Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93

A Jó, a Rossz és a Csúf (1966)

Il buono, il brutto, il cattivo
Filmadatlap
 
32
Szereplők
58
Vélemények
10
Képek
2
Videók
A Jó, a Rossz és a Csúf
 
Deku   2017. 07. 07.

Nagyon dinamikus és pörgős volt. Ráadásul szeretem a western stílusú filmeket. Rám ez igazán nagy erővel hatott. Ilyet szívesen néz az ember bármikor. Szerintem kiváló kis alkotás.

 
Snowball   2016. 12. 12.

Ennyire filmet mint ezt nem sokat szeretek. Ez olyan amitől nem várok többet mert mindent beleadott ami elvárható tőle. Szerintem azoknak jön be leginkább akik vevők az ilyen stílusra. Kikapcsolódás az egész családnak.


 
LionelMessi10   2018. 07. 06.

A western aranykorában született és annak egyik, hanem a legjobb alkotása. Remek sztori, fantasztikus alakításokkal fűszerezve. Gyönyörűen ábrázolt, korhű képet kapunk a vadnyugatról. Aki a westernt csak egy picit is szereti, felejthetetlen élményt fog neki nyújtani a film.

 
Scramananga   2016. 10. 15.

Talán az a film, amit leginkább kultuszfilmnek mondanék. Aki be akar lépni a western világába, az kezdheti ezzel a három órás remekművel. Történetileg érdekes, technikailag kemény munka van minden mögött, a színészek pedig fenomenálisak. Ajánlom, még akkor is, ha nem feltétlenül szereted a régi, művésziesebb filmeket.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Aki a western világát szereti és aki nem annak látni kell ezt a klasszikus filmet. Mindenképp ajánlott a megtekintés mert hamisitatlan szereposztás és a történet lenyűgöző. Csak ajánlani tuodm ezt a filmet remek kikapcsolódás Üdv Yosi

Clint Eastwood
Eli Wallach
Lee Van Cleef
Eli Wallach
Eli Wallach
Lee Van Cleef
Lee Van Cleef
Eli Wallach
Clint Eastwood
Clint Eastwood
 

Diadallal szerepelhet ez a film az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című világhírű listán.

(Norbi )
 

A film összbevétele 25 millió dollár volt.

(mamiéstöti2 )
 

A filmet 1600000 dollárból készítették el.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.