Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Borat utólagos mozifilm (2020)

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan
Filmadatlap
 
41
Szereplők
9
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen

Videók (1)

 
BoBamburg   2022. 02. 22.

legújabb vélemény

0

Az első részt is nagyon szeretem, mai napig jókat röhögök rajta, így persze, hogy vártam a második részt. Ami viszont meglepett, hogy legalább annyira vicces és szórakoztató, akár az első része. Én legalábbis hülyére röhögtem magam rajta.

 
Artemisia   2021. 04. 25.

a nap véleménye

6
2020-as kórkép

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Borat-jelenség átéléséhez és élvezetéhez mindig is nyitottság, egyfajta ínyenc ízlés szükségeltetett, azonban most Borat második eljöveteléhez fel kell magunkat vértezni jó nagy adag toleranciával, na meg az elmúlt évek Sacha Baron Cohen filmtermés... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 03. 17.

1

Aki látta a 2006-os filmet, az nagyjából tudja, milyen humorra számíthat. Vicces volt, bár sajnos már nem tudott az újdonság erejével hatni, illetve ismertsége miatt Borat kényszerült álruhában lenni. Ami még furcsa volt számomra, az a politizálás a ... több»

 
HE7EDIK   2020. 10. 31.

0

Ugyanolyan alpári és polgárpukkasztó, mint az elődje.

 
uniterra   2020. 11. 13.

1

Jó volt. Ha az volt a cél, hogy a republikánusokat felbosszantsa, akkor ez megtörtént. Én jót mulattam rajta.

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2021. 05. 23.

0
Aki az első részre négy csillagot adott, erre ötöt ad

Túlerőltetett, egyszerűen ehetetlen már az emberek nagy részének ez a stílus, de hát ez olyan, mint a kifogyhatatlan lőszerekkel bíró akciófilmek. Nem tudom, mi játszódott le a stáb fejében, mikor ezt leforgatták.

 
lacafacateofil   2020. 10. 22.

0

Csalódást ugyan nem okozott, de csak kullog az első rész után, az abból jól ismert kultikus jelentek zsenialitása csak hébe-hóba érződik benne. Mindenesetre szerintem egy jól sikerült folytatás, érdemes volt újramelegíteni a történetet.

 

A kazah faluban játszódó jeleneteket Romániában forgatták.

(hp)
 

Sacha Baron Cohen 5 órát töltött a WC-n a 2020-as CPAC alatt, arra várva, hogy Mike Pence alelnök fellépjen a színpadra.

(hp)
 

Sacha Baron Cohen néhány forgatási napon golyóálló mellényt viselt.

(hp)
 

Marie Bakalova bolgár színésznő első amerikai filmje.

(hp)
 

Maria Bakalova színésznő Borat lányának, Tutarnak a szerepére készülve nem borotválta a lábát és a hónalját.

(hp)
 
A Borat folytatását nem az érvényteleníti, hogy Baron Cohen választásra időzített kampányfilmje Trump veresége után kevésbé aktuális, hanem az, hogy belesimul abba a kettészakadt világrendbe, amit eddig ő is lelkesen kifigurázott. több»
 
Az egyértelműen látszik, hogy Sacha Baron Cohen beöltözős-átverős karaktereinek egyre fogy a szavatossága, de amíg megformálójuk legalább ennyire képes megújulni, addig izgatottan várhatjuk, melyik politikust szedi rá legközelebb. több»
 
Szóval a Borat 2. dokumentarista eszközökkel elkövetett határsértései miatt elődjéhez hasonlóan merész és kreatív alkotás, az ezzel kapcsolatos poénok képesek lehetnek a könnyeztető nevetésig eljuttatni a nézőt, azonban sok alpári és kifejezetten erőltetettnek ható gegjét láttuk már az előző részben. Sacha Baron Cohentől továbbra is várjuk a megújulást mind a poénok, mind a társadalomkritika terén, mert naiv dolog lenne azt hinni, hogy csak a Trump-félékkel és a szélsőjobboldallal van a baj. több»