66% 48 szavazat
Hasutasok

Hasutasok

Hasutasok
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Négy régi jó barát - a rendszerváltásig mindnyájan vasutasok - a leépítések áldozatai lesznek. Sok évvel ez után, mikor már a régi állomást is elhordták a tolvajok, Honos falu egykori állomásfőnöke Zsuzsa Lajos értesítést kap a városból, hogy menjen be az állomás irodájára. A MÁV ugyanis ezt a szárnyvonalon lévő állomást nézte ki, hogy a Taszáron állomásozó katonáknak szállított árut ellenőrizzék. Zsuzsa Lajos, hogy a négy barát alkalmilag újra álláshoz jusson azt hazudja, az állomás még létezik, és képesek ellátni a feladatot.

Rendező: Szőke András
Forgatókönyvíró: Grecsó Krisztián, Szőke András
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2007.03.15.
Szarvas József
Badár Sándor
Hernádi Judit
Bordán Irén
Hernádi Judit
Szarvas József
Badár Sándor
 
2023.09.08 Gamehun638

legújabb vélemény

Idétlen egy alkotás. Egyszer nézhető. Tipikusan olyan valami, amit más tevékenység végzése közbe a háttérbe hallgat az ember...

0
 
2017.02.26 Péter

Egyszer láttam ezt amagyar filmet anno moziban, sajnos mára már a történet nagy része feledésbe merült, de arra emlékszem, hogy tetszett a flm. Talán valamikor majd újra megnézem.

0
 
2016.01.05 gandalf01

Nekem sosem jött be ez a végletekig lebutított korabeli vidéki atmoszféra. Szerintem ez a film ráadásul szörnyen prosztó humorral próbálja ezt feldobni, ami inkább kínos. A történet szinte egyszerű mint a bot, de a dialógusoktól egyszerűen égnek állt a hajam.

0
 
2015.05.02 MattesBarca

Egy mérsékelten szórakoztató, de felejthető film. Szőke Andrásnak van egy nagyon jellegzetes stílusa, amit lehet szeretni, vagy utálni. Én szeretem, bár ez a film nem annyira jött be.

0