Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Borat utólagos mozifilm (2020)

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan
Filmadatlap
 
35
Szereplők
7
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2021. 04. 25.

legújabb vélemény a nap véleménye

5
2020-as kórkép

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Borat-jelenség átéléséhez és élvezetéhez mindig is nyitottság, egyfajta ínyenc ízlés szükségeltetett, azonban most Borat második eljöveteléhez fel kell magunkat vértezni jó nagy adag toleranciával, na meg az elmúlt évek Sacha Baron Cohen filmtermés... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 03. 17.

1

Aki látta a 2006-os filmet, az nagyjából tudja, milyen humorra számíthat. Vicces volt, bár sajnos már nem tudott az újdonság erejével hatni, illetve ismertsége miatt Borat kényszerült álruhában lenni. Ami még furcsa volt számomra, az a politizálás a ... több»


 
uniterra   2020. 11. 13.

1

Jó volt. Ha az volt a cél, hogy a republikánusokat felbosszantsa, akkor ez megtörtént. Én jót mulattam rajta.

 
HETEDIK   2020. 10. 31.

0

Ugyanolyan alpári és polgárpukkasztó, mint az elődje.

 
Patrikvok   2020. 10. 23.

0

Ennyire beteg filmet azért már rég láttam, de nem mondhatnám, hogy nem szórakoztam rajta. A Borat folytatása messze túltesz az elődjén, de azért az biztos, hogy kell hozzá egyfajta ráhangolódás, hogy értékelni tudd a humorát.

 
lacafacateofil   2020. 10. 22.

0

Csalódást ugyan nem okozott, de csak kullog az első rész után, az abból jól ismert kultikus jelentek zsenialitása csak hébe-hóba érződik benne. Mindenesetre szerintem egy jól sikerült folytatás, érdemes volt újramelegíteni a történetet.

 
Zoltán   2020. 10. 18.

0

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy 2020-ban szükségünk volt egy újabb Boratra, de végül is elfér a többi film mellett. Ha van türelmed végignézni, biztosan nem maradsz közömbös, az első részből jól ismert szatíra itt még erőteljesebb, de mégse éreztem... több»

Galéria (5)

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen

Videók (1)

 

A kazah faluban játszódó jeleneteket Romániában forgatták.

(hp )
 

Sacha Baron Cohen 5 órát töltött a WC-n a 2020-as CPAC alatt, arra várva, hogy Mike Pence alelnök fellépjen a színpadra.

(hp )
 

Sacha Baron Cohen néhány forgatási napon golyóálló mellényt viselt.

(hp )
 

Marie Bakalova bolgár színésznő első amerikai filmje.

(hp )
 

Maria Bakalova színésznő Borat lányának, Tutarnak a szerepére készülve nem borotválta a lábát és a hónalját.

(hp )
 

Több mint 600 színésznő pályázott Tutar (Maria Bakalova) szerepére.

(hp )
 

Maria Bakalova (Tutar) beismerte, hogy még soha nem látta a Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (2006) első részét, mielőtt megkezdte volna a forgatást. Az első film megjelenésekor még csak 10 éves volt

(hp )
 
Sacha Baron Cohen anno szabályosan lesokkolt kazahsztáni televíziósa első amerikai kalandjával. A 2006-os Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című filmben hősünk a nagy lehetőségek hazájába érkezett... több»
 
Szóval a Borat 2. dokumentarista eszközökkel elkövetett határsértései miatt elődjéhez hasonlóan merész és kreatív alkotás, az ezzel kapcsolatos poénok képesek lehetnek a könnyeztető nevetésig eljuttatni a nézőt, azonban sok alpári és kifejezetten erőltetettnek ható gegjét láttuk már az előző részben. Sacha Baron Cohentől továbbra is várjuk a megújulást mind a poénok, mind a társadalomkritika terén, mert naiv dolog lenne azt hinni, hogy csak a Trump-félékkel és a szélsőjobboldallal van a baj. több»
 
Hajszállal csúszik le a remekműstátuszról Sacha Baron Cohen polgárpukkasztó filmjének folytatása, egyetlen hibája egy látszólag apró, ám annál fontosabb baklövés. több»