![]()
Sarah & Hannah: Hannah! Mit műveltek veled? Holnap fel fognak kötni. És ha nem menekülsz, te is lógni fogsz. Nem. Ide hallgass. Menekülnöd kell. Nem, nem hagylak itt. De muszáj. Az egész az én hibám. Nem. Én hoztam ide a gonoszt. Ez nem így működik. A gonoszt nem lehet véletlenül megidézni. Azt igenis, akarni kell. Hát nem érted? Mit sem számít, hogy tényleg mi tettük-e. Ha bűnöst kiáltanak, azok vagyunk. Igazad van. Úgyis azt hiszik, mi tettük. Min változtatna, ha tényleg megtennénk? Miket beszélsz? Visszamegyek az özvegyhez. És alkut fogok kötni az ördöggel. Hátha megmenekülhetünk. Az ördöggel? Még őrültél? Én nem félek a gonosztól. Hannah, én a szomszédtól tartok, ki rám szegezi ujját. Az anyától tartok, aki felköttetné lányát. Jó szándékkal vezethetnek a vágóhídra, és azt várnák, hogy tűrjünk. Hát most meglátják..., hogy én nem vagyok bárány. Ha mindennek vége, elhagyjuk ezt a helyet. Messzire fogunk szökni, minden éjjel táncolunk, és fényes nappal váltunk csókot. Nem veszíthetlek el. Nem fogsz. Ha boszorkányt akarnak... hát, akkor meg is kapják.
Hirdetés
Pár perccel később...
![]()
Sarah & Solomon: Maga! Maga tette? Ugyanaz vagyok, aki mindig is voltam. Csupán belefáradtam, hogy a szerencse minduntalan elkerül. Hogy tehette? Mire gondolsz? Hogy miért vettem el a jussom? Amiért mind idejöttünk? Hatalom. Bőség. Hagyaték. Gondolj bele, Sarah! Egyetlen lélek! Ez volt az ára! Cserébe pedig megkapjuk, amit imával sosem érhetnénk el! Pár évente egy-egy ember nem tűnik akkora veszteségnek. Egy ember? A lelkész végzett 12 gyerekkel! Az öcsémmel! Ártatlanokkal! Ártatlanokkal? Ki ártatlan itt? A szomszédaid rád vadásznak! Elveszettnek, átkozzák a neved! Közömbösek a sorsod iránt. Megvetnek! De te mégis úgy szánod őket! Azért félnek, mert tudják, hogy te más vagy. Így is van. Hiszen te nem vagy hajlandó alávetni magad a szabályaiknak, te többet kívánsz a világtól. Olyan vagy, mint én. Mi ketten nem hasonlítunk. Neeeeeee! Ne! Ne! Elég! Ne! Állj! Ne! Kérlek, ne kelljen bántanom téged! Szeretlek, Sarah! Ne küzdj ellenem! Nem akarlak bántani... ahh! Neeeeeeee! Ahhaah Ggg!
Pár perccel később...
Sarah, Hannah & Solomon: Gyónjatok! Gyónjátok meg bűneiteket, vagy égjetek a pokolban! Lógjon! Halljuk! Valljatok! Lógjanak! Sarah: Majd én vallok. Ne! Bűnös vagyok! Ne! Hazudik! Felkerestem a gonoszt! Együtt háltam vele. Megbűvöltem a jóravaló lelkészt. Ahogy megbűvöltem Hannah Millert is. Elvettem az eszét. Megbabonáztam. Én voltam. Én voltam! Én vagyok a felelős. Mindvégig én voltam. Hannah ártatlan. Ereszd hát! Ne! Neeeeeeeeee!
És végül...
Sarah & Solomon: Kiderül az igazság. Lehet, hogy nem ma... talán nem is holnap, de kiderül. Az igazság lesz a végzeted. És követni fog, míg világ a világ. Én örökké a nyomodban leszek. Vegyél el bármit, tegyél kárt bárkiben, érezni fogod a kezem szorítását. Meglátják majd, mit tettél. Soha nem foglak elereszteni.
Back to the Future (1994)
Nicholas Goode... Elhunyt! (Deena megölte)
Egy rejtélyes haláleset rázza meg a ohiói Shadyside városka lakóit. Senki sem érzi magát biztonságban, hiszen a gyilkos köztük járhat. A Fear Street R. L. Stine... több»
Szereplők: Sadie Sink, Randall P. Havens, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Olivia Welch