Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

Flash - A Villám (2014-2021)

The Flash
Filmadatlap
 
152
Szereplők
39
Vélemények
410
Képek
7
Videók
 
Robinson76   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

0
Aki futásra született

A sorozat a DC Comics képregényein alapul, hasonlóan több másik társához. A megszokott szintet hozza ugyan és a középszerből kiemelkedik, de messze van a kiemelkedőtől. Csak rajongóknak tudom ajánlani.

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Ez a sorozat mindent belead az egyszer biztos, Grant Gustin piszkosul remek színész Flash karakteréhez, a történet szépen kikerekedett és nagyon izgalmas minden egyes epizód.


 
Thibo84   2018. 12. 29.

0

A DC-s képregények egyik kedvenc karaktere számomra, a Flash. Mindegyik évadot nagyon jól felépítik, de számomra a karakterre jellemző humor hiányzik belőle, helyette egy nyálas figurát kapok a 3. évadra. Az 1. évad, és a 2. is, számomra egy akcióban... több»

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Na kérem szépen így kell nagyon pofásan felhozni egy sorozatot olyan szintre amire azt lehet mondani, hogy hűha. Márpedig ez a sorozat szerintem ilyen. Képes olyan feszültséget teremteni és várakozást amivel minden rész után oda szögezi a nézőt.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Igen azt kaptam amit vártam egy képregény feldolgozástól. Remek lett és remélem lesz folytatás is. Csak ajánlani tudom.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

0

Nem kezdett valami erősen a sorozat de szép lassan kiforrott olyanná ami érdemessé teszi őt az említésre. Minden egyes részben megtudnak mosolyogtatni és ez felbecsülhetetlen.

 
Kadik   2017. 11. 11.

0

Az első évad nagyon jól sikerült, megvolt benne minden, amitől féltem, hogy nem lesz meg. Teljesen logikus felépítés, jó karakter kezelés. Az újabb évadokban azonban túl sokat akarnak mutatni, az űrlények, az idővonalak, Savitar, ettől már nem tudom úgy bele élni magamat, túlságosan valótlan.

Galéria (410)

Videók (7)

 

Captain Cold a sorozatban egyszerű bankrabló és tolvaj. Azonban a képregényben sokszor úgy ábrázolják, mint egy tiszta erkölcsű ember. Igaz, nőket és gyerekeket sosem ölt.

(Archívum)
 

A Weather Wizard a képregényben varázspálcát használt.

(Archívum)
 

Barry Alan eredetileg szőke volt, azonban amikor elment a válogatásra úgy döntöttek a rendezők, hogy legyen mégis barna.

(Archívum)
 

A képregényben Leonard Snart is saját maga építette meg a fegyverét.

(Archívum)
 

A képregényben nem a részecskegyorsító felrobbanása okozta Barry képességét, hanem a laborjában dolgozva belecsapott egy villám, és a vegyszereknek köszönhetően, melyek a testére kerültek alakult ki a képessége.

(Archívum)
 

Elég idétlen kis momentum, de Barry-nek mindig el kellett bújnia, hogy felvehesse a ruháját. Így hát Barry-nek a képregény szerint van egy speciális gyűrűje, amiben benne van a ruhája, így gyorsulás közben képes magára venni. A sorozatban ezt nem valósították meg.

(Archívum)
 

Lisa Snart, Captain Cold húga a képregényben nem használ fegyvert.

(Archívum)
 

A képregényben Ronnie és Caitlin között nincs romantikus kapcsolat.

(Archívum)
 

Eredetileg Joe nem Barry nevelőapja, mivel a képregényben nem is létezett. Darryl Frye neveli fel, akinek viszonya volt Barry édesanyjával még a halála előtt.

(Archívum)
 

Cisco Ramon a képregényben egyáltalán nem egy zseni mérnök. Azonban a producerek újragondolták, így született meg Cisco alias Vibe karaktere.

(Archívum)