Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  

Rendező: Johan Renck Forgatókönyvíró: Craig Mazin

Szereplők: Stellan Skarsgård, Emily Watson, Jared Harris, Fares Fares, James Cosmo

Az amerikai HBO, illetve a brit Sky tévécsatorna koprodukciójában készült minisorozat az 1986-os csernobili katasztrófa eseményeire koncentrál. több»

Rendező: Francis Ford Coppola Forgatókönyvíró: Mario Puzo, Francis Ford Coppola

Szereplők: Al Pacino, Diane Keaton, Marlon Brando, Robert Duvall, James Caan

Az egyik legnagyobb hatású maffiafilm az amerikai alvilág aranykorába kalauzol el minket, ahol Don Vito Corleone, egy bevándorló olasz család feje higgadt és keménykezű üzletemberként... több»

Rendező: Francis Ford Coppola Forgatókönyvíró: Mario Puzo, Francis Ford Coppola

Szereplők: Robert De Niro, Al Pacino, Diane Keaton, Robert Duvall, Sofia Coppola

A Corleone család irányítása Michael Corleone kezébe kerül édesapja, Vito Corleone halála után. Michael újszerűen közelíti meg a maffia tevékenységét, igyekszik legalízálni... több»

Rendező: Nathan Hope, John Hyams Forgatókönyvíró: Brett Matthews, Julie Plec, Marguerite MacIntyre, L.J. Smith, Josh Schaer, Penny Cox, Sherman Payne, Bryce Ahart, Thomas Brandon, Stephanie McFarlane, Mark Ryan Walberg

Szereplők: Steven R. McQueen, Danielle Rose Russell, Ayelet Zurer, Zach Roerig, Matthew Davis

A sötétség kora és a Vámpírnaplók sikere után új szálon folytatódik a történet. A sorozat főszereplője a 17 éves Hope, cselekménye a Salvatore iskolában játszódik.... több»

Rendező: Robert Zemeckis Forgatókönyvíró: Eric Roth

Szereplők: Tom Hanks, Kurt Russell, John Lennon, Robin Wright, Sally Field

A film főszereplője Forrest Gump, egy tipikus hétköznapi ember, aki gyermekkora óta azt csinálja, amit mondtak neki. Mindig is betartotta az édesanyja által kitalált és sokszor bevált... több»

Rendező: Andy de Emmony, Nick Murphy Forgatókönyvíró: Stephen Butchard, Sophie Petzal, Lydia Adetunji, Ben Vanstone, Bernard Cornwell

Szereplők: Rutger Hauer, Fenyő Iván, Toby Regbo, Balázs Csémy, Matthew Macfadyen

A kalandfilmsorozat Bernard Cornwell The Saxon Warlord Chronicles című munkája alapján készült. A történet főhőse egy nemesi származású, fiatal férfi, akit a vikingek tettek... több»

Rendező: Ellen Kuras, Tom Verica Forgatókönyvíró: Ben Nedivi, Bob DeLaurentis, Matt Wolpert, Sneha Koorse, Lauren Schmidt, Steve Blackman, Jeremy Slater, Eric W. Phillips, Gerard Way, Gabriel Bá

Szereplők: Elliot Page, Tom Hopper, Mary J. Blige, Marin Ireland, Stephen Bogaert

Egy csapat szuperhős ismét találkozni kényszerül, amikor őket örökbefogadó és kiképző nevelőapjuk váratlanul elhuny.  több»

Rendező: David Benioff, Daniel Sackheim Forgatókönyvíró: David Benioff, Jane Espenson, D. B. Weiss, George R. R. Martin, Vanessa Taylor, Bryan Cogman, Dave Hill, Ethan J. Antonucci, Gursimran Sandhu

Szereplők: Peter Dinklage, Emilia Clarke, Kit Harington, Sean Bean, Lena Headey

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros Hét... több»

Rendező: Sergio Leone Forgatókönyvíró: Sergio Donati, Dario Argento, Sergio Leone, Bernardo Bertolucci

