Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
101
Szereplők
28
Vélemények
100
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nem igazán értem, hogy lehet ilyen sikeres ez a sorozat, persze vannak benne egyedi karakterek és néhány jó poén, de önmagában elég frusztráló stílusú.

 
dulkap   2015. 09. 04.

Valahogy sosem tudtam megszeretni ezt a sorozatot. Humor alig van benne, idegesítő színészek viszont bőven. Ed O'Neill a kivétel, de egyedül ő is kevés ide.


 
babsy88   2015. 01. 23.

Mint a címe is mutatja modern, de nekem nem jött be. Szinte idegesítő nézhetetlen sorozat. A humor alsó szintjét sem üti meg. 5/1

 
Curacao86   2016. 02. 06.

Imádom! :) Vicces, szórakoztató, sokszínű, valóban szórakoztató kikapcsolódás az egész családnak! Azt nem mondanám, hogy eredeti, mert újat nem mond, viszont tényleg minden benne van, ami kell a tökéletes sorozathoz. A lehető legsokoldalúbb bemutatása az emberi természetnek a legfontosabb dolgon, a családon keresztül! Remélem, hogy hamarosan a 7-dik évad is látható lesz itthon tv-ben! :) Számomra egyedül talán Phil (karaktere) tenyérbemászó, és fájóan idegesítő, buta (néha), de ettől függetlenül nagyon kedvelem a sorozatot! :) - A kedvencek sorrendben: Mitchell, Cameron, Gloria, Lily, Haley, Manny, Luke, Jay, Alex, Claire, Phil valamint Dylan, Sal, Andy, Pepper, Charlie bingham, Javier Delgado, Gil Thorpe

 
Syracuse   2015. 05. 13.

Egész jó kis sorozat mindenféle obszcén tartalom nélkül, az egész családot elszórakoztatja. Szinkronból az HBO-félét ajánlom, a RETEK Klub még a címét is hatásvadászra csinálta, persze Ed O'Neil-en kívül semmi köze az Egy rém rendes családhoz.

Ed O'Neill
 

A Modern család nyerte eddig a legtöbb Emmy díjat, szám szerint 17-et. Minden jelölését díjra váltott.

(GedyPapa)
 

Britney Spearsnek több szerepet is ajánlottak a 3. évad közepén, de mire visszajelzett már megtervezték az egész évadot.

(ladyg)
 

Csak két olyan epizód van, amely az Egyesült Államokon kívül játszódik: az 5. évad 20. része és a 8. évad 1. része.

(ladyg)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.