Rólam

Ugyan mit irhatnék magamról. Mint mindenki aki itt van "film" rajongó. Bár több műfaja van én az animéket, rajzfilmeket kedvelem elsősorban. A filmek közül az akció és a "jó" filmeket szeretem. A kor, hogy hány évas vagyok nem számít hiszen a film is kortalan ! Bárhol bármikor meg lehet nézni egy jó movie-t :)  Kinek mit jelent a film ?!  Hát ez összetett kérdés , de nézzük csak. A filmek többsége egy elképzelt "mesén, történeten" alapszik ugyan vannak megtörtént eseményen alapuló filmek, de valjuk meg az életet nem lehet megfogni egy filmel. Maga a filmes szakma is egy álomvilágban él ahol minden nagyon különleges mert van benne jó, rossz, szép, csúnya stb. ez kifogyhatatlan. Ezekből az inpulzusokból áll össze egy film és alakul ki a témája. Mindenki szinte "magát" keresi egy filmben  vagy hasonlítja össze magát életét stb.  Viszont a leghihetetlenebb mozi az álmainkban vannak amit mi vetítünk magunknak az eltelt napi inpulzusokkból összerkva. Tehát akkor egy nap akár két "jó" filmet is megnézhetek egyet a moziban egyet meg amikor alszok. Én úgy gondolom ez egy csodás világ  kár kimaradni belőle és "örüljünk" a technológinak is , hogy ilyen szinvonalon nézhetünk egy filmet. Ami ugyan továbbfejlődik, de reméljük nem lesz ránk káros hatással a sok virtuális érzékekkel.  Végszó : Ha nem is minden nap, de azért érdemes megnézni egy filmet mert életünk is egy mozi !

Üdv YOSI

Vélemények (1488)

Axel Foley
Nem foglalkozom, ki mit ír, szerintem ez az alkotás méltán megérdemli az öt csillagot. Nemcsak azért, mert visszahozza a 90-es évek hangulatát, hanem olyan köntösben tála... több»

72 Származás  (2023)

2024. 06. 29.
Kaszt
Azt hiszem, ez a film igazából az emberi tagozódásokról, csoportokra való osztásáról szól. Emellett megismerhetjük egy írónő fájdalmas érzéseit, amit a való életből merít... több»
2024. 06. 28.
Egy érdekes jövő
Igazából Nicolas Cage miatt gondoltam erre a filme, és megnéztem. Én nem csalódtam. Ez a világvégi vagy új világi hangulat szerintem remek lett. Igazából a történet vonal... több»
2024. 06. 27.
Nem nagy robbanás de...
Igazából nem tudtam, hogy Jessica A. filmje, és ezért nem volt nagy elvárásom. Igazi akcióval kezdődik a film, ami számomra tetszett. Aztán jön az édesapja halála, és ebb... több»
Egy történet viszontagságokkal
Most volt időm megnézni ezt az alkotást. Közel két óra huszonnyolc perc, igazi Mad Max feeling számomra. Nekem tetszett minden jelenet, és bár ide-oda tereli a nézőt a fi... több»
City Hunter (2024)
Lady Ice (1973)
Könyvnoár (2013)
Abigail (2024)
Oszkár (1967)