Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Csillagközi romboló (2004)

Battlestar Galactica
Filmadatlap
 
80
Szereplők
9
Vélemények
61
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 23.

Szeretem a sci-fi és űrbéli dolgokat de ez valahogy nagyon nem jött be, a sztori rendben lett volna csak a színészek szerintem nagyon nem illettek a képbe.

 
rainman   2016. 05. 01.

Sci-fi-be öltöztetett dráma! Fantasztikusan eltalált, és nagyon jól megírt karakterek, morális kérdések a jó-és rosszról, emberekről-gépekről, hogy honnan jöttünk és hová tartunk, és mindez hihetetlenül addiktív módon tálalva! Totális kedvenc, nehéz lesz túlszárnyalni!


 
Biktop   2015. 04. 26.

Óriási sorozat, kiváló kivitel és forgatókönyv... A látványvilág és az atmoszféra magával fog húzni...

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

2004-es év filmjeinek szégyene, maga az elképzelés nem volt rossz, sőt, egész jó is, de a színészek kiválasztása most komolyan, ezeknél jobbat bármelyik kocsmában találhattak volna...

 
vyctoria79   2019. 02. 07.

Nekem nagyon tetszett ebben a sorozatban, hogy nem csak a sci-fi jellege, de a drámai emberi kapcsolatok is eléggé ki voltak domborítva. Annak idején nem tudtam nem megnézni egyszerre 2-3 részt is. Ma már annyira nem köt le, de első alkalommal imádtam. Inkább a lélektani dolgok kedvelőinek ajánlanám és nem elsősorban csak a sci-fi rajongóknak.

 

Edward James Olmos szerződésében volt egy záradék, mely szerint a sorozatban nem szerepelhetnek idegen űrlények és szörnyek, mivel a színész azt szerette volna, hogy a széria az emberi drámákra fókuszáljon.

(hp)
 

Richard Hatch volt az egyetlen olyan színész a stábban, aki az eredeti szériában, a Battlestar Galacticaban (1978) is szerepelt.

(hp)
 

Laura Roslin karakterét egyenesen Mary McDonnellre írták.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.