Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
61
Vélemények
52
Képek
3
Videók
A Jó, a Rossz és a Csúf (rendezői változat)
 
drg0602   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Egy igazi klasszikus nagyon jó, zseniális alkotás, jól felvezettet történet , jó színészekkel. Mindenképp a western korszak egyik kiemelkedő darabja. Imádom, zseniális.

 
Deku   2017. 07. 07.

Nagyon dinamikus és pörgős volt. Ráadásul szeretem a western stílusú filmeket. Rám ez igazán nagy erővel hatott. Ilyet szívesen néz az ember bármikor. Szerintem kiváló kis alkotás.


 
Thibo84   2019. 04. 09.

A western filmek number one-ja. A sztori szuper, jól fel van vezetve. Hiába a majd három órás játékidő, végig izgalmasak és mozgalmasak az események. Ráadásul van benne humor is, hála Eli Wallach-nak. Némi változatosságot hozott Clint Eastwood és Lee Van Cleef marcona arcuk mellett.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Aki a western világát szereti és aki nem annak látni kell ezt a klasszikus filmet. Mindenképp ajánlott a megtekintés mert hamisitatlan szereposztás és a történet lenyűgöző. Csak ajánlani tuodm ezt a filmet remek kikapcsolódás Üdv Yosi

 
Norbert93   2018. 07. 27.

A valaha volt legjobb western film! A maga kb. 160 perces játékidejével sem unalmas, pörgős és reálisan ábrázolt jelenetekkel, amelyek azóta már kivétel nélkül kultikussá nőttek. Clint pedig a valaha volt legvagányabb és legkarakteresebb filmvászonbeli revolverhős.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 18.

Sergio Leone egyik zseniális műve! Morricone zenéje nélkül persze szegényebb lenne ez az alkotás, de hálaistennek az ő művei csendülnek fel, Eastwood, Van Cleef, Wallach hatalmasat játszanak. Szőke, Tuco és Angyalszem története... Korszakos alkotás....Ajánlott kategória!!!

 
LionelMessi10   2018. 07. 06.

A western aranykorában született és annak egyik, hanem a legjobb alkotása. Remek sztori, fantasztikus alakításokkal fűszerezve. Gyönyörűen ábrázolt, korhű képet kapunk a vadnyugatról. Aki a westernt csak egy picit is szereti, felejthetetlen élményt fog neki nyújtani a film.

Clint Eastwood
Eli Wallach
Lee Van Cleef
Eli Wallach
Eli Wallach
Lee Van Cleef
Lee Van Cleef
Eli Wallach
Clint Eastwood
Clint Eastwood

A film összbevétele 6 100 000 dollár volt (imdb.com).

 

Diadallal szerepelhet ez a film az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című világhírű listán.

(Norbi)
 

A film összbevétele 25 millió dollár volt.

(mamiéstöti2)
 

A filmet 1600000 dollárból készítették el.

(mamiéstöti2)
 

Vincenzoni írt egy forgatókönyvet az esetleges folytatásként, de a projekt végül nem valósult meg.

(mamiéstöti2)
 

A kevés hely miatt Wallach és Eastwood egy ágyban aludtak Eastwood barátjánál.

(mamiéstöti2)
 

Madrid összes szállodája telve volt a forgatás kezdetekor, így Eastwood egy barátjánál húzta meg magát, ahova Wallach-ot is meghívta.

(mamiéstöti2)
 

Az operatőr nehezen tudta megoldani, hogy egy beállításban teljesen benne legyen Clint és Eli is, a köztük lévő nagy magasságeltérés miatt.

(mamiéstöti2)
 

Mind a három főhős másként hordja a pisztolyát.

(mamiéstöti2)
 

A fegyverboltos jelenet teljes egészében improvizáció volt.

(mamiéstöti2)
 

Eli Wallach egyszer a temetőnél véletlenül savat ivott egy üdítős dobozból, de szerencsére nem szenvedett maradandó sérüléseket.

(mamiéstöti2)