Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
95
Szereplők
11
Vélemények
200
Képek
11
Videók
 
TomÁcs   2019. 10. 13.

legújabb vélemény

Nayyon jól építkező és izgalmas sorozat egy könyörtelen világról.

 
indingo   2017. 04. 15.

Egy olyan sorozat, ahol a nők kerülnek előtérbe az ő kezükben van a hatalom (amúgy a való életben is :)). A története picit lehetne eseménydúsabb, én bizonyos dolgokat nem árultam volna el előre.


 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Nem tudom, hogy mennyire merítettek valós eseményekből a készítők, minden esetre érdekes a története magával a drog háttérmunkával, hogy miként kerül a terjesztőkhöz.

 
Lonka   2017. 07. 26.

Már az első résztől várja az ember az áttörést, hogy mikor lesz a főszereplő hölgy a drog kartell vezetője. Közben rájöttem hogy ez lehet hogy csak félrevezetés és csak szeretne az lenni

 
Greeta   2017. 12. 09.

Sokat rágódnak benne. Elutazunk ide-oda tárgyalgatunk, miközben üldöz az ellenség, meg a rendőrség........ Valami maszkot viselő gyerekes szekta is volt, na ott már felhagytam a nézésével.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.