Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
72%

Borat utólagos mozifilm (2020)

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan
Filmadatlap
 
41
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen

Videók (1)

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2021. 05. 23.

legújabb vélemény

0
Aki az első részre négy csillagot adott, erre ötöt ad

Túlerőltetett, egyszerűen ehetetlen már az emberek nagy részének ez a stílus, de hát ez olyan, mint a kifogyhatatlan lőszerekkel bíró akciófilmek. Nem tudom, mi játszódott le a stáb fejében, mikor ezt leforgatták.

 
Artemisia   2021. 04. 25.

a nap véleménye

6
2020-as kórkép

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Borat-jelenség átéléséhez és élvezetéhez mindig is nyitottság, egyfajta ínyenc ízlés szükségeltetett, azonban most Borat második eljöveteléhez fel kell magunkat vértezni jó nagy adag toleranciával, na meg az elmúlt évek Sacha Baron Cohen filmtermés... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 03. 17.

1

Aki látta a 2006-os filmet, az nagyjából tudja, milyen humorra számíthat. Vicces volt, bár sajnos már nem tudott az újdonság erejével hatni, illetve ismertsége miatt Borat kényszerült álruhában lenni. Ami még furcsa volt számomra, az a politizálás a ... több»

 
uniterra   2020. 11. 13.

1

Jó volt. Ha az volt a cél, hogy a republikánusokat felbosszantsa, akkor ez megtörtént. Én jót mulattam rajta.

 
7ETEDIK   2020. 10. 31.

0

Ugyanolyan alpári és polgárpukkasztó, mint az elődje.

 
Patrikvok   2020. 10. 23.

0

Ennyire beteg filmet azért már rég láttam, de nem mondhatnám, hogy nem szórakoztam rajta. A Borat folytatása messze túltesz az elődjén, de azért az biztos, hogy kell hozzá egyfajta ráhangolódás, hogy értékelni tudd a humorát.

 
lacafacateofil   2020. 10. 22.

0

Csalódást ugyan nem okozott, de csak kullog az első rész után, az abból jól ismert kultikus jelentek zsenialitása csak hébe-hóba érződik benne. Mindenesetre szerintem egy jól sikerült folytatás, érdemes volt újramelegíteni a történetet.

 

A kazah faluban játszódó jeleneteket Romániában forgatták.

(hp)
 

Sacha Baron Cohen 5 órát töltött a WC-n a 2020-as CPAC alatt, arra várva, hogy Mike Pence alelnök fellépjen a színpadra.

(hp)
 

Sacha Baron Cohen néhány forgatási napon golyóálló mellényt viselt.

(hp)
 

Marie Bakalova bolgár színésznő első amerikai filmje.

(hp)
 

Maria Bakalova színésznő Borat lányának, Tutarnak a szerepére készülve nem borotválta a lábát és a hónalját.

(hp)
 
A Borat folytatását nem az érvényteleníti, hogy Baron Cohen választásra időzített kampányfilmje Trump veresége után kevésbé aktuális, hanem az, hogy belesimul abba a kettészakadt világrendbe, amit eddig ő is lelkesen kifigurázott. több»
 
Az egyértelműen látszik, hogy Sacha Baron Cohen beöltözős-átverős karaktereinek egyre fogy a szavatossága, de amíg megformálójuk legalább ennyire képes megújulni, addig izgatottan várhatjuk, melyik politikust szedi rá legközelebb. több»
 
Szóval a Borat 2. dokumentarista eszközökkel elkövetett határsértései miatt elődjéhez hasonlóan merész és kreatív alkotás, az ezzel kapcsolatos poénok képesek lehetnek a könnyeztető nevetésig eljuttatni a nézőt, azonban sok alpári és kifejezetten erőltetettnek ható gegjét láttuk már az előző részben. Sacha Baron Cohentől továbbra is várjuk a megújulást mind a poénok, mind a társadalomkritika terén, mert naiv dolog lenne azt hinni, hogy csak a Trump-félékkel és a szélsőjobboldallal van a baj. több»