92% 218 szavazat
Tulsa King

Tulsa King

Tulsa King
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
49
Szereplők (49)
30
Képek (30)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
31
Cikkek (31)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2022) - 9 epizód

Hol nézheted

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone

FILMINFÓ

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.11.13. | SkyShowtime (2023.02.14.)
 
2024.02.24 Zelegor

legújabb vélemény

Sziklaszilárd elvek

Nagyon nehéz egy jó sorozat után kiválasztani a következő olyan sorozatot, ami nagy valószínűséggel tetszeni fog, így a hosszas válogatást követően a Tulsa King nyerte el tetszésemet. Már az első rész alatt egyik kedvenc könyvem főszereplőjére emléke... Teljes kritika

0
 
2023.02.05 Lóri Ádámcsik

Ha lehetne hat pontot adni, azt kapna

Az utóbbi idők egyik legjobb sorozata. Nagy visszatérés Slytól. Minden passzol. A kisvárosi hangulat, a karakterek, a történetvezetés, a rendezés, a képi világ, a zene, a szereplők. Tökéletes szórakozás.

1
 
2023.11.08 Robinson76

Az örökifjú maffiózó

Vegyünk egy kedvelhető, vicces, ugyanakkor kőkemény maffiózót, aki ha úgy alakul, bizony odateszi magát, és akkor nem érti a tréfát. Börtönből való szabadulását követően száműzi a maffiacsalád Tulsába, ahol felépíti a birodalmát, megtalálja a jövedelmező forrásokat, és megkedvelteti magát az ott élőkkel. Ennyi a sikersztori receptje, amit megkoronáz Stallone az első sorozatában nyújtott szenzációs alakításával. Az epizódok tele vannak pakolva poénokkal, valamint váratlan fordulatokkal, így végig fenntartja a figyelmet, és egy erősen szerethető szériává avanzsál.

0
 
2023.04.06 GreyWolf

Csak szerintem van benne egy kis Lilyhammer „áthallás”? :) Sly talán legjobb alakítása. Dráma, humor, jól megírt dialógusok. Remélem, hogy még lesz belőle pár évad. :)

0
 
2023.01.05 Hondati

Meglepően jó

Kezdem azzal, hogy sosem voltam Stallone-fan, és sosem tartottam nagy színésznek. Stallonéval filmsorozat? Volt is némi fenntartásom, mikor belekezdtem ebbe, de szinte az első kockáktól éreztem, hogy hoppá, ez itt rendben lesz. Nagyon jól ráéreztek arra, hogy ezt a szerepet vinni fogja Sly. Imádom a dialógokat, mindent. Maxigrat az alkotóknak!

0
 

A sorozatban Sylvester Stallone lánya, Scarlet Rose Stallone is szerepel.Szerző: Zelegor

#1