Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
149
Szereplők
42
Vélemények
200
Képek
10
Videók
 
Deku   2017. 08. 19.

Ez a sorozat mindent belead az egyszer biztos, Grant Gustin piszkosul remek színész Flash karakteréhez, a történet szépen kikerekedett és nagyon izgalmas minden egyes epizód.

 
Snowball   2016. 12. 17.

Eleinte kissé gyerekesnek tartottam a sorozatot, aztán a részek haladtával egyre jobban komolyodott és kinőtte magát az egyik kedvenc DC-s sorozatommá. Nagyszerűen vezetik fel a történetet és tele van izgalommal, humorral, érzelmekkel. Nekem nagy kedvencem imádom.


 
beero88   2016. 01. 16.

Na kérem szépen így kell nagyon pofásan felhozni egy sorozatot olyan szintre amire azt lehet mondani, hogy hűha. Márpedig ez a sorozat szerintem ilyen. Képes olyan feszültséget teremteni és várakozást amivel minden rész után oda szögezi a nézőt.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Nem kezdett valami erősen a sorozat de szép lassan kiforrott olyanná ami érdemessé teszi őt az említésre. Minden egyes részben megtudnak mosolyogtatni és ez felbecsülhetetlen.

 
Mafab.hu Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Fenntartásokkal kezdtem neki a sorozatnak, gondoltam, hogy csak egy ócska spinoff lesz az arrowból, mert egy futkározó idiótából mit lehetne kihozni. Szerencsére tévedtem, szuper sorozat lett, az évadon átívelő rejtély miatt már megéri nézni.

 

Captain Cold a sorozatban egyszerű bankrabló és tolvaj. Azonban a képregényben sokszor úgy ábrázolják, mint egy tiszta erkölcsű ember. Igaz, nőket és gyerekeket sosem ölt.

(mdlg4th )
 

A Weather Wizard a képregényben varázspálcát használt.

(mdlg4th )
 

Barry Alan eredetileg szőke volt, azonban amikor Grant Gustin elment a válogatásra úgy döntöttek a rendezők, hogy legyen mégis barna.

(mdlg4th )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.