Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Amazon: Ügyvéd (2022)

She-Hulk: Attorney at Law
Filmadatlap
 
20
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
4
Videók

Galéria (10)

Mark Ruffalo
Tatiana Maslany
Tatiana Maslany
Mark Ruffalo
Tatiana Maslany

Videók (4)

 
trixxy   2023. 04. 01.

legújabb vélemény

0

Nagy reményekkel ültem le, hogy végre kapunk valami újat, ami beszippant majd megint. Nem így lett, sajnos. Új az volt, de a többi nem jött össze. Az első rész Hulkkal elég vicces volt, de utána már erősen ellaposodott a történet. Hat rész után parko... több»

 
Robinson76   2022. 11. 18.

1
She-Hulk, a nem túl vérmes Amazon

Semmivel sem rosszabb, mint a többi Marvel-sorozat, igaz, nem is emelkedik ki közülük. Pontosan azt hozza, amit ezektől a hasonszőrű szériáktól várni szoktunk: nem túl vicces, nem túl komoly, amolyan nézhető darab, annak minden kötelező elemével együtt. A kezdés kifejezetten biztató lehetett annak, aki adott neki egy esélyt és nekiállt. Az erős kezdés lendülete egy darabig kitart, majd kissé bizonytalanná válik és meginog, hogy végül a zárás apropóján adjunk neki még egy esélyt.

 
Tonyka   2022. 09. 20.

1
Bohóckodás gyerekeknek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lement jó pár rész, szándékosan vártam a véleménynyilvánítással. Tulajdonképpen az első rész volt a legjobb, pedig az is ezer sebből vérzett. Ameddig Hulknak komoly erőfeszítésekbe került uralni a harag által uralt énjét, addig ugyanez 2 perc alatt sikerül egy hölgynek, hiába nah, érzelmi analfabéták vagyunk mi férfiak. 30 percbe tömörítenek mindent, expressz sebességgel robognak, nincs vívódás, nincs mélysége a karakternek, ripsz-ropsz minden egyszerű, sima liba. Nonszensz, és szürreális az egész szituáció, ahogy az ügyvédi tevékenysége is. Wong karaktere végképpen csörgősapkás ügyeletes bohóccá vált. Utóbbi Thor irány vélem felfedezni, önmaguk paródiájává váltak. Vegyük a szintén bohóc bűvészt, bíróság? Mi van? Világok összeomlását okozhatja, aminek persze semmi súlya, és jelentősége tulajdonképpen. Ahelyett, hogy Wong elvenné a gyűrűt, helyette nevetséges pereskedés van. Drága kenyér, ezentúl minden Marvel filmben javaslom a " jól beperellek " konfliktuskezelést. Lady Hulk jól ellátja a baját, bármelyik gonosztevőnek a tárgyalóteremben. Elképesztő, kizárt dolognak tartom, hogy gyerekeken kívül ez bárkinek tetsszen. Viszonylag egyetlen komolyan vehető sorozat volt, A Sólyom és a Tél Katonája címmel. Az összes többi bugyuta gyerekes szünidei matiné.

 
Gábor390920   2023. 01. 30.

0
Limonádé Marvel

Mikor elindult a sorozat, még tavaly nyáron, az első rész egészen tetszett, viszont a második rész már nem ért el nálam nagy sikert. Jegeltem egy időre Amazon történetét, és most a vizsgaidőszak lezárásképpen, egy fárasztó nap után üdítő volt levezetésnek a sorozat. Kíváncsian várom a karakter további szerepeltetését a Marvel Univerzumban.

 
stevepisti   2022. 08. 20.

0

Ez nagyon gyengécskére sikerült, nem hiszem, hogy folyamatos nézője leszek a sorozatnak. Kár érte!

 
BDJN Nézhetetlen  2022. 12. 01.

0

Rossz.

 
vdfvldmflvmdf   2022. 08. 17.

0

Nagyon tetszett, hogy visszahoztak régebbi szereplőket, a CGI tényleg gyengécske, de rosszabat is láttam már régebben, mégis bekajáltam a filmeket. Alapvetően humoros, nem rossz, de mindenképpen sekélyes szórakozás.

 

Az új előzetes alapján kiderült, hogy Daredevil karaktere is fel fog tűnni a sorozatban.

(Gábor390920)
 

A második MCU-projekt, amely A hihetetlen Hulk (2008) eseményeit idézi, miután Bruce Banner a Bosszúállók (2012) filmben megemlítette Harlemet. Bár William Hurt az Amerika Kapitányban újra eljátszotta Thaddeus Ross szerepét, soha nem reflektált a Hulk eseményeire.

(Hupka Adrián)
 

Amikor egy 2020. áprilisában készült interjú során Mark Ruffalót arról kérdezték, hogy szerepel-e a sorozatban, azt mondta: "Semmi sincs teljesen kész. Szó van arról, hogy Banner/Hulk megjelenik a She-Hulkban. Ha valami jót találunk ki, az nagyon érdekes lenne. Jelenleg ennyi. Ez minden, ami az asztalon van."

(Hupka Adrián)
 

2020. december 10-én jelentették be, hogy Mark Ruffalo újra eljátssza Bruce Banner/Hulk szerepét, Tim Roth pedig újra eljátssza Emil Blonsky/Abomination szerepét A hihetetlen Hulkból (2008).

(Hupka Adrián)
 
Vetettünk két pillantást az Amazon: Ügyvédre, és nem is indul rosszul. Áttekintő a kétepizódos felvezető után. több»