Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
61
Vélemények
52
Képek
3
Videók
A Jó, a Rossz és a Csúf (rendezői változat)
 
drg0602   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Egy igazi klasszikus nagyon jó, zseniális alkotás, jól felvezettet történet , jó színészekkel. Mindenképp a western korszak egyik kiemelkedő darabja. Imádom, zseniális.

 
Deku   2017. 07. 07.

Nagyon dinamikus és pörgős volt. Ráadásul szeretem a western stílusú filmeket. Rám ez igazán nagy erővel hatott. Ilyet szívesen néz az ember bármikor. Szerintem kiváló kis alkotás.


 
Thibo84   2019. 04. 09.

A western filmek number one-ja. A sztori szuper, jól fel van vezetve. Hiába a majd három órás játékidő, végig izgalmasak és mozgalmasak az események. Ráadásul van benne humor is, hála Eli Wallach-nak. Némi változatosságot hozott Clint Eastwood és Lee Van Cleef marcona arcuk mellett.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Aki a western világát szereti és aki nem annak látni kell ezt a klasszikus filmet. Mindenképp ajánlott a megtekintés mert hamisitatlan szereposztás és a történet lenyűgöző. Csak ajánlani tuodm ezt a filmet remek kikapcsolódás Üdv Yosi

 
Norbert93   2018. 07. 27.

A valaha volt legjobb western film! A maga kb. 160 perces játékidejével sem unalmas, pörgős és reálisan ábrázolt jelenetekkel, amelyek azóta már kivétel nélkül kultikussá nőttek. Clint pedig a valaha volt legvagányabb és legkarakteresebb filmvászonbeli revolverhős.

 
LionelMessi10   2018. 07. 06.

A western aranykorában született és annak egyik, hanem a legjobb alkotása. Remek sztori, fantasztikus alakításokkal fűszerezve. Gyönyörűen ábrázolt, korhű képet kapunk a vadnyugatról. Aki a westernt csak egy picit is szereti, felejthetetlen élményt fog neki nyújtani a film.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 18.

Sergio Leone egyik zseniális műve! Morricone zenéje nélkül persze szegényebb lenne ez az alkotás, de hálaistennek az ő művei csendülnek fel, Eastwood, Van Cleef, Wallach hatalmasat játszanak. Szőke, Tuco és Angyalszem története... Korszakos alkotás....Ajánlott kategória!!!

Clint Eastwood
Eli Wallach
Lee Van Cleef
Eli Wallach
Eli Wallach
Lee Van Cleef
Lee Van Cleef
Eli Wallach
Clint Eastwood
Clint Eastwood

A film összbevétele 6 100 000 dollár volt (imdb.com).

 

Diadallal szerepelhet ez a film az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című világhírű listán.

(Norbi)
 

A film összbevétele 25 millió dollár volt.

(mamiéstöti2)
 

A filmet 1600000 dollárból készítették el.

(mamiéstöti2)
 

Vincenzoni írt egy forgatókönyvet az esetleges folytatásként, de a projekt végül nem valósult meg.

(mamiéstöti2)
 

A kevés hely miatt Wallach és Eastwood egy ágyban aludtak Eastwood barátjánál.

(mamiéstöti2)
 

Madrid összes szállodája telve volt a forgatás kezdetekor, így Eastwood egy barátjánál húzta meg magát, ahova Wallach-ot is meghívta.

(mamiéstöti2)
 

Az operatőr nehezen tudta megoldani, hogy egy beállításban teljesen benne legyen Clint és Eli is, a köztük lévő nagy magasságeltérés miatt.

(mamiéstöti2)
 

Mind a három főhős másként hordja a pisztolyát.

(mamiéstöti2)
 

A fegyverboltos jelenet teljes egészében improvizáció volt.

(mamiéstöti2)
 

Eli Wallach egyszer a temetőnél véletlenül savat ivott egy üdítős dobozból, de szerencsére nem szenvedett maradandó sérüléseket.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.