Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
111
Szereplők
31
Vélemények
100
Képek
4
Videók
 
AngelCass   2018. 03. 09.

Van az a mondás,hogy a barátokat megválogathatod,de a családod nem. Hát itt nagyon is érvényesül ez.Cserébe válogathatsz különböző rasszokból,életkorokból, nemi identitások. Személyiségek közül. Fogtak teljesen különböző családokat és eggyé gyúrták össze őket és ez igen jól sült ki, hiszen attól szép az élet,hogy nem vagyunk egyformák. Általában nem szeretem ha melegeket raknak egy filmbe, mert érződik, hogy csak a túltolt liberalizmus miatt rakták be, de itt Michelle és Cameron családja hiányozna ha nem lennének benne, egyik kedvenc szálam a sorozatban.Láthatunk kliséket is mint Phil személyében a papucs férj, a nagy korkülönbségű feleséggel rendelkező gazdag fehér apuka, hiába ezek elsőre ellenszenvesek, mégis a sorozat megismerésével szerethetővé válnak. Azért is teszik igazán ez a családi sitcom, mert a sokszínűségre épít és így, megmenti a sorozatot az ellaposodástól,hiszen olyan sokrétű, kidolgozott karakterekkel asszisztálnak. Mindenki megtalálhatja a számára kedves szereplőt, ismerős élethelyzetet mert az igazi modern családot mutatja meg, teli hibákkal, ellentétekkel, de mégis egységként.Érdemes pár epizódra rászánni az időnket, akkor tudhatjuk meg,hogy valóban nekünk találták ki e ezt a sorozatot. Ne El Bandi miatt nézzük meg, hanem mert nyitottak vagyunk valami újra.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nem igazán értem, hogy lehet ilyen sikeres ez a sorozat, persze vannak benne egyedi karakterek és néhány jó poén, de önmagában elég frusztráló stílusú.


 
dulkap   2015. 09. 04.

Valahogy sosem tudtam megszeretni ezt a sorozatot. Humor alig van benne, idegesítő színészek viszont bőven. Ed O'Neill a kivétel, de egyedül ő is kevés ide.

 
Deku   2017. 08. 21.

Hát ez egy cseppet sem fogott meg, sajnos túlzottan azt vártam, hogy hasonlítani fog a Rém rendes család sorozathoz és nem így lett. Kár érte pedig nagyon vártam.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Mint a címe is mutatja modern, de nekem nem jött be. Szinte idegesítő nézhetetlen sorozat. A humor alsó szintjét sem üti meg. 5/1

Ed O'Neill
 

A Modern család nyerte eddig a legtöbb Emmy díjat, szám szerint 17-et. Minden jelölését díjra váltott.

(GedyPapa)
 

Britney Spearsnek több szerepet is ajánlottak a 3. évad közepén, de mire visszajelzett már megtervezték az egész évadot.

(ladyg)
 

Csak két olyan epizód van, amely az Egyesült Államokon kívül játszódik: az 5. évad 20. része és a 8. évad 1. része.

(ladyg)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.