Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
69
Szereplők
6
Vélemények
250
Képek
1
Videók
 
Cutiessa   2019. 11. 19.

legújabb vélemény

Fergeteges

Drog, alkoholbetegség, egyéb függőségek... Ezek a dolgok az életben szörnyűek, rombolóak, károsak, de nemcsak a függőnek, hanem a hozzátartozóknak is. Hát ez a sorozat totál bemutat az összes ilyesfajta kínszenvedésnek, rávilágít arra, hogy igenis ki lehet jönni a cuccokból és mindezt olyan fergeteges poénáradattal fűszerezi, hogy az ember szeme nem maradhat szárazon...:) A végtelenül cinikus nagyi a főszám, rajta keresztül érthetjük meg (ha akarjuk), hogy mindenki esendő, mégis -kellő humorral- túl lehet lépni és meg lehet bocsátani az emberi gyarlóságot. Gratulálok a forgatókönyvíróknak, egy mély problémát sikerült megbocsáthatóvá tenniük.

 
viraag   2015. 01. 25.

Anna Faris nagyot alakít. Sitcom a javából! 20 perces kis kikapcsolódás a mindennapok gyötrelmeiből. Vicces köntösbe van bújtatva egy amúgy erős probléma, ami a világ minden tájáról érinthet nőket, családokat. Kicsit emiatt groteszk, de szuper!


 
Zsuzsanna Kaméleon Nézhetetlen  2019. 01. 06.

Alapvetően nem kimagaslóan jó a humora, az első évadot mégis végig néztem. A második évad 10. részénél viszont végleg fel adom. Miféle ertekrendet akár ez bele mosni az emberek fejében? Azt a férfit aki el hagyja az újszülött gyereket és az anyját ... több»

 
kasztni   2015. 11. 12.

Erőltetett humorú sitcom, amit a jól összehozott színészcsapat sem képes oldani. Allison Janney ebben a szerepében ezúttal halálosan untatni fog, ezt garantálom...

 
Dancemyself   2018. 10. 31.

Remek sorozat! Amennyire vicces olyannyira feszeget szomorúbb témákat mint : alkoholizmus, kábtószerfüggőség, gyász , stb. Anna Faris zseniális és Allison Janney már csak hab a tortán.

 
Buffy   2015. 09. 26.

Szerintem minden résszel kicsit jobb lesz a poénok színvonala, nem kell azonnal elítélni...lepontozni!!

1
Anna Faris
Anna Faris
Anna Faris
Sadie Calvano
Sadie Calvano
Allison Janney
Anna Faris
Sadie Calvano
Allison Janney
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.