Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Ron Burgundy: A legenda folytatódik (2013)

Anchorman 2: The Legend Continues
Filmadatlap
 
34
Szereplők
6
Vélemények
47
Képek
1
Videók

Galéria (47)

Videók (1)

 
Varga_Júlia   2020. 09. 29.

legújabb vélemény

2

Az az érdekes, hogy ugyan sok folytatás szokott rosszabb lenni, mint az előző, mert túl szeretnék tolni benne a működő paneleket, ez a film üdítő kivétel. Az első rész is rettentően szórakoztató, ha az ember nem veszi komolyan, de a második meg aztán... több»

 
Szeky   2015. 05. 13.

1

Az első rész után nem gondolom, hogy ez a film visszalépés lenne. Szerintem megüti ugyanazt a szintet, sőt. Nagyon vicces vígjátékot láthatunk majd' két órában, ami sztereotípiákra épít és nagyon eltúloz egy-két dolgot. Az illusztris színészi gárda s... több»

 
Rayman102   2015. 08. 30.

1

Nekem ez a rész is tetszett, ahogy az előző része is. Vicces és szórakoztató. Akár többször is meg lehetne nézni a poénok miatt. Steve Carell nagyon jól alakít bár az előzőben talán jobb volt.

 
tomvétsz   2015. 02. 09.

0

Az első rész megközelítette a tökéletes vígjáték fogalmát, sőt egyesek szerint ki is merítette azt. Ez a második részről sajnos nem mondható el. A folytatást már sokan nagyon várták, de csalódniuk kellett, sem a történet, sem a poénok nem sültek el j... több»

 
Superbad   2017. 02. 04.

0

Akinek az első rész tetszett, ezt se hagyja ki; akinek nem annak is érdemes ezzel egy próbát tennie, mert sokkal általánosabbak lettek a poénok az alapműhöz képest. Azt is meg lehet kockáztatni, hogy felülmúlta az első részt. Alap darab!!! 10/10

 
bob.007   2019. 07. 11.

0

Ez a fájdalmasan elrontott folytatások iskolapéldája. Ami jó volt az első részben azt a folytatásban módszeresen egytől egyig mind elrontották. A produkció igyekszik nagyszabású lenni, a színészeket ne is érje vád, egyszerűen a rendezésnek kellett volna máshogyan megragadni a jeleneteket, hogy ütni tudjanak a poénok.

A film összbevétele 173 649 931 dollár volt (imdb.com).

 

A film szereplői közül 51 karakter hal meg.

(Norbi)
 

A híres Ron Burgundy legendája (2004) folytatását közvetlenül az első rész befejezése után tervezni kezdék, de a Paramount Pictures sokáig nem adott engedélyt a forgatásra, mert túl magasnak találta a költségvetést.

(ps)
 

A Paramount Pictures azt állította, hogy ez lesz az utolsó film, amit 35 mm-es szalagra vesznek fel, ennek ellenére hasonló eljárással készült a Csillagok között (2014) is.

(ps)
 

Nem sokkal a forgatás előtt több ezer dollár értékben lovasították meg a stúdió értékes felszereléseit. A felszerelések egy raktárból tűntek el.

(ps)
 

Adam McKay azt állította, hogy nem lesz a filmnek folytatása.

(ps)