Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

A híres Ron Burgundy legendája (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
35
Képek
1
Videók

Galéria (35)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Eredeti vígjáték a "baromkodós" fajtából. Ennyi sík hülye karaktert egy filmben ritkán látni, és ez szórakoztató. Will Ferrell és Steve Carell szuperek. Általában a vígjátékoknak színvonalas a magyar szinkronja, viszont Kautzky Armand nem volt jó han... több»

 
Ragemarci   2015. 11. 16.

0

Szerencsére nem szarós-hányós poénok vannak benne hanem inkább pl. a régi Carrey vígjátékok kreténségét juttatja eszembe. Ráadásul az egész színészgárda igazán élvezi a dolgot, profin komédiáznak, jó nézni.

 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

0

Megosztó film, nekem nem jött be, de nem is utáltam. Főként a mellékszereplők, közülük is főleg Steve Carell tetszett. Vannak jó részei, de összességében nem került közel a szívemhez.

 
Tomi   2015. 06. 11.

0

Egyszernézős. Nem olyan rossz mint Will Ferrell legtöbb filmje de be kell vallani nem is egy nagy durranás a film. Aki nem vár tőle sokat az nem fog nagyon csalódni

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

Akadtak poénok amiken lehetett nevetni de a legtöbb azért inkább csak a megmosolygom és kész fajta. Nem vártam tőle túl sokat és hát nem is alaptalanul hisz nem egy nagy eresztés. Egynek azért elmegy.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Mások véleményét nézve úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez.

 
urbanistaa   2019. 01. 08.

0

Steve Carell, Vince Vaughn és Christina Applegate színészek neve láttán mindig egy erős középkategória jut eszembe ami a vígjáték kategóriát illeti. Ron Burgundy legendájával is ez a helyzet.

A film összbevétele 90 574 188 dollár volt (imdb.com).

 

A "csatajelenet" egy utalás a West Side Story nyitójelenetére.

(puffancshercegnő)
 

John C. Reillynek ajánlották fel először a főszerepet, de ő elutasította, mert pont akkor forgatta Martin Scorsese The Aviator című filmjét. Reilly azt állítja, megbánta már a döntését, és a film folytatásában kapott egy cameo szerepet.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell általános iskolás kora óta játszik furulyán.

(puffancshercegnő)
 

Az utcai verekedős jelenetben 23 ember vett részt.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell karakterét, Ron Burgundyt Mort Crim, detroitit tévés személyiség ihlette.

(puffancshercegnő)