Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Marvel - A megtorló (2017-2019)

The Punisher
Filmadatlap
 
62
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
8
Videók

Galéria (12)

Ebon Moss-Bachrach
Ebon Moss-Bachrach
Jaime Ray Newman
Jaime Ray Newman
Jon Bernthal
Jon Bernthal
Jaime Ray Newman
Amber Rose Revah
Michael Nathanson
Michael Nathanson
Amber Rose Revah

Videók (8)

 
Robinson76   2022. 05. 28.

legújabb vélemény

0
Aki egy mellékszereplőből nőtte ki magát

Egy korábbi sorozat mellékszereplőjének a felemelkedése az, amit ez a széria szállít a Marvel-rajongóknak. A sztori rendben van, a karakterekben kellően el tudunk mélyülni, az akciójelenetek gondosan vannak megkoreografálva, képileg semmi panaszunk nem lehet, ezekhez pedig korrekt színészi játék társul. Ez a sorozat nem kizárólag az akciókra fekteti a hangsúlyt. Kevesebb harc, lövöldözés kapott helyett az epizódokban. Ügyes egyensúlyban tudták tartani az akciót a drámával, és ez mindenképp előnyére vált a szériának. Összességében egy látványos szórakozást nyújtó, sokszor véres és erőszakos, olykor pedig szókimondó és pimasz rétegsorozatot kap a készítőktől az, aki megadja neki az - amúgy jól megérdemelt - esélyt.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 02. 18.

2
Nincs kegyelem!

A Netflix egyik legjobb, ha nem a legjobb akciósorozatát láthattam. A 2004-es film után egy 2 évados sorozatot tártak elénk, és nem is akarnám annyira összehasonlítani a kettőt, de Steve Lightfoot 2 évados műsora magasan pályázik A megtorlóra, a Tho... teljes kritika»

 
rainman   2018. 03. 04.

0

Kétségtelenül az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb élményét adó sorozatát hozta el a Netflix! Egyszerűen képtelenség belekötni, a tömény szórakoztató élmény! Hihetetlenül feszült, izgalmas, kellőképpen drámai, és épp megfelelően véres; minden klappolt... több»

 
szf   2019. 03. 04.

0

Egy picit tartottam tőle, mert a The Walking Dead-ben nem volt túlzottan szimpatikus számomra Jon Bernthal és ha a főszereplőt nem kedvelem, ott már megette a fene, DE ebben a sorozatban elillant az ellenszenvem iránta. Az első évad kissé lassan indu... több»

 
ionlywearblack   2019. 01. 22.

0
A Marvel sötét oldala

A Netflix korábban úgy döntött leporolja a Megtorló sztoriját és a vegyes fogadtatású antihőst beemeli a Marvel's alcímen futó karakterei közé. A Daredevil 2. évadában felbukkanó Frank, annyira jól sikerült, hogy konkrétan ellopta a show-t a vak ügyv... teljes kritika»

 
Zoltán381961   2020. 09. 17.

1

Megunhatatlan. Többször is láttam mindkét évadot. Jon Bernthal az eddigi legjobb Megtorló, és nem is lesz jobb. Számomra pont megfelelő mennyiségű akció, dráma, volt benne. Nagyon jó kis sorozat. Jöhetne a következő évad.

 
The1NOnly   2019. 04. 08.

1

Fantasztikus sorozat, épp annyira brutális, amennyire kell. A történet maga hagy némi kivetnivalót maga után, nincs kifejezetten kidolgozva, mégis lebilincselő sorozat.

 

2022. március 1-jétől nem található A megtorló a Netflix kínálatában, ahogy a többi Marvel-sorozat sem. A Netflix elveszítette a jogokat, amelyek a Disney-hez kerültek.

(Nk)
 

Ez a harmadik Marvel-sorozat a Daradevil és a Jessica Jones után, amelyben a Royce Johnson által alakított Brett Mahoney feltűnik.

(Nk)
 

Jon Bernthal a negyedik színész, aki Frank Castle / A Megtorló szerepét alakítja élőszerelős alkotásban Dolph Lundgren (1989), Thomas Jane (2004), illetve Ray Stevenson (2008) után.

(Nk)
 

A Marvel és a Netflix kihúzta a sorozatot a 2017-es New York Comic Con programjából a 2017-es Las Vegas-i lövöldözés miatt.

(Nk)
 

A 3. epizódban a Ben Barnes által alakított Billy Russo a Dorian Grey arcképe című könyvet olvassa. Ben Barnes játszotta a címszereplőt a 2009-es Dorian Gray című filmben.

(Nk)
 
A Megtorló a Marvel talán legbrutálisabb pozitív karaktere. Rosszfiúk maradványaiban úszva, örök boldogtalanságban egyensúlyoz az antihőskategória határvonalán, miközben jobbnál jobb mozgóképek formájában dolgozzák fel történetét. Dolph Lundgren (A büntető, 1989), Thomas Jane (A megtorló, 2004) és Ray Stevenson (A megtorló: Háborús övezet, 2008) után 2017-ben Jon Bernthal képében érkezett a Netflixre a halálfejes mellvértet viselő igazságosztó Marvel filmuniverzumra szabott változata. Most végre befutott a The Punisher második szezonja, amely könnyedén hozza a nagyszerű sorozatélményt. Évadkritika. több»