Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
69%

A híres Ron Burgundy legendája (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
freeman   2020. 05. 21.

legújabb vélemény

0

király film

 
Ragemarci   2015. 11. 16.

0

Szerencsére nem szarós-hányós poénok vannak benne hanem inkább pl. a régi Carrey vígjátékok kreténségét juttatja eszembe. Ráadásul az egész színészgárda igazán élvezi a dolgot, profin komédiáznak, jó nézni.


 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

0

Megosztó film, nekem nem jött be, de nem is utáltam. Főként a mellékszereplők, közülük is főleg Steve Carell tetszett. Vannak jó részei, de összességében nem került közel a szívemhez.

 
Tomi   2015. 06. 11.

0

Egyszernézős. Nem olyan rossz mint Will Ferrell legtöbb filmje de be kell vallani nem is egy nagy durranás a film. Aki nem vár tőle sokat az nem fog nagyon csalódni

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Mások véleményét nézve úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

Akadtak poénok amiken lehetett nevetni de a legtöbb azért inkább csak a megmosolygom és kész fajta. Nem vártam tőle túl sokat és hát nem is alaptalanul hisz nem egy nagy eresztés. Egynek azért elmegy.

 
urbanistaa   2019. 01. 08.

0

Steve Carell, Vince Vaughn és Christina Applegate színészek neve láttán mindig egy erős középkategória jut eszembe ami a vígjáték kategóriát illeti. Ron Burgundy legendájával is ez a helyzet.

Galéria (35)

Videók (1)

A film összbevétele 90 574 188 dollár volt (imdb.com).

 

A "csatajelenet" egy utalás a West Side Story nyitójelenetére.

(puffancshercegnő)
 

John C. Reilly-nek ajánlották fel először a főszerepet, de ő elutasította, mert pont akkor forgatta a Martin Scorsese The Aviator című filmjét. Reilly azt állítja, megbánta már a döntését, és a film folytatásában kapott egy cameo szerepet.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell általános iskolás kora óta játszik furulyán.

(puffancshercegnő)
 

Az utcai verekedős jelenetben 23 ember vett részt.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell karakterét, Ron Burgundy-t Mort Crim detroitit tévés személyiség ihlette.

(puffancshercegnő)
 

Az állatkerti jeleneteket a régi Los Angeles-i állatkertben forgatták, amit 1965-ben bezártak. A megmaradt épületek turista látványosságok a Griffith Parkban.

(puffancshercegnő)
 

Will Ferrell valóban újságírásból szerezte a diplomáját, és a szakmájában dolgozott egy ideig, mielőtt a színészetbe és humorista foglalkozásba kezdett.

(puffancshercegnő)
 

Ron Burgundy rendszámtáblája: "IM #1."

(puffancshercegnő)
 

Amy Poehler-t teljesen kivágták a filmből.

(puffancshercegnő)
 

A mexikói étterem neve, ahova Veronica a lányokkal megy, "Escupimos en su Alimento", ami spanyolul azt jelenti, hogy "Beleköpünk az ételébe".

(puffancshercegnő)