hogy minél előbb leakarják zárni a sorozatot, ezért felgyorsították a versenyt, majd egy csapásra véget is ért. Ahhoz képest, hogy milyen jól felvezették az előző eseményeket és milyen jól kibontakoztatták azokat, majd egy végső csatában lezárták, erre pont a befejezést csapták össze. Bár, mikor Urameshi küzd Yomival és a fejében megszólal Genkai, közben a barátai arca jelenik meg lelkiszemei előtt, még a mai napig is bele borzongok, persze a jó értelemben.

 
beero88   2016. 01. 17.

Sok nagy név van az anime világában én ezt is oda sorolnám mert igen csak kellemes a története. Annak ellenére, hogy már nem mai darab megállja a helyét, szép a grafika és lenyűgöző a történet.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Mivel anime rajongó vagyok ezt a sorozatot sem hagytam ki. Magyarországon ez a műfaj még gyerekcipőben van de ilyen alkotásokkal a népszerűsége hamar felfutott. Csak ajánlani tudom mert remek kikapcsolódás.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.