61% 107 szavazat
Megy a gőzös

Megy a gőzös

Megy a gözös
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás
sptt  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Óriási régészeti leletre bukkantak Magyarországon! Megtalálták a Barcikai Ősanyát, aki erőt adhat a nehéz helyzetben a csüggedt népnek. Gyorsan vonatra rakják az értékes leletet, hogy körbehordozva az országon, mindenki tiszteletét tehesse az ereklyénél. Ivaros álmos kis állomás, a helybéliek, élükön az állomásfőnökkel élik a maguk egyhangú, kicsinyes intrikákkal teli életét. A legfőbb nemzeti ereklyét hordozó díszvonat érkezése azonban szó szoros értelmében feldúlja nyugalmukat. Ugyanis a véletlenek összjátéka folytán a gőzös, csendőröstől, cigányvajdástól, ereklyéstől a disznóólban köt ki. Őrületes kavarodás veszi kezdetét, melyben minden visszájára fordul. Az ereklyét elkártyázzák, a vajda lánya szerelmes lesz, az állomásfőnök kezéből pedig kisiklik az események irányítása.

Rendező: Koltai Róbert
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2007.10.18.
 
2022.08.17 sptt

legújabb vélemény

Hát, ez nem sikerült. Nincs történet, nincsenek humoros párbeszédek, nincsenek váratlan jelenetek. Van sok jó színész egy gyenge alkotásban. Sokakkal ellentétben én alapvetően szeretem Koltai munkásságát, zseniális színésznek és jó rendezőnek tartom,... Több

0
 
2017.07.28 Orosz István

Nem rossz magyar film, de az Indul a Bakterházat soha nem fogja felülmúlni,viszont nekem kellemes csalódás is volt mikor először láttam, mondjuk édesapám mikor megy a tv-be mindig megnézi.

0
 
2019.01.05 Norbert93

Nosztalgiagőzös

A bakterekkel megpróbálták meglovagolni a már kultikussá vált Indul a bakterházat, de felesleges és mellette erőtlen próbálkozás volt.

0
 
2019.07.08 Bizsu82

Egyszeri nézésre alkalmas film. Láttam már jobbat. Átlagos. vannak benne jó poénok, de összességében nem elsöprő a humora. Egyébként a színészek alakítása jó.

0
 
2015.03.15 inemeth

filmnek gyenge, kabarénak, színházi előadásnak jobban megállná a helyét. sablonszerű poénok, lapos történet.

0