Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  

A rajzok csodásak, a karakterek jól működnek, a világ bár sablonos, de a film céljának megfelel. A film rendkívül szép és érzelmes, érthető mondanivalóval. Kár, hogy nem... több »

Sycho99
egy órája

Szuper film, szuper alakítás, szuper zene:)

Demkó A. Ottó
3 órája

Egy nap  (2011)

Pokoljárás kiváló színészekkel!

Katalin Csángó
5 órája

Szerintem a legjobb Carlo Pedersoli film. Ennél a filmnél megmutatta, hogy képes remek drámában is játszani. A többi filmje miatt marad emlékezetes a rajongói számára, azok is jók voltak, velük nőttem fel.

Hakker
7 órája

Az alagút  (2011)

Nagyon középszerű, fájdalmasan az! Fáj mert igenis nagyon jó ötletek voltak benne, például hogy tudtuk az eleje óta hogy ki éli túl a film végére. Ez tetszett, elég... több »

Máté Dávid
16 órája

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::
A napokban döntöttem úgy, hogy megnézem ezt a filmet mivel utalásként hallottam egy sorozatban. Nem bántam meg. Annak ellenére,... több »

Snowball
16 órája

Kidnap  (2017)

Halle Berry legújabb filmjében egy semmitől sem félő édesanyát alakít, akinek elrabolják a fiát. A színésznő szuper formában van ezt meg kell jegyezni. A történet első 20... több »

indingo
17 órája

iZombie  (2015)

Nekem nagyon tetszett .

Varga Erzsébet
17 órája

Mint annyiszor, most is a Taviani testvérek regény remekművet filmesítettek meg. A TV számára készített adaptáció a bűn és bűnhődés állomásait veszi sorra. Egy fiatal... több »

Berto49
20 órája

Nagyjából tíz-tizenöt percnek kellett eltelnie a játékidőből ahhoz, hogy felvetődjön bennem a gondolat: én ezt bizony valahol már láttam. Nem is lehet véletlen. Egy rakat film ... több »

moov18
20 órája

A sejt  (2000)

Hááát engem már nem fogott meg, elég old school film a hangulatát tekintve, a témája viszont érdekes, agytevékenység misztikuma, tudattalan rejtelmeiről...Pszichopata film,... több »

hsanya182
20 órája

Teljesen átlagos amerikai sorozat. A szőkéseknél, néha vannak elég leegyszerűsített megoldások, de ennek ellenére nincsenek benne hajmeresztő, hihetetlen megoldások. Egyszer... több »

Hakker
21 órája

Nyílt seb  (2003)

Nem nagy szám de nem is nézhetetlen. Több szálon vezet a film végig minket. Nagyon lassan halad de pozitívum hogy jól elrejtik a gyilkosságot tettesét. Így törheti az ember a... több »

nanita95
tegnap 13:15

Eszméletlen szomorú és kegyetlen ez a film. Bár a fiú alig játszik a filmben, mégis az ő helyzetébe éltem bele magam a legjobban, de nagyon érdekes az anya helyzete is főleg... több »

Queenakasha
tegnap 08:32

Kóristák  (2004)

Sablonos giccsparádé.

Sotworld
tegnap 03:55

Deadpool 2  (2018)

Lehet szidni a moziközönségemet, de nekik és nekem is úgy 20-25 percre volt szükségünk hogy először tudjunk igazán jót röhögni valamin. Nem érzelmi hullámvasút a film,... több »

JohnnyBGood
tegnap 01:03

A képi világ hangulatos, a díszletek és jelmezek ehhez nagyon sokat adnak. Kapunk egy beteg helyszínt hasonlóan kifacsart cselekménnyel és pár emlékezetes karakterrel. Mi rossz... több »

Miska bácsi
2018.05.19. 23:13

Nem élveztem különösebben ezt a filmet. Kicsit unalmas, eszetlen ijesztgetések egymás hegyén-hátán, és sehova nem vezet a cselekmény. Nos, a végén megmutatta, hogy ez lezárás ... több »

Miska bácsi
2018.05.19. 23:07

nagyon jó !!! Ilyen elburjánzott jövőprobléma az ember gyermeke c. filmben van még de ott nem ilyen utópisztikus társadalomra helyezik a hangsúlyt. Kiváltképpen jó benne hogy... több »

nanita95
2018.05.19. 19:51

Bár kedvelem az animéket, közülük is inkább a filmeket, nem nézem őket fanatikus gyakorisággal. Talán ezért tartottam eleinte annyira furcsának, hogy realista anime vígjáték... több »

Miska bácsi
2018.05.19. 18:47


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.