Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
35
Képek
1
Videók
Oroszlánszív
 
HETEDIK   2019. 11. 30.

legújabb vélemény

A nagy szîv

Kedvenc filmem a belga spárga királytól. Tökéletesen bemutatja, mi mindenre képes az ember ha van lelki ereje. Joshua intelme pedig rámutat, mi jár a jó embernek ebben a világban: - A nagy szîved oroszlán, az a te bajod. Az hagy a padlón heverni miközben mindenki szarik a pofádra!

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Sokat nem tévedek ha azt mondiom a legismertebb Van D. film és talán a legjobb is. Csak ajánlani tudom. Remek szinészi alakítás van benne küzdelem érzelmek és minden ami kell :)


 
FarZoo   2015. 03. 29.

Akciófilm ellenére maga a sztori is ötletes és érzelmileg is megfogott. Szomorú, megható. De az akciójelenetek is pörgősek, egy kicsit sem unalmas. Van Damme hozta a várt formáját.

 
Mmaarrttoonn   2015. 03. 18.

A műfaj kedvelőinek kötelező. Van Damme ismét jót alakított. Érdekes volt Jocky Ewing titkárnőjét a főgonosz szerepében látni. :) Én a végén megkönnyeztem.

 
Norbert93   2019. 05. 03.

Van Damme nagyjából eljátssza ugyanazt a szerepet minden filmjében és egyszerűen nem értem, hogy ezt hogy nem tudtuk megunni anno. Bár igazság szerint most sem tudnám megunni, ha lenne időm megnézni egy filmjét. Ha éppen nem egy komolyabb hangvételű, mondanivalóval rendelkező filmre vágyom, hanem csak egy kis "agyhasználat nélküli" kikapcsolódásra, akkor valószínűleg erre a filmre esik majd a választásom.

A film összbevétele 24 078 196 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg úgy volt, hogy lesz a filmnek folytatása.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.