Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Üvegtigris 3. (2010)

Üvegtigris 3.
Filmadatlap
 
18
Szereplők
20
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Zseniális folytatás ismét. A mai napig szétröhögjük magunkat a családdal rajta. Lali a kedvenc elmebeteg karakterünk. Rudolf Peti istenien összefogja a filmet. Nélküle biztos nem lett volna ilyen kultfilm.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

0

Az első rész hangulatában és intelligens humorában sokkal több rejlett, mint ahogy a folytatás elkészült, de sikerült a második alulmúlni és egy szexista filmet létrehozni.


 
Thibo84   2016. 06. 14.

0

Jobban sikerült mint a kettő, de nem éri utol az első rész sikerét. Igaz, ami igaz, Laliék hozzák a szokásos formájukat. "ízirájder öcsém"

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Annak ellenére, hogy harmadik rész nekem nagyon tetszett, szerintem nagyon jól sikerült! A poénokat ugyanúgy jól eltalálták, a történet is jó volt és örültem az új szereplőknek is! Tetszett, szívesen bármikor újranézem.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

0

Az Üvegtigris első része a legjobb magyar vígjátékok egyike. A második epizódot sajnos elszúrták, nagyon erőltetett lett. Viszont a harmadik újra nagyon jól sikerült. Nálam a legelső 8.5 pontos (Roger Ebert skáláján 3.5 csillag a 4-ből), a második 6 pontos, a harmadik 8 / 10 pont.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Nekem itt kifulladt a sorozat. Valahogy elvesztette a varázsát azzal, hogy Lalit kiszedték a közegéből, és mindenféle műmaca meg macsó közé dobták be. Így a kedvesen bénáskodó, proli humorból egy naggggyon izzadtságszagú és erőltetett, nem annyira emberi történetmesélés vált.

 
kissjanos21   2016. 04. 08.

0

Mind a 3 részt imádom. Magyar film lévén nem is mondhatnék mást, csak azt, hogy hű maradt elődjeihez. Tele van ez is poénokkal, hozza a tőle elvártat.

Galéria (16)

Szabó Erika
Rudolf Péter
Rudolf Péter
Csuja Imre
Rudolf Péter
Szilágyi Tibor
Rudolf Péter
Gáspár Sándor
Szilágyi Tibor
Csuja Imre
Szabó Erika
Szabó Erika
Rudolf Péter

Videók (1)

 

Az ebben a filmben látható citromsárga zsiguli (Róka Ladája) nem ugyanaz az autó, amit az első 2 részben használtak. Ez az autó egyébként már szerepelt egy HBO-s produkcióban, csak akkor még narancssárga fényezése volt, és a fehérorosz címer díszelgett rajta. Ezt az autót egy gyűjtőtől kérték kölcsön, ám nem éppen szép állapotban adták vissza a kellékesek a gazdájának.

(Danny)
 

Bandor Éva, a Pekingi Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja is felbukkan az egyik benzinkutas jelenetben.

(kissjanos21)