Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
73

Ron Burgundy: A legenda folytatódik (2013)

Anchorman 2: The Legend Continues
Filmadatlap
 
34
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Superbad   2017. 02. 04.

legújabb vélemény

Akinek az első rész tetszett, ezt se hagyja ki; akinek nem annak is érdemes ezzel egy próbát tennie, mert sokkal általánosabbak lettek a poénok az alapműhöz képest. Azt is meg lehet kockáztatni, hogy felülmúlta az első részt. Alap darab!!! 10/10

 
Rayman102   2015. 08. 30.

Nekem ez a rész is tetszett, ahogy az előző része is. Vicces és szórakoztató. Akár többször is meg lehetne nézni a poénok miatt. Steve Carell nagyon jól alakít bár az előzőben talán jobb volt.


 
Szeky   2015. 05. 13.

Az első rész után nem gondolom, hogy ez a film visszalépés lenne. Szerintem megüti ugyanazt a szintet, sőt. Nagyon vicces vígjátékot láthatunk majd' két órában, ami sztereotípiákra épít és nagyon eltúloz egy-két dolgot. Az illusztris színészi gárda sokat hozzátesz a dologhoz, de akinek nem tetszett az első, az ezt meg se nézze!

 
bob.007   2016. 05. 23.

Ez a fájdalmasan elrontott folytatások iskolapéldája. Ami jó volt az első részben azt a folytatásban módszeresen egytől egyig mind elrontották. A produkció igyekszik nagyszabású lenni, a színészeket ne is érje vád, egyszerűen a rendezésnek kellett volna máshogyan megragadni a jeleneteket, hogy ütni tudjanak a poénok.

 
tomvétsz   2015. 02. 09.

Az első rész megközelítette a tökéletes vígjáték fogalmát, sőt egyesek szerint ki is merítette azt. Ez a második részről sajnos nem mondható el. A folytatást már sokan nagyon várták, de csalódniuk kellett, sem a történet, sem a poénok nem sültek el jól, hiába a színészek minden igyekezete. A hibát a szövegkönyvben és a rendezésben kell keresni, de jobb ha nem is keressük, és csak kihagyjuk ezt a filmet.

A film összbevétele 173 649 931 dollár volt (imdb.com).

 

A film szereplői közül 51 karakter hal meg.

(Norbi)
 

A híres Ron Burgundy legendája (2004) folytatását közvetlenül az első rész befejezése után tervezni kezdék, de a Paramount Pictures sokáig nem adott engedélyt a forgatásra, mert túl magasnak találta a költségvetést.

(ps)
 

A Paramount Pictures azt állította, hogy ez lesz az utolsó film, amit 35 mm-es szalagra vesznek fel, ennek ellenére hasonló eljárással készült a Csillagok között (2014) is.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.