69% 72 szavazat
Inuyasha 4. - A vörösen lángoló Haurai sziget

Inuyasha 4. - A vörösen lángoló Haurai sziget

Inuyasha - Guren no houraijima
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy misztikus sziget, a Houraijima 50 év után újra elõtűnik a semmibõl, azonban mivel négy harcos istenség, a Shitoushin hatalmas erõvel õrzi a szigetet, képtelenség megközelíteni - de elhagyni is. A szigeten élõ féldémon gyermekek - akiket az istenségek késõbbi áldozatainak szánnak - végül úgy döntenek, hogy közülük a legfiatalabbat elküldik a külsõ világba segítségért. A kis Ai a véletlen folyamán pont Inuyasháékba botlik bele, így tõlük kér segítséget. Inuyasha és Kikyo 50 évvel korábban már jártak a szigeten és harcoltak is a Háború Négy Istenével. Sesshomarunak szintén nézeteltérése támad az egyik istennel, így magától értetõdõ, hogy - a saját útját járva - õ sem marad ki a misztikus sziget sötét titkának felfedésébõl.

Forgatókönyvíró: Katsuyuki Sumisawa, Rumiko Takahashi
Ország: Japán
Premier: 2004.12.23.
 
2019.04.12 Thibo84

legújabb vélemény

Hiába a nagy csatajelenetek, sajna a túl sok érzelem megint túlnyomó többségben van a humorral szemben, mint az első rész esetében. A grafika viszont a harmadik rész minőségével egyenértékű.

0
 
2016.02.08 ellcrys89

A jó animeek között ez nálam nem szerepel sajnos. Nekem ez a történet nem jött be, a rendezéssel még nem is lennének gondok de valahogy a sztori elég lapos volt az én ízlésemnek.

0