Egynyári kaland (2015-2019)

Egynyári kaland

szanko   2020. 04. 13.

Az első évad tetszett a legjobban, aztán egyre laposabb lett, de összességében azért teljesen jó. Fiatalokról szóló, könnyed, laza történet. Én kifejezetten szerettem. Jók voltak a karakterek, és a fiatal színészek. Ja és ahhoz képest, hogy magyar sorozat, nagyon pozitív csalódás volt.

indingo   2016. 02. 18.

Mostanában minden filmet megnézek ami magyar. Nem volt egy nagy durranás, naiv fiatalok nyári történetét meséli el. Az egész sorozatnak a főcímzenéje volt a legkiemelendőbb, ez elmond mindent.

TomÁcs   2019. 10. 17.

Egész komoly kis sorozat lett a végén belőle. A fiatal színészek tehetségesek, hitelesek.

Lonka   2017. 07. 25.

Egynyári kaland,a hol már a második nyarat kezdtük. Nézhető kategória, de főként tinédzsereknek ajánlott. Maga a témák, a problémák őket érintik.

Greeta   2017. 12. 18.

Nem annyira rossz sorozat, mert azért történik benne valami, de az ember nem rágja le közben mind a tíz körmét. Talán egy kis humor sokat tudna rajta dobni.

Timcsi   2016. 06. 19.

A főcímzene jó és körülbelül ennyi a pozitívum a filmmel kapcsolatban. A története butácska, fárasztó és többnyire unalmas is.

petraszab   2019. 04. 19.

Szerintem korrektül ábrázolja a fiatalok problémáit, bajait. Örülök, hogy az évadok előrehaladtával a szülők is egyre több szerephez jutnak.

Az eddigi három évad mindegyike 6 részből állt.

(indingo)

A harmadik évad esküvői jelenetét a pusztazámori Barcza-kastélyban rögzítették.

(indingo)

A sorozat 3. évadát 2017 augusztusában forgatják a pest megyei Pusztazámoron.

(Lonka)

A sorozat főcim dala az Intim Torna Illegál Örökké című dala.

(Hablaty)

A sorozatot Balatonfüreden forgatták.

(Hablaty)

Hollywoodban bravúrnak számítana, ahogy Zomborácz Virág egyensúlyozott a balatoni ifjúsági sorozat, a romantikus komédia és a komolyabb dramedy elvárásai között, és úgy csepegtette bele sajátos világlátását a szériába, hogy közben megőrizte annak kedves hebehurgyaságát. több»