Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 21.

Ez az anime sorozat nagyon nagy kedvencem mind máig. Az animax tévé csatornán láttam először és többször is végig néztem. Nagyon szép a grafikája és ami nem mellékes, hogy humoros.

 
Thibo84   2019. 02. 23.

Egy humoros és akciódús japán anime, főleg a tornát csíptem a legjobban, mikor Toguroék ellen küzdöttek meg. A karakterek közül Hiei a kedvencem és az ő fekete sárkánya, na meg a kissé szeleburdi Botan. De végül is, mindegyik karaktert lehet szeretni, sőt, még a gonoszok közül is akad amelyik megérdemli a tiszteletet. Viszont olyan érzésem volt a végére, hogy minél előbb leakarják zárni a sorozatot, ezért felgyorsították a versenyt, majd egy csapásra véget is ért. Ahhoz képest, hogy milyen jól felvezették az előző eseményeket és milyen jól kibontakoztatták azokat, majd egy végső csatában lezárták, erre pont a befejezést csapták össze. Bár, mikor Urameshi küzd Yomival és a fejében megszólal Genkai, közben a barátai arca jelenik meg lelkiszemei előtt, még a mai napig is bele borzongok, persze a jó értelemben.


 
beero88   2016. 01. 17.

Sok nagy név van az anime világában én ezt is oda sorolnám mert igen csak kellemes a története. Annak ellenére, hogy már nem mai darab megállja a helyét, szép a grafika és lenyűgöző a történet.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Egy régi de annál is jobb anime. Többször láttam ezt is a tévében mégse sikerült ráunnom. Nagyszerűen van megrajzolva, izgalmas harc jelenetekkel tűzdelt sorozat.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Mivel anime rajongó vagyok ezt a sorozatot sem hagytam ki. Magyarországon ez a műfaj még gyerekcipőben van de ilyen alkotásokkal a népszerűsége hamar felfutott. Csak ajánlani tudom mert remek kikapcsolódás.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.