Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

A híres Ron Burgundy legendája (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
elekm90   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Eredeti vígjáték a "baromkodós" fajtából. Ennyi sík hülye karaktert egy filmben ritkán látni, és ez szórakoztató. Will Ferrell és Steve Carell szuperek. Általában a vígjátékoknak színvonalas a magyar szinkronja, viszont Kautzky Armand nem volt jó han... több»

 
Ragemarci   2015. 11. 16.

0

Szerencsére nem szarós-hányós poénok vannak benne hanem inkább pl. a régi Carrey vígjátékok kreténségét juttatja eszembe. Ráadásul az egész színészgárda igazán élvezi a dolgot, profin komédiáznak, jó nézni.


 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

0

Megosztó film, nekem nem jött be, de nem is utáltam. Főként a mellékszereplők, közülük is főleg Steve Carell tetszett. Vannak jó részei, de összességében nem került közel a szívemhez.

 
Tomi   2015. 06. 11.

0

Egyszernézős. Nem olyan rossz mint Will Ferrell legtöbb filmje de be kell vallani nem is egy nagy durranás a film. Aki nem vár tőle sokat az nem fog nagyon csalódni

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Mások véleményét nézve úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

Akadtak poénok amiken lehetett nevetni de a legtöbb azért inkább csak a megmosolygom és kész fajta. Nem vártam tőle túl sokat és hát nem is alaptalanul hisz nem egy nagy eresztés. Egynek azért elmegy.

 
urbanistaa   2019. 01. 08.

0

Steve Carell, Vince Vaughn és Christina Applegate színészek neve láttán mindig egy erős középkategória jut eszembe ami a vígjáték kategóriát illeti. Ron Burgundy legendájával is ez a helyzet.

Galéria (35)

Videók (1)

A film összbevétele 90 574 188 dollár volt (imdb.com).

 

A "csatajelenet" egy utalás a West Side Story nyitójelenetére.

(puffancshercegnő)
 

John C. Reillynek ajánlották fel először a főszerepet, de ő elutasította, mert pont akkor forgatta Martin Scorsese The Aviator című filmjét. Reilly azt állítja, megbánta már a döntését, és a film folytatásában kapott egy cameo szerepet.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell általános iskolás kora óta játszik furulyán.

(puffancshercegnő)
 

Az utcai verekedős jelenetben 23 ember vett részt.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell karakterét, Ron Burgundyt Mort Crim, detroitit tévés személyiség ihlette.

(puffancshercegnő)
 

Az állatkerti jeleneteket a régi Los Angeles-i állatkertben forgatták, amit 1965-ben bezártak. A megmaradt épületek turista látványosságok a Griffith Parkban.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell valóban újságírásból szerezte a diplomáját, és a szakmájában dolgozott egy ideig, mielőtt a színészetbe és humorista foglalkozásba kezdett.

(puffancshercegnő)
 

Ron Burgundy rendszámtáblája: "IM #1."

(puffancshercegnő)
 

Amy Poehlert teljesen kivágták a filmből.

(puffancshercegnő)
 

A mexikói étterem neve, ahova Veronica a lányokkal megy, "Escupimos en su Alimento", ami spanyolul azt jelenti, hogy "Beleköpünk az ételébe".

(puffancshercegnő)