Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
75%

Bazi nagy francia lagzik (2014)

Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Christian Clavier
Chantal Lauby
Noom Diawara
Christian Clavier
Chantal Lauby
Ary Abittan
Ary Abittan
Christian Clavier
Chantal Lauby
Frédérique Bel
Emilie Caen
Ary Abittan
Frédérique Bel
Noom Diawara
Emilie Caen
Pascal N'Zonzi
Christian Clavier
Emilie Caen
Ary Abittan
Frédérique Bel
Salimata Kamate
Chantal Lauby
Christian Clavier
Chantal Lauby
Ary Abittan
Emilie Caen

Videók (2)

 
norveeg   2021. 03. 09.

legújabb vélemény

0

Nagyon szórakoztató. Sajnos a második rész igencsak gyengére sikerült.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

A lányok férjei közt lévő beszólások, civakodások voltak talán a legviccesebbek, összességében egy elég unalmas, kiszámítható és közhelyekkel teletűzdelt filmet láttam.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 30.

0

A francia vígjátékok szerintem a legjobbak.Ez egy gyöngyszem mind közül. Végig nevettem az egészet. A rasszizmus kifigurázása és az ebből kikerekedő szituációkat nagyon jól megragadja. Ráadásul többszöri megnézés után is vicces.

 
GedyPapa   2018. 06. 11.

0

Nagyon tetszett a film, de miért is hatott rám egy ekkora közhely gyűjtemény? Pont ezért, mert az emberek legmélyén rejtőző előítéleteket gyűjtötte egybe és prezentálta számunkra. Nem kell agysebésznek lenni hozzá, viszont nagyon szórakoztató és kikapcsol a film idejére. Csak ajánlani tudom mindenki számára.

 
ZeroHero   2015. 06. 07.

0

Némi előítélettel ültem be a filmre, de aztán én is, ahogy mindenki, szakadtam a röhögéstől. Nagyon ötletesen aknázza ki az összes lehetőséget ami a szituációban rejlik, néhol ugyan kicsit bugyuta de nem von le sokat az értékéből. Számunkra is érthető film, főleg manapság aktuális a mondanivalója.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Egyik kedvenc francia vígjátékom az utóbbi évekből. Egyedi és rendkívül klasszikus humorral operáló film. Christian Clavier pedig csak tovább fokozza a film minőségét. Szegény szülőknek elég sokmindent el kell nézniük a "gyerekeknek", de férjet mégse... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Igazi francia humorú film, inkább a szójátékokra épül, mintsem egy elhintett káromkodásra vagy altesti poénra. A története egész jó, én jót mulattam rajta.

A film összbevétele 148 480 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 83 203 843 forintot termelt.

 

A film a 20th Lumières Awards-on elnyerte a legjobb forgatókönyv díját.

(hp)
 

A film nemzetközi bevételei meghaladták 174 millió dollárt. Ezzel olyan produkciók népszerűségével szállt versenybe, mint az Életrevalók vagy a Némafilmes.

(hp)
 

A premierhétvégén több mint 200 ezren látták a filmet Franciaországban.

(hp)
 

A filmet Párizsban forgatták.

(hp)
 
Napjaink legfontosabb társadalmi kérdéséről forgattak habkönnyű vígjátékot Franciaországban, a téma relevanciája és annak befogadható tálalása rendkívüli népszerűséget eredményezett. Azonosulási pont nélkül nekünk, magyaroknak pedig egy könnyű, nyári, francia vígjáték jutott – és még így se jártunk rosszul. több»
 
Istenem, mit vétettünk? – teszi fel a kérdést a házaspár, mikor zsidó, arab és kínai vejük után meglátják legkisebb lányuk vőlegényét. A vegyes házasságokról szóló vígjátékot a franciák egyenesen imádták, mi csak szimplán szerettük. több»