Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
62
Filmadatlap
 
32
Szereplők
24
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Milan   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

Nagyon jó.

 
indingo   2016. 02. 18.

Nem igazán nyerte el a tetszésemet. Az első három részben ugyanazok az alapjegyek jeletek meg. Stohl szorgoskodott mint a nyulak (teszem hozzá eléggé rottyon van), Scherer megmutatta énektudását, Tóth Andika benyögött valami értelmeset. Utóbbinál nagyon látszik, hogy nem sok tapasztalata van filmes téren. A legjobb jelenet az volt, amikor Scherer pofán vágja a lányát. Azt bevallom többször is visszanéztem! :)


 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Nem egy rossz sorozat. Nem a mondanivalója miatt szeretjük sokkal inkább a poénok, szituációk miatt. Bár a minden rész elején feltűnő bejátszás nagyban megnehezíti az élvezhetőségét. Viszont az ötlet jó, csak a színészi játékon kéne még javítani

 
Szilonka   2016. 04. 14.

Eléggé kínszenvedés volt végig nézni, de ha már elkezdetem akkor mondom végig is nézem. Hát voltak olyan részek, ahol csak állt egy helyben a sztori és semmi lényegi nem történt. Elég unalmas volt.

 
VvV   2018. 11. 03.

A legfőbb bajom vele, hogy semelyik karaktert sem tudom benne kedvelni és így nehéz élvezni egy sorozatot.

Lengyel Tamás
Scherer Péter
Stohl András
Gubás Gabi
Balsai Mónika
Földes Eszter
Gubás Gabi
Stohl András
 
Dramedynek hívták, pedig se drámának, se komédiának nem volt túl erős az RTL Klub sorozata. Alföldi Róbert és Scherer Péter miatt mégis megérte a Válótársakra kapcsolni. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 

A főcímdal szövegét Geszti Péter írta.

(Hablaty)
 

A forgatások elején még az Igazából válás címet szántás a sorozatnak, később változtatták Válótársakra.

(Hablaty)
 

A Válótársak az RTL Klub saját gyártású sorozata.

(Hablaty)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.