Szereplők: Charles Bronson, Claudia Cardinale, Henry Fonda, Jason Robards, Robert Hossein

Frank, a gyilkos bandavezér feladata, hogy megtisztítsa a terepet a terjeszkedő vasúttársaság elől, hogy potya áron jussanak hozzá a sínek melletti területekhez. Jill, az egykori... több»

Rendező: Mario Van Peebles, Guy Ferland Forgatókönyvíró: Dave Erickson, James D. Parriott, Regina Corrado, Kurt Sutter, Misha Green, Charles Murray, Liz Sagal, David Labrava, Roberto Patino, Brady Dahl, Mike Daniels, Kem Nunn, Jack LoGiudice, Nichole Beattie, Marco Ramirez, Adria Lang, Pat Charles, Julie Bush, John Barcheski, Cori Uchida, Josh Botana, Chris Collins, Stevie Long, Brett Conrad, Peter Elkoff, Gladys Rodriguez, Vaun Wilmott

Szereplők: Charlie Hunnam, Katey Sagal, Drea de Matteo, Ron Perlman, Tommy Flanagan

Az Anarchia Gyermekei motoros bandát Jax Teller apja alapította, hogy a tagok ezzel is kifejezhessék lázadó mivoltukat. A motorosok világában azonban a bűnözés minden válfaja megjelent,... több»

Rendező: Andrew Stanton, Shawn Levy Forgatókönyvíró: Jessica Mecklenburg, Alison Tatlock, Paul Dichter, William Bridges, Jessie Nickson-Lopez, Kate Trefry, Curtis Gwinn, Matt Duffer, Ross Duffer, Justin Doble

Szereplők: Winona Ryder, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, David Harbour, Cary Elwes

A történet egy csendes kisvárosban játszódik, ahol mindenki tud mindent a másikról. Egy nap eltűnik egy gyermek, ami felbolydítja és ízeire kezdi szétszedni a városka lakosainak eddig... több»

Rendező: Scott Frank Forgatókönyvíró: Walter Tevis, Allan Scott, Scott Frank

Szereplők: Thomas Sangster, Anya Taylor-Joy, Bill Camp, Harry Melling, Marcin Dorociński

Egy árva sakkzseni a hidegháborús érában a függőségével küzdve azért harcol, hogy a világ legjobb sakkozója váljék belőle.  több»

Rendező: Mátyássy Áron, Dyga Zsombor Forgatókönyvíró: Krigler Gábor, Lovas Balázs, Bárány Márton, Vancsik Péter, Lengyel Balázs, Mikko Pöllä, Roope Lehtinen, Tasnádi István, Zomborácz Virág, Angyalosy Eszter, Oliver Vanice

Szereplők: Anger Zsolt, Ónodi Eszter , Trill Zsolt, Hevér Gábor, Schmied Zoltán

Egy jómódú család feje tisztességtelen úton szerzett pénzből teremtette meg a kifogástalan életszínvonalat szerettei számára, ám egyre inkább úgy érzi, fel kell hagynia zűrös... több»

Rendező: Quentin Tarantino Forgatókönyvíró: Quentin Tarantino, Roger Avary

Szereplők: Bruce Willis, Quentin Tarantino, Samuel L. Jackson, John Travolta, Steve Buscemi

Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél egy... több»

Rendező: James Watkins, John Hillcoat Forgatókönyvíró: Penn Jillette, Chris Morris, Jesse Armstrong, Michael Schur, Charlie Brooker, Konnie Huq, Rashida Jones, William Bridges

Szereplők: Kirsten Dunst, Aaron Paul, Domhnall Gleeson, Jerome Flynn, Bryce Dallas Howard

A Fekete tükör egy antológia sorozat, vagyis a részek nem függenek szorosan össze. Az alkotók az élet és a technológia sötét oldalát igyekeznek bemutatni. több»

Rendező: Christopher Nolan

Szereplők: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Michael Caine, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt

