Közösség

Vélemény:

75 Katicabogár és Fekete Macska kalandjai – A mozifilm

(2023)

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai – A mozifilm

Br623   2025.06.11 20:41
0

Kitört nálunk a katica- és fekete macska-mánia, így ez a mesefilm is előkerült. Egyetértek sajnos azzal, hogy túlságosan tele van felesleges és értelmetlen éneklésekkel. Sokkal élvezhetőbb lenne, ha nem csináltak volna belőle musicalt, vagy ha élvezhetőbb dalok lennének benne. Anno még a kislányommal a moziban is megnéztük, és én amúgy szeretem a meséket, de ezen nagyon szenvedtem, annyira unalmas volt. Örök emlék marad, ugyanis moziban én még nem éreztem magam olyan rosszul, mint akkor. Azért felnőtt fejjel nagyon vicces, hogy megmentik Párizst, majd a kislány kiselőadást tart a felnőtteknek, hogy szeressük egymást, és akkor minden rendben lesz. A szeretet legyőzi a gonoszt. Tudom, ez a gyerekeknek üzenet. Na szóval, felnőtteknek nagyon nem ajánlom, de nyugodtan betehetitek a kisebbeknek, mondjuk alsóban még elmegy a történet, de egy felsős már nem hiszem, hogy élvezné. A végéből ítélve akár még egy folytatás is elképzelhető, de remélem, hogy azt sikerül kicsit nézhetőbbé tenniük. A sorozat ennél sokkal jobb.