Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Orgyilkos osztály (2018-2019)

Deadly Class
Filmadatlap
 
47
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
10
Videók

Galéria (25)

Videók (10)

 
Vaporesso   2019. 07. 22.

legújabb vélemény

0

Tele van logikai buktatókkal, részről részre szembe megy saját magával. Erőssége, hogy nagyon jók a karakterek, csak kár, hogy mind drogos.

 
Norbert93   2019. 02. 02.

0
Ígéretes sorozat

3 rész után már azt tudom mondani, hogy gyermeteg hibái és sablonai ellenére is nagyon megfogott a sorozat, várom, hogy véget érjen az első évad és megkaphassa a ritkán kiosztott 5 csillagot

 
Csillagpor   2019. 03. 27.

0
vérengzés egy kis csavarral

Nagyon érdekes és ígéretes kis sorozatnak tűnik. Csak az első három részt sikerült még HBO GO-n megnéznem, de az eszementül egyedi és akciódús volt. Jó, kicsit beteg az alapsztori, hogy gyilkosokat képeznek ki a "jó" ügy érdekében, de éppen ettől lesz egyedi a történet. A főszereplő srác pedig nagyon jól elviszi a hátán a sztorit.

 
iq.csabi   2019. 04. 17.

0

Nem egy világmegváltó sorozat, de rá lehet függni. Az első rész feléig úgy gondoltam nem fog megfogni, aztán a 2.részre már teljesen megfogott. Az alap koncepció nagyon jó, de kicsit szedett vetett, például a Skorpió sorozatgyilkosról eléggé elfeledk... több»

 
A képregényből sorozatra adaptált Orgyilkos osztály első évada hullámzó színvonalú, felemás, de néha kifejezetten szórakoztató történetmeséléssel és emlékezetes színészi alakításokkal szembesít minket a tinédzser-lét nehézségeivel. több»