Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Marvel - A megtorló (2017-2019)

The Punisher
Filmadatlap
 
62
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
8
Videók

Galéria (13)

Jon Bernthal
Ebon Moss-Bachrach
Ebon Moss-Bachrach
Jaime Ray Newman
Jaime Ray Newman
Jon Bernthal
Jon Bernthal
Jaime Ray Newman
Amber Rose Revah
Michael Nathanson
Michael Nathanson
Amber Rose Revah

Videók (8)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 02. 18.

legújabb vélemény

2
Nincs kegyelem!

A Netflix egyik legjobb, ha nem a legjobb akciósorozatát láthattam. A 2004-es film után egy 2 évados sorozatot tártak elénk, és nem is akarnám annyira összehasonlítani a kettőt, de Steve Lightfoot 2 évados műsora magasan pályázik A megtorlóra, a Tho... teljes kritika»

 
rainman   2018. 03. 04.

0

Kétségtelenül az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb élményét adó sorozatát hozta el a Netflix! Egyszerűen képtelenség belekötni, a tömény szórakoztató élmény! Hihetetlenül feszült, izgalmas, kellőképpen drámai, és épp megfelelően véres; minden klappolt... több»

 
szf   2019. 03. 04.

0

Egy picit tartottam tőle, mert a The Walking Dead-ben nem volt túlzottan szimpatikus számomra Jon Bernthal és ha a főszereplőt nem kedvelem, ott már megette a fene, DE ebben a sorozatban elillant az ellenszenvem iránta. Az első évad kissé lassan indu... több»

 
ionlywearblack   2019. 01. 22.

0
A Marvel sötét oldala

A Netflix korábban úgy döntött leporolja a Megtorló sztoriját és a vegyes fogadtatású antihőst beemeli a Marvel's alcímen futó karakterei közé. A Daredevil 2. évadában felbukkanó Frank, annyira jól sikerült, hogy konkrétan ellopta a show-t a vak ügyv... teljes kritika»

 
The1NOnly   2019. 04. 08.

1

Fantasztikus sorozat, épp annyira brutális, amennyire kell. A történet maga hagy némi kivetnivalót maga után, nincs kifejezetten kidolgozva, mégis lebilincselő sorozat.

 
Zoltán381961   2020. 09. 17.

1

Megunhatatlan. Többször is láttam mindkét évadot. Jon Bernthal az eddigi legjobb Megtorló, és nem is lesz jobb. Számomra pont megfelelő mennyiségű akció, dráma, volt benne. Nagyon jó kis sorozat. Jöhetne a következő évad.

 
fjumer   2019. 11. 26.

0
A második legjobb Marvel sorozat

A főszereplő elviszi a hátán az egész sztorit, pedig néha nem remekeltek a forgatókönyvírók. Ettől függetlenül 5 csillagot érdemel.

 
A Megtorló a Marvel talán legbrutálisabb pozitív karaktere. Rosszfiúk maradványaiban úszva, örök boldogtalanságban egyensúlyoz az antihőskategória határvonalán, miközben jobbnál jobb mozgóképek formájában dolgozzák fel történetét. Dolph Lundgren (A büntető, 1989), Thomas Jane (A megtorló, 2004) és Ray Stevenson (A megtorló: Háborús övezet, 2008) után 2017-ben Jon Bernthal képében érkezett a Netflixre a halálfejes mellvértet viselő igazságosztó Marvel filmuniverzumra szabott változata. Most végre befutott a The Punisher második szezonja, amely könnyedén hozza a nagyszerű sorozatélményt. Évadkritika. több»