Rólam

Világnézetem a cinikus realizmus. Boomer vagyok, aki szerint az emberiség minden létező történetet mozgóképre vitt már. Ettől függetlenül még lehet jó filmet csinálni, csak rengeteg munka és egy adag szerencse kell hozzá. Hajrá!

2024. 07. 07.
Vérrel, verejtékkel
Vannak (ikonikus) filmszériák, amelyek méltán vonultak be a popkultúrába, ilyen a Rambo-sorozat (franchise?) is. Ám ahogy a Die Hard 5. sem egy Die Hard-film, úgy a Rambo... több»
2024. 06. 11.
Nézhetetlen
Nem ezt érdemelte Bruce
Egy minden ízében pocsék, nézhetetlen filmről beszélünk, amit akkor sem lehet rossznál jobbra értékelni, ha imádjuk Bruce Willist. Márpedig, ha valaki, akkor én imádom. E... több»
2024. 05. 01.
Megfizettem az árát
Vegyes érzésekkel álltam fel a 3. évad és az egész sorozat befejező epizódja után. Egy jó ötletből nem rosszul, de mégis számtalan hibával összerakott sorozatról beszélün... több»
2024. 03. 31.
Az igazság kiderülése
Átlagos szombat esti távirányító-csattogtatás közben állt meg a feleségem az éppen kezdődő filmnél, megkérdezve, hogy „tudjuk, mi ez?”. „Valami Marvel-sz@r”, válaszoltam,... több»
2024. 02. 23.
Igénytelenség a Rhonán át
Már a film közben is sokat gondolkoztam azon, vajon mi lehetett a koncepció, de nem jutottam annál tovább, minthogy „lopkodjunk össze egy filmet, és adjuk el a valóban dö... több»
Apaság (2021)