Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Star Wars - A klónok háborúja (2008-2020)

Star Wars: The Clone Wars
Filmadatlap
 
78
Szereplők
2
Vélemények
115
Képek
1
Videók

Galéria (115)

Videók (1)

 
Kósa Bence   2021. 06. 05.

legújabb vélemény

1
The Clone Wars

Az előzménytrilógia sorozata. A kérdések, amik felmerültek a filmekben, részben megválaszolják. Egy jó sorozat, aminek az egyik legnagyobb érdeme, hogy a filmeket is sikerül elfogadnom.

 
Timon   2020. 11. 06.

1
A legjobb Star Wars...

Minden egyes jelenet, minden egyes epizód lépésről lépésre oda vezetett engem, hogy A klónok háborúja legyen a fő kedvenc részem a teljes kánonból. A negyedik évad nézése közben például majdnem hangosan felkiáltottam, hogy egy tonnányi kreativitás van benne. Igazából már az ötödik évad nézése közben volt egy bizonyos jelenetsor, amelynél végleg elhatároztam magamban, melyik a kedvenc Star Wars részem. Ezután már sokkal különösebb érzés volt nézni. Az alkotóknak ennél jobb lehetőségük nem is lett volna soha, hogy feltárják a messzi-messzi galaxis történetét "egy kicsit" részletesebben. Nekem eddig is nagyon tetszett az előzménytrilógia, de még jobban felértékelődött bennem, gyakorlatilag minden részlet meg lett magyarázva. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok mondani, de önmagában a filmeknél is jobban tetszett, noha azokat is nagyon szeretem és tisztelem. Tízfokú skálán tizenegyet ér ez a legendás sorozat.

 

Hondo Ohnakát úgy írták le, mint "Han Solo, Captain Jack Sparrow, és Boba Fett egybegyúrva".

(Képkockák)
 

Az 1. évad 17. epizódja, a Blue Shadow Virus az akkoriban a valóságban terjedő sertésinfluenza-járványra utalt.

(Képkockák)
 

A sorozat A klónok háborúja és A Sithek bosszúja közötti időszakot öleli fel.

(Képkockák)
 

Ewan McGregor, Hayden Christensen, Natalie Portman, Ian McDiarmid, Frank Oz és Temuera Morrison sosem lettek felkérve szinkronhangnak a sorozathoz.

(Képkockák)
 

Eredetileg Ahsokának izlandi akcentusa lett volna, de a szinkronhangja, Ashley Eckstein elmondása szerint nem jó akcentusokban, így végül az ötletet elvetették.

(Képkockák)