Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69

A híres Ron Burgundy legendája (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
freeman   2020. 05. 21.

legújabb vélemény

király film

 
Ragemarci   2015. 11. 16.

Szerencsére nem szarós-hányós poénok vannak benne hanem inkább pl. a régi Carrey vígjátékok kreténségét juttatja eszembe. Ráadásul az egész színészgárda igazán élvezi a dolgot, profin komédiáznak, jó nézni.


 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

Megosztó film, nekem nem jött be, de nem is utáltam. Főként a mellékszereplők, közülük is főleg Steve Carell tetszett. Vannak jó részei, de összességében nem került közel a szívemhez.

 
Tomi   2015. 06. 11.

Egyszernézős. Nem olyan rossz mint Will Ferrell legtöbb filmje de be kell vallani nem is egy nagy durranás a film. Aki nem vár tőle sokat az nem fog nagyon csalódni

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Mások véleményét nézve úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez.

A film összbevétele 90 574 188 dollár volt (imdb.com).

 

A "csatajelenet" egy utalás a West Side Story nyitójelenetére.

(puffancshercegnő)
 

John C. Reilly-nek ajánlották fel először a főszerepet, de ő elutasította, mert pont akkor forgatta a Martin Scorsese The Aviator című filmjét. Reilly azt állítja, megbánta már a döntését, és a film folytatásában kapott egy cameo szerepet.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell általános iskolás kora óta játszik furulyán.

(puffancshercegnő)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.