Rólam

Világnézetem a cinikus realizmus. Boomer vagyok, aki szerint az emberiség minden létező történetet mozgóképre vitt már. Ettől függetlenül még lehet jó filmet csinálni, csak rengeteg munka és egy adag szerencse kell hozzá. Hajrá!

2024. 03. 31.
Az igazság kiderülése
Átlagos szombat esti távirányító-csattogtatás közben állt meg a feleségem az éppen kezdődő filmnél, megkérdezve, hogy „tudjuk, mi ez?”. „Valami Marvel-sz@r”, válaszoltam,... több»
2024. 02. 23.
Igénytelenség a Rhonán át
Már a film közben is sokat gondolkoztam azon, vajon mi lehetett a koncepció, de nem jutottam annál tovább, minthogy „lopkodjunk össze egy filmet, és adjuk el a valóban dö... több»

60 No limit  (2012)

2024. 01. 26.
Néha a színvonalcsökkenésben sincs határ
Épp a minap dicsértem meg Luc Bessont a DogMan miatt, erre most azon kell gondolkoznom, hogy mi volt az a balsors vagy átok, ami rávitte, hogy ilyen pocsék harmadik évado... több»
2024. 01. 26.
Innovation is in the air
Nekem, boomernek nagyon rendben volt a film. A '80-as évek hangulatának megidézése tökéletesen sikerült: a zenék, a ruhák, a frizurák, a technikai eszközök, az autók – mi... több»
2024. 01. 22.
Nem ment le kutyába
A film legfontosabb üzenete számomra az volt, hogy Luc Besson akkor is tud jó és nézhető filmet készíteni, ha maga a történet nem feltétlenül erős. A film egy kicsit lass... több»
Apaság (2021)