Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Sziasztok! 

Nem tudom dátumra pontosan mióta élek a filmek bűvöletében. Azt tudom, h már egészen kicsinek a paplan alól leselkedve néztem az Alfa Holdbázis epizódjait. Természetes volt, ahogy tehettem állandó mozilátógatóvá váltam. Bud Spencer, és indiános filmekkel indult a nagy vászon bűvölete. Budapest mozijainak nagy többségét bejártam, voltak esetek mikor 2x is megnéztem egymás utáni előadáson ugyanazt a  filmet. Már az általános iskolai suli újságba is ajánlókat írtam. A filmek imádata megmaradt napjainkig, bár manapság vesztettem a lendületből. Elképzelhető némi kiégés, de az új filmek többségében csalódok. Egyfajta hanyatlás veszek észre az utóbbi pár évben. Nem vagyok komoly filmesztéta, simán szórakozni szeretek, de azért mindent nem vesz be a gyomrom. Egyszerű nézőként ítélem meg az alkotásokat, nem keverem a műfajokat. Drámát nem keverek az Akcióval. Nem tartom jobbnak egyiket a másiknál. Műfajon belül kezelek mindent. Az írásaimban gyakran fog szerepelni a " h " betű, ami a hogy szócskát jelenti. Bár azt gondolom, a többségnek ez nem fog gondot okozni. Sok - sok éve így használom, tekintsétek ezt némi nemű egyediségnek. Valószínűleg nem leszek nyelvtanilag 100%, de megpróbálok odafigyelni. 

2023. 03. 27.
A pénz varázsa
Egy álmos délután esett rá a választás, valami könnyű, szórakoztató alkotást kerestem. A Badmanbe beletört a bicskám, harminc percet bírtam, mielőtt kikapcsoltam. Hiába, ... több»

91 1883  (2021)

2023. 03. 21.
Elsa csodálatos eposza
Az 1923 révén került képbe, sajnálom, hogy nem tudtam róla, mert akkor időrendben néztem volna meg, ezzel kezdve. Ettől függetlenül mit sem von le az értékéből. Tanakodta... több»
2023. 03. 14.
Ez bizony kiadta
Két dolog miatt féltem a filmtől: 1. A rendező miatt, mivel az alkotásai eléggé megosztók. Ahogyan a filmjeinek értékelése is hullámzó minőséget mutat. 2. A mai LMBTQ hat... több»

65 Pleasure  (2021)

2023. 03. 13.
Apró ablak egy viszonylag zárt világba
Feliratok közt keresgéltem, így találtam erre a címre, aztán a tartalomra. Mondhatni hiánypótló, legalábbis nem emlékszem hasonló, pornó témájú filmre. Információk a nyil... több»
2023. 03. 12.
Menthetetlenül B kategória, sokkal többre hivatott főszereplőkkel
Nem láttam a sorozatot, de nem hinném, hogy ez rontja az értékelésemet. Önálló történet, előzmények ismerete nélkül is tökéletesen nézhető és érthető. A bemutató bevitt a... több»