Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
62
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
8
Videók
 
rainman   2018. 03. 04.

Kétségtelenül az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb élményét adó sorozatát hozta el a Netflix! Egyszerűen képtelenség belekötni, a tömény szórakoztató élmény! Hihetetlenül feszült, izgalmas, kellőképpen drámai, és épp megfelelően véres; minden klappolt, minden a helyén. Egy ízig-vérig bosszúfilm az agyas fajtából. Egyszerűen abbahagyhatatlan szórakozás! Simán lepipálja a Marvel mozifilmjeit is! Kihagyhatatlan, tömény szórakozás!

 
ionlywearblack   2019. 01. 22.
A Marvel sötét oldala

A Netflix korábban úgy döntött leporolja a Megtorló sztoriját és a vegyes fogadtatású antihőst beemeli a Marvel's alcímen futó karakterei közé. A Daredevil 2. évadában felbukkanó Frank, annyira jól sikerült, hogy konkrétan ellopta a show-t a vak ügyvéd Matt Murdock elől. Matt erkölcsi kódexe szerint bűn ölni, Frank pedig a "szemet szemért, fogat fogért" elven munkálkodik, azaz minden gyilkosnak meg kell halnia. A két hős eltérő világlátása miatt válik igazán érdekessé ez az évad. A hihetetlenül nagy érdeklődés miatt a szolgáltató úgy dönt a Megtorló külön sorozatot kap. Így születik meg az önnálló Marvel's The Punisher címet viselő, külön Frank eredettörténetét elmesélő sorozat. Frank Castl... több»


 
The1NOnly   2019. 04. 08.

Fantasztikus sorozat, épp annyira brutális, amennyire kell. A történet maga hagy némi kivetnivalót maga után, nincs kifejezetten kidolgozva, mégis lebilincselő sorozat.

 
szf   2019. 03. 04.

Egy picit tartottam tőle, mert a The Walking Dead-ben nem volt túlzottan szimpatikus számomra Jon Bernthal és ha a főszereplőt nem kedvelem, ott már megette a fene, DE ebben a sorozatban elillant az ellenszenvem iránta. Az első évad kissé lassan indul be, de az utolsó 2-3 rész megéri az első néhány unalmát. Kellően csavaros, kevés üresjárattal és kedvelhető szereplőkkel. Lieberman már az első jelenete óta nagy kedvencem, remekül mutatják be, ahogy Frank-kel összeszoknak, összebarátkoznak. Madani csak a második évadtól vált valamennyire szimpatikussá, viszont a színésznő baromi jól adta ezt az összetett figurát és persze ott van Billy, akiről inkább nem is írnék semmit, mert csak az első évad közepe körül derül ki az, hogy mi is az ő szerepe az egészben. Az utolsó néhány rész brutalitása egészen újszerű volt számomra, meg hát igazából az egész sztori is, nem ilyen jellegű sorozatokhoz vagyok szokva, de meglepően élvezhető volt. A második évad már erősen kezdett, viszont megkaphattuk benne az eleinte számomra világ legidegesítőbb mellékszereplőjét, Amyt, aki az évad végére egyébként egész elfogadhatóvá vált, érdekes volt a kapcsolatuk Frank-kel. Nekem a Billy - szál is tetszett, nagyon egyedi személyisége volt, de azért örülök, hogy annak a sztorinak vége. A többi mellék nem hagyott bennem mélyebb nyomot, de nagyon remélem, hogy valamilyen módon mégiscsak lesz harmadik évad és tovább tudom élvezni ezt a sorozatot.

 
Huresz   2018. 11. 03.

Én egy picit tartottam Jon Bernthal színészi alakításától, mert meg kell mondjam nem tartozik a kedvenceim közé, de ettől függetlenül a sorozat elég jó lett. Nem fukarkodtak a vérrel és a breutális jelenetekkel hiszen ez illik magához a Megtorló karakteréhez. Aki esetleg látta a filmeket, annak mondanám, hogy leginkább a War Zone-hoz hasonlít a történet, de csak addig jutunk el, hogy megszületik JigSaw. Bár még mindig úgy gondolom, hogy találhattak volna jobb színészt is a Megtorló szerepére, ez a sorozatból nem von le semmit. Nagyon jó volt, várom a folytatást.

Jon Bernthal
Ebon Moss-Bachrach
Ebon Moss-Bachrach
Jaime Ray Newman
Jaime Ray Newman
Jon Bernthal
Jon Bernthal
Jason R. Moore
Jaime Ray Newman
Amber Rose Revah
Michael Nathanson
Jason R. Moore
Michael Nathanson
Amber Rose Revah
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.