Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Nekem valahogy a Bíbor folyók hangulatát hozta be, bár a sztori egész jól meg van írva, azért mégsem maradt meg annyira bennem az élmény. Minden esetre szerintem egyszer érdemes megnézni!... több»
Williamgek
47 perce
Még egy nap élet - Levelek Angoláról
A friss Európai Filmdíjas dokumentum-animációs hibrid sikerrel helyezi bele a nézőt egy történelmi krízishelyzetbe, és még az objektivitás teljes hiánya sem árt neki.

Fontos, hogy készülj... több»
Ákos Varga
egy órája
Z s e n i á l i s .
Borzongatóan jó hangulata van, remekül megidézi a '80-as éveket, gyönyörű a képi világa, egyedi a sztori, és a szereplők... nem a kedvenceim a gyerekszereplők, sokszor ideges... több»
szf
2 órája

Creed II.  (2018)

A második menet
2015-ben Creed bajnok lett, hiszen rendkívül ízlésesen vitte tovább a Rocky hagyatékot. A folytatás nem is volt kérdés, így 2018-ban Adonis újra ringbe szállt.
Míg a Creed leginkább az első Rock... több»
Filmdoki
2 órája
Én nem tudok belekötni. Brutális emberi dráma ami elől nem lehet menekülni. Cumberbatch zseniális, a párbeszédeket meg egyenesen tanítani kellene.
Ha van tökéletes vagy közel tökéletes sorozat a... több»
tjunior
2 órája
Jutalomjáték. Zseniális minden színész. Folyamatosan lekötötte a figyelmemet. Váratlan, és meghökkentő.
... több»
tangatamanu
3 órája
Van Damme ekkoriban feljövőben volt és jól is alakítja egyszerre mind a két karakterét. Persze az akkori összeretusált képek mai szemmel már kicsit viccesen hatnak, de remekül összerakott kis akció mo... több»
HETEDIK
3 órája

Üveg  (2019)

Az előzetes megint alaposan átverte a nagyérdeműt. Azt sugallta, egy cselekményekben és brutalításban gazdag elegyet kapunk, ahol a három szuperhős képességekkel felruházott pali majd jól egymásnak fe... több»
HETEDIK
3 órája

Srpski film  (2010)

gyenge idegzetűeknek nem ajánlott
Bárki akárhogy szídhatja ezt a filmet attól még a film kérdései amiket felvet nem rossz csak végtelenül beteg. Alapvetően arról szól milyen aljasságokra képes az ember, és mik ennek a határai. Valamit... több»
kristoftoth21
3 órája
Tetszett, jó volt, izgalmas volt. Az igaz történet alapján készült filmeket amúgy is kedvelem mert jó belegondolni hogy megtörtént kis reménysugár a szürke hétköznapokban egy-egy jó történet. A film s... több»
nanita95
3 órája
Rendkívül hátborzongató és nyomasztó film, még mai szemmel is élvezetes. Szerencsére nem nyújtották el túlságosan, a 80 perc elég volt, bár az eleje némileg lassú, és szerintem többet foglalkozhattak ... több»
Filmbarbár
4 órája
Tanulságos, érdekes és remek kikapcsolódást nyújtó film volt, élveztem. Benedict nem okozott csalódást, nagyon jól eljátszotta a szerepét, ugyanúgy, ahogy Keira Knightley is. Valamiféle hiányérzetem a... több»
szf
4 órája
Szórakozató, jó film. Tetszett a történetvezetés, nem volt benne üresjárat. Annak örülök, hogy végre láttam, egy mostanában készült francia filmet, amit véginéztem és tetszett is.... több»
Hakker
4 órája
A színészekkel semmi baj nincs bááár mondjuk Michael Cane a bölcs szerepében már egy kicsit unalmas, na mind1.
Először azt hittem, hogy egy " kissé mosolyogtató és néhol túlmagyarázott viszont v... több»
Johnny
5 órája
A film, az nem rossz, de ahhoz képest, hogy önéletrajzi film , elég hiányos. Salinger kétségtelen, hogy forradalmi jelenség volt az amerikai irodalomban. Szerintem a "Beatnemzedékre is gyakorolt, ném... több»
Hakker
6 órája

Erőszakik  (2008)

Nem volt rossz. Nagyon mocskos a szövegkönyv ne számoltam egy idő után a f*ck szót. A vége kicsit teátrálisra sikeredett és persze a rossznak leálldozik. Colin Farrel jól alakította a megtört embert n... több»
nanita95
6 órája

Fekete Párduc  (2018)

Nézhetetlen
Szar
Én minden filmet általában végig nézek, de ezt a felénél abba hagytam, mert annyira gagyi, érdektelen szar. Aki erre a filmre 4-5 csillagot adott, annak csak gratulálni tudok, csak saját magát minősít... több»
Janik Ádám
7 órája

Nyers  (2016)

Uh. Nagyon nem. A trailer és a körülötte gőzölgő hype megnyert és azt gondoltam, hogy egy jó filmélménnyel gazdagodom majd, erre másfél órányi csalódást kaptam.... több»
szf
7 órája
Olyan bicskanyitogató az egész film. Eléggé csöpögős, a nagy trükkök meg nevetégesek. ... több»
Timcsi
7 órája
Maga az elképzelése egy újszerű Superman történet, ami a buktatókat mutatja be. Egyszer nézős darab. ... több»
Timcsi
7 órája


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.