Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
69
Szereplők
6
Vélemények
250
Képek
1
Videók
Anna Faris
Anna Faris
Anna Faris
Sadie Calvano
Sadie Calvano
Allison Janney
Anna Faris
Sadie Calvano
Allison Janney
 
Cutiessa   2019. 11. 19.

legújabb vélemény

Fergeteges

Drog, alkoholbetegség, egyéb függőségek... Ezek a dolgok az életben szörnyűek, rombolóak, károsak, de nemcsak a függőnek, hanem a hozzátartozóknak is. Hát ez a sorozat totál bemutat az összes ilyesfajta kínszenvedésnek, rávilágít arra, hogy igenis ki lehet jönni a cuccokból és mindezt olyan fergeteges poénáradattal fűszerezi, hogy az ember szeme nem maradhat szárazon...:) A végtelenül cinikus nagyi a főszám, rajta keresztül érthetjük meg (ha akarjuk), hogy mindenki esendő, mégis -kellő humorral- túl lehet lépni és meg lehet bocsátani az emberi gyarlóságot. Gratulálok a forgatókönyvíróknak, egy mély problémát sikerült megbocsáthatóvá tenniük.

 
viraag   2015. 01. 25.

Anna Faris nagyot alakít. Sitcom a javából! 20 perces kis kikapcsolódás a mindennapok gyötrelmeiből. Vicces köntösbe van bújtatva egy amúgy erős probléma, ami a világ minden tájáról érinthet nőket, családokat. Kicsit emiatt groteszk, de szuper!


 
Zsuzsanna Kaméleon Nézhetetlen  2019. 01. 06.

Alapvetően nem kimagaslóan jó a humora, az első évadot mégis végig néztem. A második évad 10. részénél viszont végleg fel adom. Miféle ertekrendet akár ez bele mosni az emberek fejében? Azt a férfit aki el hagyja az újszülött gyereket és az anyját a kórházban, nem h ember számba nem szabadna venni de vér lazító h még tiszteletet is ki érdemel az írók szerint. Nem ad pénzt a lányának albérletre, ahogy gyerek tartast se fizetett soha, de még van pofája erkölcsi okokra hivatkozva meg sértődni? ! Természetesen mindezt félre téve, az elhagyott nő lohol utána harminc év múlva és ez így a helyes? Szégyen az egész. Sőt! Gyorsan még egy családot tönkre teszi mielőtt fel dobja végre a pacskert. Most ez mi ha nem valami beteg és káros agymosás ahol a sovinizmus mérge alattom szennyez mindenkit ?? Ahol a férfi mindent megtehet, nem számít kiket mennyire nyomorit meg és ahol a nő egész életében bűnhődhet (az akar fiatalkori vagy akar ) a keves hibákért is! Nem ajánlom ????

 
kasztni   2015. 11. 12.

Erőltetett humorú sitcom, amit a jól összehozott színészcsapat sem képes oldani. Allison Janney ebben a szerepében ezúttal halálosan untatni fog, ezt garantálom...

 
Dancemyself   2018. 10. 31.

Remek sorozat! Amennyire vicces olyannyira feszeget szomorúbb témákat mint : alkoholizmus, kábtószerfüggőség, gyász , stb. Anna Faris zseniális és Allison Janney már csak hab a tortán.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.