Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71
Filmadatlap
 
18
Szereplők
20
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Zseniális folytatás ismét. A mai napig szétröhögjük magunkat a családdal rajta. Lali a kedvenc elmebeteg karakterünk. Rudolf Peti istenien összefogja a filmet. Nélküle biztos nem lett volna ilyen kultfilm.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Az első rész hangulatában és intelligens humorában sokkal több rejlett, mint ahogy a folytatás elkészült, de sikerült a második alulmúlni és egy szexista filmet létrehozni.


 
Thibo84   2016. 06. 14.

Jobban sikerült mint a kettő, de nem éri utol az első rész sikerét. Igaz, ami igaz, Laliék hozzák a szokásos formájukat. "ízirájder öcsém"

 
diumiu   2018. 01. 31.

Annak ellenére, hogy harmadik rész nekem nagyon tetszett, szerintem nagyon jól sikerült! A poénokat ugyanúgy jól eltalálták, a történet is jó volt és örültem az új szereplőknek is! Tetszett, szívesen bármikor újranézem.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

Az Üvegtigris első része a legjobb magyar vígjátékok egyike. A második epizódot sajnos elszúrták, nagyon erőltetett lett. Viszont a harmadik újra nagyon jól sikerült. Nálam a legelső 8.5 pontos (Roger Ebert skáláján 3.5 csillag a 4-ből), a második 6 pontos, a harmadik 8 / 10 pont.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nekem itt kifulladt a sorozat. Valahogy elvesztette a varázsát azzal, hogy Lalit kiszedték a közegéből, és mindenféle műmaca meg macsó közé dobták be. Így a kedvesen bénáskodó, proli humorból egy naggggyon izzadtságszagú és erőltetett, nem annyira emberi történetmesélés vált.

 
kissjanos21   2016. 04. 08.

Mind a 3 részt imádom. Magyar film lévén nem is mondhatnék mást, csak azt, hogy hű maradt elődjeihez. Tele van ez is poénokkal, hozza a tőle elvártat.

Szabó Erika
Rudolf Péter
Rudolf Péter
Csuja Imre
Rudolf Péter
Szilágyi Tibor
Rudolf Péter
Gáspár Sándor
Szilágyi Tibor
Csuja Imre
Szabó Erika
Szabó Erika
Rudolf Péter
 

Az ebben a filmben látható citromsárga zsiguli (Róka Ladája) nem ugyanaz az autó, amit az első 2 részben használtak. Ez az autó egyébként már szerepelt egy HBO-s produkcióban, csak akkor még narancssárga fényezése volt, és a fehérorosz címer díszelgett rajta. Ezt az autót egy gyűjtőtől kérték kölcsön, ám nem éppen szép állapotban adták vissza a kellékesek a gazdájának.

(Danny)
 

Bandor Éva, a Pekingi Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja is felbukkan az egyik benzinkutas jelenetben.

(kissjanos21)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.