Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Batwoman (2019-2021)

Batwoman
Filmadatlap
 
65
Szereplők
3
Vélemények
130
Képek
8
Videók

Galéria (130)

Videók (8)

 
Syracuse   2020. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Jót tesz egy sorozatnak, ha az alapjául szolgáló anyaghoz képest kreatívak a készítők, de itt már az alapkoncepció is totálisan eltér az eredeti képregénytől. A színészek szerintem nem igazán sziporkáznak a karaktereikben, a pilot engem nagyon nem győzött meg. Kasza, van elég sorozat amit lehet nézni.

 
HereUR   2019. 10. 10.

0
Hiábavaló remény

Az első rész után annyit mondhatok, hogy nagy csalódás ez a nagyon beharangozott sorozat. A két főszereplő nem 'patikus, a történet is nehezen indul. Batwoman karaktere sem gyere be, az őt alakító színésznő is szenvtelen, érdektelen, nem vonzó. Nyugodtan kezet foghatna az Amerika kapitánnyal (ő már elbukott). Én magamban már elkaszáltam ezt a sorozatot, de egy vagy két rész erejéig még adok neki esélyt, hátha legalább a történetben domborít még valamit. Na meg az unszimpatikus főszereplőnk is az első rész végén jelmezbe bújva még kinézett valahogy, bár az alakja attól sem lett jobb...

 
gergo90   2019. 10. 17.

0

Nagyon jó, a nemi identitás miatt pedig kár leírni a sorozatot.

 

Ruby Rose egy akciójelenet forgatása során megsérült, és kis híján lebénult. Sürgősen műtétet hajtottak rajta végre, hogy elkerüljék a bénulást.

(Nk)
 

Karakteréhez hasonlóan Ruby Rose leszbikus.

(Nk)
 

Az első évadot 22 részesre tervezték, azonban 2020. március 12-én a Warner Bros. Television leállította a forgatást a COVID-19 pandémia miatt.

(Nk)
 

Az első évadban minden epizódhoz (a Pilot és a Crisis on Infinite Earths: Part Two kivételével) egy Alice Csodaországban idézetet használnak címként.

(Nk)
 

Kate motorja egy Harley-Davidson Sportster Iron.

(Nk)