Cobb (Leonardo DiCaprio) a legnagyobb tolvajok egyike, aki arra specializálódott, hogy egy különleges álommegosztó technológia segítségével mások álmaiba lopódzon be, és olyan... több»

Rendező: Jeremy Lovering, Nick Hurran Forgatókönyvíró: Mark Gatiss, Arthur Conan Doyle, Steven Moffat, Steve Thompson

Szereplők: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Andrew Scott, Toby Jones, Mark Gatiss

A BBC elhozta a 21. századba minden idők legnépszerűbb mesterdetektívét, Sherlock Holmest és társát, Dr. Jonh Watsont. A legendás páros soha nem látott eleganciával és lendülettel... több»

Rendező: Frank Darabont Forgatókönyvíró: Frank Darabont

Szereplők: Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, Sam Rockwell, Gary Sinise, Patricia Clarkson

A film a harmincas években játszódik egy halálraítélteket őrző börtönben. Itt szolgál Paul Edgecomb főfegyőr, akinek megváltozik az élete, amikor bekerül hozzájuk John Coffey, a... több»

Rendező: Alex Gibney, Stephen Gyllenhaal Forgatókönyvíró: Peter Blake, Willie Reale, Brian Koppelman, David Levien, Adam R. Perlman, Michael Gunn, Brian Chamberlayne, Heidi Schreck, Theo Travers, Andrew Ross Sorkin, Young Il Kim, Alice O\'Neill, Lenore Zion, Stephanie Mickus, Jamie Chan, Wes Jones, Randall Green, Wes Taylor, Matthew Ross Fennell, Ben Mezrich, Emily Hornsby

Szereplők: John Malkovich, Julianna Margulies, Mary-Louise Parker, Paul Giamatti, Damian Lewis

Az ötödik évadban kiújulnak a Bobby Axelrod (Lewis) és Chuck Rhoades (Giamatti) közti régi ellentétek, ráadásul újabb vetélytársakkal is számolniuk kell. Mike Prince (Core Stoll)... több»

Rendező: Christopher Nolan Forgatókönyvíró: Jonathan Nolan, Christopher Nolan

Szereplők: Scarlett Johansson, Christian Bale, Hugh Jackman, Michael Caine, Andy Serkis

A két bűvész, az elegáns Robert Angier és a zseniális Alfred Borden a XX. század Londonjának legünnepeltebb varázslói. A múltban barátok voltak, de egy baleset tönkreteszi... több»

Rendező: Irvin Kershner Forgatókönyvíró: George Lucas, Lawrence Kasdan, Leigh Brackett

Szereplők: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Alec Guinness, James Earl Jones

Az egyik utolsó felkelő támaszpont hófödte lankáit birodalmi lépegetők lepik el. Leiának, Han Solónak, és Chewbaccának menekülőre kell fognia, a nagy sietségben azonban kénytelenek... több»

Rendező: Gigor Attila, Enyedi Ildikó Forgatókönyvíró: Hagai Levi, Krigler Gábor, Viktória Jeli, György Baráthy, Gigor Attila, Kovács Krisztina, Szekér András, Daphna Levin, Asaf Tzipor, Yael Hedya, Shira Artzi, Uzi Vile, Keren Margalit, Tasnádi István, Csaba Székely

Szereplők: Nagy Ervin, Für Anikó, Schell Judit, Balsai Mónika, Kováts Adél

A Terápia a pszichoterápia eddig rejtett világát mutatja meg, a történet középpontjában az ötvenes sármos pszichológus, András (Mácsai Pál) és öt páciense áll. Hétfőnként... több»

Rendező: Kari Skogland, Daniel Grou Forgatókönyvíró: Michael Hirst, Justin Pollard

Szereplők: Jonathan Rhys Meyers, Gabriel Byrne, Kevin Durand, Katheryn Winnick, Travis Fimmel

Ragnar Lothbrok, a vikingek legnagyobb hőse elsőként hajózik nyugatra, és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar és társai már belefáradtak abba, hogy vezérük, Earl Haraldson parancsát... több»

