Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67

A híres Ron Burgundy legendája (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
urbanistaa   2019. 01. 08.

legújabb vélemény

Steve Carell, Vince Vaughn és Christina Applegate színészek neve láttán mindig egy erős középkategória jut eszembe ami a vígjáték kategóriát illeti. Ron Burgundy legendájával is ez a helyzet.

 
Ragemarci   2015. 11. 16.

Szerencsére nem szarós-hányós poénok vannak benne hanem inkább pl. a régi Carrey vígjátékok kreténségét juttatja eszembe. Ráadásul az egész színészgárda igazán élvezi a dolgot, profin komédiáznak, jó nézni.


 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

Megosztó film, nekem nem jött be, de nem is utáltam. Főként a mellékszereplők, közülük is főleg Steve Carell tetszett. Vannak jó részei, de összességében nem került közel a szívemhez.

 
Tomi   2015. 06. 11.

Egyszernézős. Nem olyan rossz mint Will Ferrell legtöbb filmje de be kell vallani nem is egy nagy durranás a film. Aki nem vár tőle sokat az nem fog nagyon csalódni

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Mások véleményét nézve úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez.

A film összbevétele 90 574 188 dollár volt (imdb.com).

 

A "csatajelenet" egy utalás a West Side Story nyitójelenetére.

(puffancshercegnő)
 

John C. Reilly-nek ajánlották fel először a főszerepet, de ő elutasította, mert pont akkor forgatta a Martin Scorsese The Aviator című filmjét. Reilly azt állítja, megbánta már a döntését, és a film folytatásában kapott egy cameo szerepet.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell általános iskolás kora óta játszik furulyán.

(puffancshercegnő)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.