Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Megdönteni Hajnal Tímeát (2014)

Megdönteni Hajnal Tímeát
Filmadatlap
 
26
Szereplők
38
Vélemények
54
Képek
8
Videók

Galéria (54)

Videók (8)

 
JRD   2022. 03. 13.

legújabb vélemény

0
Nem bírtam végignézni...

...így véleményt írni sem igazán tudok. Negyven perc elment az életemből. Kissé úgy éreztem, hogy muszájból csinálták ezt a filmet , mert az amerikai sorozatban szereplő Osvárt Andreának kellett itthon is valamilyen szerep. Mert filmberkekben úgy hírlik, hogy csúcsra járatta az USA-ban és Olaszországban a sikert. (Hm...) De talán másnak tetszeni fog. Szóval, ne rám hallgass, döntsd el magad! Filmre fel és jó szórakozást!

 
indingo   2019. 08. 17.

0

Sok említésre méltó nincs a film kapcsán. A története egy nulla, a trágárság még mindig nem poén.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Kegyetlenül durván eltalált film lett. Nincsenek rá szavak hisz ez a film történetesen nagyon jól össze volt rakva. Kifejezetten bejött az benne, hogy lélegzetelállítóak voltak a helyszínek.

 
HercegPeter   2016. 12. 03.

0

Meglepően jó. Sokkal gyengébbet vártam. Szabó Simon nagyon jó, mint Bögöcs. Neki nagyon jól állnak az ilyen szerepek. A többiek se rosszak és a történet is vicces. Az ilyen típusú vígjátékok ritkán tetszenek, de ez jól sikerült.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 25.

0

Magyar filmben még nem láttam/hallottam ilyen trágár jelenetekkel/beszólásokkal teli filmet. Manapság nem létezik már cenzúra, hogy betiltsák ezt a szemetet! Szégyen, gyalázat, ocsmányság. Ilyenre pazarolni a pénzt (olvasom, hogy 223 millió!). Akkor ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

0

Az előzetesek és a kritikák alapján sokkal rosszabbra számítottam, de egész kellemes kikapcsolódás volt. Tipikus magyar humor és egy eléggé nyomorult szerelmi szál felgöngyölítéseXD Egyszer érdemes megnézni.

 
Norbi   2018. 07. 29.

0

Nagyon élvezetes film volt. Humoros jelenetekben bővelkedett, és azért a Hajnal Tímea sem egy ész nélküli kislány volt. Mindenkinek ajánlom, ilyen egy jól eltalált magyar vígjáték.

A film összbevétele 570 354 dollár volt (imdb.com).

 

A Megdönteni Hajnal Tímeát 334 millió forintból készül, amelyből 233,5 milliót a Magyar Nemzeti Filmalap biztosított.

(ps)
 

nem szerette az általa alakított karaktert, és már alig várta a forgatás végét.

(ps)
 

"Ez a történet bárhol játszódhatna a világon, mindenhol értenék" – mondta az Indexnek a rendező, , és hozzátette, hogy a reklámszakmában is pontosan ezt várták tőle a világmárkák képviselői.

(ps)
 

, a forgatókönyv írója korábban reklámok forgatókönyvét írta.

(ps)
 

Ez volt első filmje, ezt megelőzően azonban több mint 200 reklámot rendezett.

(ps)