Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%
Filmadatlap
 
80
Szereplők
10
Vélemények
61
Képek
Videók
 
Jackynee   2020. 06. 06.

legújabb vélemény

0
Vigyázat, túladagolás veszély!

Nagyon nehezen döntöttem a 3 és a 4 csillag között, de végül csak a 4-nél maradtam. Leírnám, hogy az eredeti angol nyelven nézett sorozat alapján értékelek, mert a magyar egyszerűen olyan, mintha valami rossz szappanopera lenne, helyenként hallgattam... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Szeretem a sci-fi és űrbéli dolgokat de ez valahogy nagyon nem jött be, a sztori rendben lett volna csak a színészek szerintem nagyon nem illettek a képbe.


 
rainman   2016. 05. 01.

0

Sci-fi-be öltöztetett dráma! Fantasztikusan eltalált, és nagyon jól megírt karakterek, morális kérdések a jó-és rosszról, emberekről-gépekről, hogy honnan jöttünk és hová tartunk, és mindez hihetetlenül addiktív módon tálalva! Totális kedvenc, nehéz lesz túlszárnyalni!

 
wirwil   2015. 04. 26.

0

Óriási sorozat, kiváló kivitel és forgatókönyv... A látványvilág és az atmoszféra magával fog húzni...

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

0

2004-es év filmjeinek szégyene, maga az elképzelés nem volt rossz, sőt, egész jó is, de a színészek kiválasztása most komolyan, ezeknél jobbat bármelyik kocsmában találhattak volna...

 
vyctoria79   2019. 02. 07.

0

Nekem nagyon tetszett ebben a sorozatban, hogy nem csak a sci-fi jellege, de a drámai emberi kapcsolatok is eléggé ki voltak domborítva. Annak idején nem tudtam nem megnézni egyszerre 2-3 részt is. Ma már annyira nem köt le, de első alkalommal imádta... több»

 
house354   2015. 05. 01.

0

Őszintén szólva ez a sorozat nekem nagyon nem jött be, nem tudom miért, de még a bevezető részt sem bírtam végig nézni. Valahogy nem. Pedig nagyon szeretem a sci-fiket.

Galéria (61)

 

Edward James Olmos szerződésében volt egy záradék, mely szerint a sorozatban nem szerepelhetnek idegen űrlények és szörnyek, mivel a színész azt szerette volna, hogy a széria az emberi drámákra fókuszáljon.

(hp )
 

Richard Hatch volt az egyetlen olyan színész a stábban, aki az eredeti szériában, a Battlestar Galacticaban (1978) is szerepelt.

(hp )
 

Laura Roslin karakterét egyenesen Mary McDonnellre írták.

(hp )
 

Az Entertainment Weekly 2007-ben az elmúlt 25 év 2. legjobb sci-fi sorozatának választotta a Csillagközi rombolót.

(hp )
 

Rekha Sharma édesapja egy hindu szerzetes, és tiltakozott az ellen, hogy lánya szexjeleneteben szerepeljen. A színésznő azonban ezúttal nem hallgatott rá.

(hp )
 

Az eredeti 1978-as széria főszereplője, Dirk Benedict visszautasította az új széria egyik szerepét.

(hp )