Bármit, csak ezt ne

Bármit, csak ezt ne

Nobody Wants This

Egy rabbi, aki épp most szakított. Egy nő, aki podcastot készít a szexről, és nem hisz Istenben. Másképp élnek, de mindkettőjüknek van családja, ami beleszól életükbe. Van esélye a kapcsolatuknak?

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Erin Foster
Premier: 2024.09.26. | Netflix (2024.09.26.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 10 epizód

Timothy Simons
Sherry Cola

2024.09.29 Br623

Az utóbbi idők legjobb romantikus sorozata

Adam Brody, akit a Narancsvidékből kedvelhettünk meg, végre kapott egy jó szerepet Kristen Bell mellett egy romantikus vígjátéksorozatban. Már az első részben éreztem, hogy ez egy szuper sorozat lesz, mert a találkozásuk annyira szerethető és vicces. A főszereplő, Noah egy rabbi, aki éppen szakított a barátnőjével, a majdnem menyasszonyával, és megismer egy lányt, Joanne-t, aki az exe totál ellentéte, ráadásul egy szexről szóló podcastje van. Kettejük megismerkedését követhetjük végig 10 epizódon át. Első látásra lenyűgözik egymást, nekünk pedig öröm ezt látni, átérezni. A lányt nagyon nehezen fogadják be, nem is csak azért, mert nem zsidó, hanem mert nem tetszik nekik, hogy máris az ex helyére lépett valaki. A beilleszkedés nehézségei mellett a lány elkezd megváltozni, mert végre talált egy olyan embert, aki kihozza belőle a jó dolgokat, és ezt főleg a nővére nem tudja megérteni. Kulturális különbségek is felmerülnek, bepillanthatunk a zsidó vallás szépségeibe. Mivel mindketten érzik, hogy kapcsolatuk különleges, és talán örökre szólhat, ezért rögtön felmerül a téma, hogy csak akkor lehet közös jövőjük, ha a lány áttér a zsidó vallásra. A 10 részt hamar le lehet darálni, és én tényleg úgy gondolom, hogy rég láttam ennyire jó romantikus sorozatot. Az utolsó részből ítélve, lesz folytatás.

2024.09.26 tai69

Egy tipikus romantikus komédia, viszont kicsit érdekesebbé teszik a kulturális ellentétek és különféle bonyodalmak. A főszereplők is szerethetőek, könnyed szórakozásnak teljesen jó.