Rendező: Steven Spielberg Forgatókönyvíró: George Lucas, Menno Meyjes, Philip Kaufman, Jeffrey Boam

Szereplők: Harrison Ford, Sean Connery, River Phoenix, Denholm Elliott, Alison Doody

Archeológiát tanít Indiana Jones. Felkeresi egy műgyűjtő, aki azt szeretné, ha Jones professzor megkeresné neki a Szent Grált. Egy tudós már eltűnt, amikor az ereklye után kutatott:... több»

Rendező: Christopher Nolan Forgatókönyvíró: Jonathan Nolan, David S. Goyer, Christopher Nolan, Bob Kane

Szereplők: Morgan Freeman, Christian Bale, Gary Oldman, Michael Caine, Heath Ledger

Batman (Christian Bale) minden erejével igyekszik megtisztítani Gotham Cityt a bűnözőktől. Ebben a város rendőrfelügyelője (Gary Oldman), és újonnan kinevezett ügyésze (Aaron... több»

Rendező: James R. Bagdonas, Dan Povenmire Forgatókönyvíró: Alex Borstein, Agatha Christie, Richard Matheson, David Collard, Alec Sulkin, John Viener, Lewis Morton, Ricky Blitt, Dave Willis, Steve Marmel, Ted Jessup, David A. Goodman, Brian Scully, Richard Appel, Mark Hentemann, Michael Rowe, Gene Laufenberg, Allison Adler, Elaine Ko, Jim Bernstein, Michael Shipley, Mike Barker, Matt Weitzman, David Zuckerman, Andrew Gormley, Mike Henry, Wellesley Wild, Kirker Butler, Chris Sheridan, Danny Smith, Gary Janetti, Steve Callaghan, Anthony Blasucci, Spencer Porter, Aaron Blitzstein, Mike Desilets, Alex Barnow, Marc Firek, David Ihlenfeld, Artie Johann, Shawn Ries, David Wright, Teresa Hsiao, Deepak Sethi, Julius Sharpe, Ken Goin, Chris Regan, Bobby Bowman, Matt Harrigan, Garrett Donovan, Neil Goldman, Matt Fleckenstein, Damien Fahey, Seth MacFarlane, Kristin Long, Patrick Meighan, Tom Devanney, Kevin Biggins, Joe Vaux, Dominic Bianchi, Cherry Chevapravatdumrong, John R. Morey, Travis Bowe, Tom Maxwell, Don Woodard, Emily Towers, Hayes Davenport, Maggie Mull, Jaydi Samuels, Dan Peck, Daniel Palladino, Craig Hoffman, Aaron Lee, Ray James, Andrew Goldberg, Alex Carter, Patrick Henry, Billy Domineau, Matt Pabian, Matt McElaney

Szereplők: Johnny Depp, Robert Downey Jr., Liam Neeson, Dwayne Johnson, Anne Hathaway

Seth MacFarlane hatalmas népszerűségű sorozata Quahog fiktív városában játszódik. A történet főszereplője a Griffin család: két szülő, két gyermek, Brian, a zseniális kutya és... több»

Rendező: David Fincher, Carl Franklin Forgatókönyvíró: Joe Penhall, Joshua Donen, Doug Jung, Alex Metcalf, Erin Levy, Tobias Lindholm, Mark Olshaker, Carly Wray, Pamela Cederquist, Elizabeth Hannah, Ruby Rae Spiegel, Dominic Orlando, Shaun Grant, John Douglas, Courtenay Miles, Jennifer Haley, Phillip Howze, Jason Johnson, Colin J. Louro

Szereplők: Jonathan Groff, Lena Olin, Holt McCallany, Sam Strike, Damon Herriman

Az FBI különleges nyomozóosztálya a legsúlyosabb bűntények feltárására szakosodott. Az ő feladatuk elkapni a sorozatgyilkosokat és az érőszaktevőket. több»