Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
68
Szereplők
5
Vélemények
150
Képek
1
Videók
 
Zsuzsanna Kaméleon Nézhetetlen  2019. 01. 06.

Alapvetően nem kimagaslóan jó a humora, az első évadot mégis végig néztem. A második évad 10. részénél viszont végleg fel adom. Miféle ertekrendet akár ez bele mosni az emberek fejében? Azt a férfit aki el hagyja az újszülött gyereket és az anyját a kórházban, nem h ember számba nem szabadna venni de vér lazító h még tiszteletet is ki érdemel az írók szerint. Nem ad pénzt a lányának albérletre, ahogy gyerek tartast se fizetett soha, de még van pofája erkölcsi okokra hivatkozva meg sértődni? ! Természetesen mindezt félre téve, az elhagyott nő lohol utána harminc év múlva és ez így a helyes? Szégyen az egész. Sőt! Gyorsan még egy családot tönkre teszi mielőtt fel dobja végre a pacskert. Most ez mi ha nem valami beteg és káros agymosás ahol a sovinizmus mérge alattom szennyez mindenkit ?? Ahol a férfi mindent megtehet, nem számít kiket mennyire nyomorit meg és ahol a nő egész életében bűnhődhet (az akar fiatalkori vagy akar ) a keves hibákért is! Nem ajánlom ????

 
kasztni   2015. 11. 12.

Erőltetett humorú sitcom, amit a jól összehozott színészcsapat sem képes oldani. Allison Janney ebben a szerepében ezúttal halálosan untatni fog, ezt garantálom...


 
viraag   2015. 01. 25.

Anna Faris nagyot alakít. Sitcom a javából! 20 perces kis kikapcsolódás a mindennapok gyötrelmeiből. Vicces köntösbe van bújtatva egy amúgy erős probléma, ami a világ minden tájáról érinthet nőket, családokat. Kicsit emiatt groteszk, de szuper!

 
Dancemyself   2018. 10. 31.

Remek sorozat! Amennyire vicces olyannyira feszeget szomorúbb témákat mint : alkoholizmus, kábtószerfüggőség, gyász , stb. Anna Faris zseniális és Allison Janney már csak hab a tortán.

 
Buffy   2015. 09. 26.

Szerintem minden résszel kicsit jobb lesz a poénok színvonala, nem kell azonnal elítélni...lepontozni!!

1
Anna Faris
Anna Faris
Anna Faris
Sadie Calvano
Sadie Calvano
Allison Janney
Anna Faris
Sadie Calvano
Allison Janney
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.