Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Flash - A Villám (2014-2021)

The Flash
Filmadatlap
 
152
Szereplők
39
Vélemények
410
Képek
7
Videók

Galéria (410)

Videók (7)

 
Robinson76   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

0
Aki futásra született

A sorozat a DC Comics képregényein alapul, hasonlóan több másik társához. A megszokott szintet hozza ugyan és a középszerből kiemelkedik, de messze van a kiemelkedőtől. Csak rajongóknak tudom ajánlani.

 
Deku   2017. 08. 19.

1

Ez a sorozat mindent belead az egyszer biztos, Grant Gustin piszkosul remek színész Flash karakteréhez, a történet szépen kikerekedett és nagyon izgalmas minden egyes epizód.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

1

Igen azt kaptam amit vártam egy képregény feldolgozástól. Remek lett és remélem lesz folytatás is. Csak ajánlani tudom.

 
Thibo84   2018. 12. 29.

0

A DC-s képregények egyik kedvenc karaktere számomra, a Flash. Mindegyik évadot nagyon jól felépítik, de számomra a karakterre jellemző humor hiányzik belőle, helyette egy nyálas figurát kapok a 3. évadra. Az 1. évad, és a 2. is, számomra egy akcióban... több»

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Na kérem szépen így kell nagyon pofásan felhozni egy sorozatot olyan szintre amire azt lehet mondani, hogy hűha. Márpedig ez a sorozat szerintem ilyen. Képes olyan feszültséget teremteni és várakozást amivel minden rész után oda szögezi a nézőt.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

0

Nem kezdett valami erősen a sorozat de szép lassan kiforrott olyanná ami érdemessé teszi őt az említésre. Minden egyes részben megtudnak mosolyogtatni és ez felbecsülhetetlen.

 
hell.l   2016. 05. 09.

0

Az egyik legjobb szuperhősös sorozat. A DC sorozatain belül ezt tartom a legkiválóbbnak a Gotham mellett. A második évad szerintem az első évadot is felülmúlta.Nagyon jól bemutatja a karakterfejlődéseket, és ezt az egész univerzumot.

 

Captain Cold a sorozatban egyszerű bankrabló és tolvaj. Azonban a képregényben sokszor úgy ábrázolják, mint egy tiszta erkölcsű ember. Igaz, nőket és gyerekeket sosem ölt.

(Archívum)
 

A Weather Wizard a képregényben varázspálcát használt.

(Archívum)
 

Barry Alan eredetileg szőke volt, azonban amikor elment a válogatásra úgy döntöttek a rendezők, hogy legyen mégis barna.

(Archívum)
 

A képregényben Leonard Snart is saját maga építette meg a fegyverét.

(Archívum)
 

A képregényben nem a részecskegyorsító felrobbanása okozta Barry képességét, hanem a laborjában dolgozva belecsapott egy villám, és a vegyszereknek köszönhetően, melyek a testére kerültek alakult ki a képessége.

(Archívum)