![]()
Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van.
Hirdetés
Nézem a hozzászólásokat, és azért megosztó ez a film. Igen, van benne valami hangulat, ami jó, de kívülről egy nagyon egyszerű, unalmas, laza kreálmánynak tűnik. Én azt gondolom, mint minden filmet, érdemes picit szakmailag és benyomás alapján nézni, és így meghozni egy döntést. Ez persze az én véleményem.
![]()
Nálam ez a film átlagos, nem annyira rossz, nem annyira jó. A történet és annak megjelenítése biztos, hogy nem éri el a jó, és még a középkategóriát sem. Talán a megjelenítésében és az adott környezet, a hangok és hangulat az, ami tud adni egy pluszt, és így válik egy átlagos filmmé. Igazi tartalom talán a mondanivalójában van, némi érzelemmel fűszerezve, de nem annyira erős, hogy plusz pontokat adhatnék érte. Egy szinte nagyon egy síkon folyó történet némi kiemelkedésekkel.
A szereplők közül igazából csak a kislányt tudom kiemelni, aki tartja az egész filmet. Sajnos a szerepe néhol túlmutat magán, és sajnos túlerőltetett. Egy szerelmi részt én belecsempésztem volna. A többi szereplő csak statiszta, igazi értéket nem tudnak a filmhez adni. Tornádó szinte végigsöpör a filmen, és kár, hogy csak a menekülés és a harc oldalát láthatjuk a lánynak. Én biztos lazítottam volna egy kicsit a forgatókönyvön, hogyha már ilyen gyenge kardos jelenetek lettek, akkor egy kis mosolyt is belevittem volna. A történet látványilag, hát ahogy néztem, két domboldal között le tudták forgatni, szóval látványban nem ad hatalmasat, erre ne számítsunk. Izgalom csak éppenhogy megérinti az embert, és mint írtam, a belső tartalom az, ami adhat pozitívumot. Így a három csillagnál többet ez a film nem érdemel. Üdv, Yosi
34 Tornado (2025)
Egy japán bábszínész lánya bűnözők közé keveredik, amikor műsoruk keresztezi egy bűnbanda útját, amelyet Sugarman és fia, Little Sugar vezet. több»