Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Sziasztok! 

Nem tudom dátumra pontosan mióta élek a filmek bűvöletében. Azt tudom, h már egészen kicsinek a paplan alól leselkedve néztem az Alfa Holdbázis epizódjait. Természetes volt, ahogy tehettem állandó mozilátógatóvá váltam. Bud Spencer, és indiános filmekkel indult a nagy vászon bűvölete. Budapest mozijainak nagy többségét bejártam, voltak esetek mikor 2x is megnéztem egymás utáni előadáson ugyanazt a  filmet. Már az általános iskolai suli újságba is ajánlókat írtam. A filmek imádata megmaradt napjainkig, bár manapság vesztettem a lendületből. Elképzelhető némi kiégés, de az új filmek többségében csalódok. Egyfajta hanyatlás veszek észre az utóbbi pár évben. Nem vagyok komoly filmesztéta, simán szórakozni szeretek, de azért mindent nem vesz be a gyomrom. Egyszerű nézőként ítélem meg az alkotásokat, nem keverem a műfajokat. Drámát nem keverek az Akcióval. Nem tartom jobbnak egyiket a másiknál. Műfajon belül kezelek mindent. Az írásaimban gyakran fog szerepelni a " h " betű, ami a hogy szócskát jelenti. Bár azt gondolom, a többségnek ez nem fog gondot okozni. Sok - sok éve így használom, tekintsétek ezt némi nemű egyediségnek. Valószínűleg nem leszek nyelvtanilag 100%, de megpróbálok odafigyelni. 

A nagy-nagy CGI kavalkád
Nem volt bizalmam Strange újabb kalandját illetően. Így sajnáltam rá a mozijegyet, megvártam a stream megjelenést. Persze, azonnal nekiálltam ledarálni, ahogy időm engedt... több»
2022. 06. 20.
Nagyon-nagyon kellemes meglepetés. Méltatlanul alulértékelt az IMDb-n. Korrekten összerakott történet. Hasonlót láttunk már, többször is, ennek ellenére mégis tudott más ... több»

59 A pók feje  (2022)

2022. 06. 20.
Csak ha nincs más
Az elején jobban állt az IMDb, persze Chris H. szerepeltetése is hozzátett a kíváncsiságomhoz. Nem olyan rég láttam a nyomokban hasonló Voyagers című alkotást, ami számom... több»

63 Memory  (2022)

2022. 06. 17.
Pusztító lelkiismeret
Liam Neeson utóbbi filmjei kezdenek megfáradni. Vitathatatlan tény ez, sajnos az Elrabolva óta beleragasztották az akció szerepbe. Ami a kezdetekben annyira jól állt, már... több»
2022. 06. 17.
Csak így tovább...
Nem bírtam magammal, egy este lepörgettem a két részt. Sosem titkoltam, hatalmas kedvencem ez a sorozat. Több szempontból is imádom. Egyrészt szövevényes a történetvezeté... több»
1