87% 35 szavazat
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

Miraculous - le film
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
11
Képek (11)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
acey  

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Marinette a sivárnak tűnő párizsi iskolai éveiben küzd a boldogulásért. Egyetlen reménysugara Adrien. Amióta csak az eszét tudja, a fiúba szerelmes. De a srác egyszerűen képtelen észre venni a lányt. Egy nap véletlenül rátalál egy varázslényre, akinek nagy tervei vannak vele, és aki szuperhőssé… Több


Rendező: Jeremy Zag
Forgatókönyvíró: Bettina Lopez Mendoza, Jeremy Zag
Ország: Franciaország, Kína
Premier (HU): 2023.08.03.
Forgalmazó: Prorom
 
2023.09.13 Dkrosi24

legújabb vélemény

Ez a film tényleg

Egyszerűen imádtam! Az animáció elképesztően gyönyörű volt, a történet zseniális, és végre valahára megkaptam azt a Ladynoir dinamikát, amit már régóta hiányoltam a sorozatból. A dalok is nagyon tetszettek (persze az angol és francia dalok sokkal szebben szólnak), de az énekesek csodálatos munkát végeztek!

0
 
2023.08.06 acey

Ez a film önálló egységként is szeretne működni, de véleményem szerint, anélkül is megy neki, hogy valaki ismerné a sorozatot. Tulajdonképpen minden benne van, amit eddig 5 sorozat után kaptunk és még több is másfél órában.

0
 
2023.08.10 Viktória401828

Furcsa

A történet teljesen különálló volt az eredetihez képest – a szereplők is más személyiséggel bírtak, amivel nincs baj, de sok zavaró baki volt a filmben, és helyenként elég következetlen volt számomra. Nem szoktam előzeteseket nézni, így meglepetésként ért, hogy egy klasszikus musicalt csináltak belőle – amivel szintén nincs baj, én még szeretem is az ilyet, de szerintem borzalmasak/semmilyenek voltak benne a dalok (mind szövegileg, mind zeneileg), néhol még hamiskásan is hatott a magasabb részeknél. A humora viszont nagyon jó volt a filmnek, számomra az mentette meg, hogy nagyon jókat tudtam rajta nevetni.

0
 
2023.07.20 tiktok video

Miraculous the movie

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én most néztem meg a filmet angol szinkronnal, és valami álom gyönyörű. A betétdalok a karakterek érzéseiről szólnak. 10/10 – mindenkinek ajánlani tudom!

0

A film 135 964 430 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 73 523 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1