Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Anyák gyöngye (2013-2021)

Mom
Filmadatlap
 
71
Szereplők
6
Vélemények
400
Képek
1
Videók

Galéria (400)

Anna Faris
Anna Faris
Anna Faris
Sadie Calvano
Sadie Calvano
Allison Janney
Anna Faris
Sadie Calvano
Allison Janney

Videók (1)

 
Cutiessa   2019. 11. 19.

legújabb vélemény

0
Fergeteges

Drog, alkoholbetegség, egyéb függőségek... Ezek a dolgok az életben szörnyűek, rombolóak, károsak, de nemcsak a függőnek, hanem a hozzátartozóknak is. Hát ez a sorozat totál bemutat az összes ilyesfajta kínszenvedésnek, rávilágít arra, hogy igenis ki lehet jönni a cuccokból és mindezt olyan fergeteges poénáradattal fűszerezi, hogy az ember szeme nem maradhat szárazon...:) A végtelenül cinikus nagyi a főszám, rajta keresztül érthetjük meg (ha akarjuk), hogy mindenki esendő, mégis -kellő humorral- túl lehet lépni és meg lehet bocsátani az emberi gyarlóságot. Gratulálok a forgatókönyvíróknak, egy mély problémát sikerült megbocsáthatóvá tenniük.

 
kasztni   2015. 11. 12.

1

Erőltetett humorú sitcom, amit a jól összehozott színészcsapat sem képes oldani. Allison Janney ebben a szerepében ezúttal halálosan untatni fog, ezt garantálom...

 
viraag   2015. 01. 25.

0

Anna Faris nagyot alakít. Sitcom a javából! 20 perces kis kikapcsolódás a mindennapok gyötrelmeiből. Vicces köntösbe van bújtatva egy amúgy erős probléma, ami a világ minden tájáról érinthet nőket, családokat. Kicsit emiatt groteszk, de szuper!

 
Zsuzsanna Kaméleon Nézhetetlen  2019. 01. 06.

1

Alapvetően nem kimagaslóan jó a humora, az első évadot mégis végig néztem. A második évad 10. részénél viszont végleg fel adom. Miféle ertekrendet akár ez bele mosni az emberek fejében? Azt a férfit aki el hagyja az újszülött gyereket és az anyját ... több»

 
Buffy   2015. 09. 26.

0

Szerintem minden résszel kicsit jobb lesz a poénok színvonala, nem kell azonnal elítélni...lepontozni!!

1
 
Dancemyself   2018. 10. 31.

0

Remek sorozat! Amennyire vicces olyannyira feszeget szomorúbb témákat mint : alkoholizmus, kábtószerfüggőség, gyász , stb. Anna Faris zseniális és Allison Janney már csak hab a tortán.