Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93

A Jó, a Rossz és a Csúf (1966)

Il buono, il brutto, il cattivo
Filmadatlap
 
31
Szereplők
59
Vélemények
10
Képek
2
Videók
A Jó, a Rossz és a Csúf
 
Deku   2017. 07. 07.

Nagyon dinamikus és pörgős volt. Ráadásul szeretem a western stílusú filmeket. Rám ez igazán nagy erővel hatott. Ilyet szívesen néz az ember bármikor. Szerintem kiváló kis alkotás.

 
LionelMessi10   2018. 07. 06.

A western aranykorában született és annak egyik, hanem a legjobb alkotása. Remek sztori, fantasztikus alakításokkal fűszerezve. Gyönyörűen ábrázolt, korhű képet kapunk a vadnyugatról. Aki a westernt csak egy picit is szereti, felejthetetlen élményt fog neki nyújtani a film.


 
Thibo84   2019. 04. 09.

A western filmek number one-ja. A sztori szuper, jól fel van vezetve. Hiába a majd három órás játékidő, végig izgalmasak és mozgalmasak az események. Ráadásul van benne humor is, hála Eli Wallach-nak. Némi változatosságot hozott Clint Eastwood és Lee Van Cleef marcona arcuk mellett.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Aki a western világát szereti és aki nem annak látni kell ezt a klasszikus filmet. Mindenképp ajánlott a megtekintés mert hamisitatlan szereposztás és a történet lenyűgöző. Csak ajánlani tuodm ezt a filmet remek kikapcsolódás Üdv Yosi

 
MidoD7   2019. 03. 31.

Egy percig se tudok panaszkodni. Kiemelkedő lett ez a film. Pazar a látvány, akciódús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett, amilyennek lennie kell egy kellemes filmnek.

Clint Eastwood
Eli Wallach
Lee Van Cleef
Eli Wallach
Eli Wallach
Lee Van Cleef
Lee Van Cleef
Eli Wallach
Clint Eastwood
Clint Eastwood

A film összbevétele 6 100 000 dollár volt (imdb.com).

 

Diadallal szerepelhet ez a film az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című világhírű listán.

(Norbi)
 

A film összbevétele 25 millió dollár volt.

(mamiéstöti2)
 

A filmet 1600000 dollárból készítették el.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.