Kopók

Érdekességek
Greta

Sorozat áttekintés

1. évad - 1 epizód

Hogy törleszthessék adósságukat, három vakmerő fiatal beleveti magát a pénzkölcsönzésbe, miközben szembeszállnak a gazdagokkal és a hatalmasokkal, akik a gyengékre vadásznak.

(Hupka Adrián)

Rendező: Kim Joo-Hwan
Forgatókönyvíró: Kim Joo-Hwan
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2023 | Netflix (2023.06.09.)

2023.08.30 Kapszaicin

Igazán izgalmas sorozatot hoztak össze az alkotók. Természetesen bőven játszanak az igazságérzetünkkel, így egyre jobban várjuk, hogy a jók legyőzzék végre a gonoszt. Bepillantást nyerhetünk az uzsorások világába, biztosan van valami alapja ennek a t... Több

2023.07.05 Greta

Jó kis akciósorozat, sok verekedéssel, semmi extra, de jó szórakozás. Érthetetlen, miért nincs lőfegyvere a bűnözőknek, de persze így sokkal élvezetesebbek az összecsapások, mintha csak puffogtatnának.

2023.07.04 Szilárd-Leo

Elég jól sikerült krimi, ami igazolja, hogy nem csak az amcsi filmek jók. A Kopók egy fiatal fiúról, a barátjáról és egy uzsorásról szól. Egyébként sorozat, ami kicsit lassan indul, de precízen van össze rakva. Nézzétek meg, mert érdemes! Ráadásul a covid-járvány idején játszódik.

2023.06.09 JollyDzsé

Nagyon izgalmas, remek sztori, egy újabb koreai sorozat, amit végig fogok nézni. Csak ajánlani tudom.