Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
72%

Üvegtigris 3. (2010)

Üvegtigris 3.
Filmadatlap
 
18
Szereplők
21
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Szabó Erika
Rudolf Péter
Rudolf Péter
Csuja Imre
Rudolf Péter
Szilágyi Tibor
Rudolf Péter
Gáspár Sándor
Szilágyi Tibor
Csuja Imre
Szabó Erika
Szabó Erika
Rudolf Péter

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 02.

legújabb vélemény

0
Az eszeveszett brigád méltó zárása

A magyar virtus záróakkordja. A trilógiát minőségi rendezéssel fejezték be, és nem maradt alul az elődjeinél a poénokat tekintve sem. Péter Rudolf "Lali" és szerethető kis csapatának újabb bolondos történetét tekinthettük meg. Jó volt látni még egyszer Csuja Imre, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor és a többiek zseniális játékát, ahogyan magukra öltötték a mi hazánkban már kultikusnak számító karaktereket. Az első résznek igencsak nagy sikert betudó Üvegtigris folytatta a maga módján burkolt hazai humorát, és jól vitték tovább azt a fajta sajátos elképzelést mind a 3 részben. Itt még egy kis szexista humorral is találkozhattunk a gyönyörű Szabó Erika személyében, de szerintem pont a határt súrolta az egyes jelenetekkel tarkított záróakkordban. Ebben a részben végre egy kis környezetváltással is találkozhattunk, hiszen a jó öreg lakókocsis jelenetek után a fővárosban is megmutatták magukat kedvenc főhőseink. Szerintem egy jópofa kis vígjáték lett még egyszer, amelyben frappáns humorral teli jeleneteket láthattunk.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

0

Az első rész hangulatában és intelligens humorában sokkal több rejlett, mint ahogy a folytatás elkészült, de sikerült a második alulmúlni és egy szexista filmet létrehozni.

 
Thibo84   2016. 06. 14.

0

Jobban sikerült mint a kettő, de nem éri utol az első rész sikerét. Igaz, ami igaz, Laliék hozzák a szokásos formájukat. "ízirájder öcsém"

 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

0

Zseniális folytatás ismét. A mai napig szétröhögjük magunkat a családdal rajta. Lali a kedvenc elmebeteg karakterünk. Rudolf Peti istenien összefogja a filmet. Nélküle biztos nem lett volna ilyen kultfilm.

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Annak ellenére, hogy harmadik rész nekem nagyon tetszett, szerintem nagyon jól sikerült! A poénokat ugyanúgy jól eltalálták, a történet is jó volt és örültem az új szereplőknek is! Tetszett, szívesen bármikor újranézem.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

0

Az Üvegtigris első része a legjobb magyar vígjátékok egyike. A második epizódot sajnos elszúrták, nagyon erőltetett lett. Viszont a harmadik újra nagyon jól sikerült. Nálam a legelső 8.5 pontos (Roger Ebert skáláján 3.5 csillag a 4-ből), a második 6 pontos, a harmadik 8 / 10 pont.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Nekem itt kifulladt a sorozat. Valahogy elvesztette a varázsát azzal, hogy Lalit kiszedték a közegéből, és mindenféle műmaca meg macsó közé dobták be. Így a kedvesen bénáskodó, proli humorból egy naggggyon izzadtságszagú és erőltetett, nem annyira emberi történetmesélés vált.

 

Az ebben a filmben látható citromsárga zsiguli (Róka Ladája) nem ugyanaz az autó, amit az első 2 részben használtak. Ez az autó egyébként már szerepelt egy HBO-s produkcióban, csak akkor még narancssárga fényezése volt, és a fehérorosz címer díszelgett rajta. Ezt az autót egy gyűjtőtől kérték kölcsön, ám nem éppen szép állapotban adták vissza a kellékesek a gazdájának.

(Danny)
 

Bandor Éva, a Pekingi Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja is felbukkan az egyik benzinkutas jelenetben.

(kissjanos21)