Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
148
Szereplők
38
Vélemények
300
Képek
6
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Thibo84   2018. 12. 29.

legújabb vélemény

A DC-s képregények egyik kedvenc karaktere számomra, a Flash. Mindegyik évadot nagyon jól felépítik, de számomra a karakterre jellemző humor hiányzik belőle, helyette egy nyálas figurát kapok a 3. évadra. Az 1. évad, és a 2. is, számomra egy akcióban és csavarokban gazdag széria volt. Nem mondom a 3. is bővelkedik ebben, de inkább a drámai műfajra hajaz még is, az volt az érzésem. Nem akarom elsütni a poént, hogy miért, de aki látta, az talán megérti mire célzok. Van akinek bejön ez, én nem ezt várnám ettől a karaktertől. Remélem a továbbiakban, a drámai rész a háttérbe szorul.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Fenntartásokkal kezdtem neki a sorozatnak, gondoltam, hogy csak egy ócska spinoff lesz az arrowból, mert egy futkározó idiótából mit lehetne kihozni. Szerencsére tévedtem, szuper sorozat lett, az évadon átívelő rejtély miatt már megéri nézni.


 
Deku   2017. 08. 19.

Ez a sorozat mindent belead az egyszer biztos, Grant Gustin piszkosul remek színész Flash karakteréhez, a történet szépen kikerekedett és nagyon izgalmas minden egyes epizód.

 
beero88   2016. 01. 16.

Na kérem szépen így kell nagyon pofásan felhozni egy sorozatot olyan szintre amire azt lehet mondani, hogy hűha. Márpedig ez a sorozat szerintem ilyen. Képes olyan feszültséget teremteni és várakozást amivel minden rész után oda szögezi a nézőt.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Nem kezdett valami erősen a sorozat de szép lassan kiforrott olyanná ami érdemessé teszi őt az említésre. Minden egyes részben megtudnak mosolyogtatni és ez felbecsülhetetlen.

 

Captain Cold a sorozatban egyszerű bankrabló és tolvaj. Azonban a képregényben sokszor úgy ábrázolják, mint egy tiszta erkölcsű ember. Igaz, nőket és gyerekeket sosem ölt.

(Archívum)
 

A Weather Wizard a képregényben varázspálcát használt.

(Archívum)
 

Barry Alan eredetileg szőke volt, azonban amikor elment a válogatásra úgy döntöttek a rendezők, hogy legyen mégis barna.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.