Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Egynyári kaland (2015)

Egynyári kaland
Filmadatlap
 
37
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
indingo   2016. 02. 18.

Mostanában minden filmet megnézek ami magyar. Nem volt egy nagy durranás, naiv fiatalok nyári történetét meséli el. Az egész sorozatnak a főcímzenéje volt a legkiemelendőbb, ez elmond mindent.

 
TomÁcs   2019. 10. 17.

Egész komoly kis sorozat lett a végén belőle. A fiatal színészek tehetségesek, hitelesek.


 
Lonka   2017. 07. 25.

Egynyári kaland,a hol már a második nyarat kezdtük. Nézhető kategória, de főként tinédzsereknek ajánlott. Maga a témák, a problémák őket érintik.

 
Timcsi   2016. 06. 19.

A főcímzene jó és körülbelül ennyi a pozitívum a filmmel kapcsolatban. A története butácska, fárasztó és többnyire unalmas is.

 
Greeta   2017. 12. 18.

Nem annyira rossz sorozat, mert azért történik benne valami, de az ember nem rágja le közben mind a tíz körmét. Talán egy kis humor sokat tudna rajta dobni.

 
Hollywoodban bravúrnak számítana, ahogy Zomborácz Virág egyensúlyozott a balatoni ifjúsági sorozat, a romantikus komédia és a komolyabb dramedy elvárásai között, és úgy csepegtette bele sajátos világlátását a szériába, hogy közben megőrizte annak kedves hebehurgyaságát. több»
 

Az eddigi három évad mindegyike 6 részből állt.

(indingo )
 

A harmadik évad esküvői jelenetét a pusztazámori Barcza-kastélyban rögzítették.

(indingo )
 

A sorozat 3. évadát 2017 augusztusában forgatják a pest megyei Pusztazámoron.

(Lonka)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.