Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Ha fel lehetne szívni injekciós tűbe a mozit, valszeg azzal lőném magam.

Elég jó arányban nyerek premier előtti vetítésekre, szóval ezeken évente többször is össze lehet futni velem. Amit nem így nézek meg, arra sajnos kénytelen vagyok jegyet váltani. 

Letterboxd-on még aktívabb vagyok (ugyanezen a néven).

Kedvenc filmem egyértelműen a Ponyvaregény, már csak azért is mert a filmművészet egy egészen új világát nyitotta meg előttem, addig nem igazán láttam olyat hogy valami véresen viccesen legyen szórakoztató, vagy éppen 2,5 óra pofázással maradjon érdekes majdnem minden másodperce. Nem túlzás mondani, hogy teljesen új mederbe terelte a filmekkel kapcsolatos ízlésem és az az időszak volt filmfalásom aranykora, amikor először merültem el az ahhoz hasonló darabok világában akár otthon, akár moziban.

Imádom a '80-'90-es évek hongkongi akciófilmjeit (John Woo egy született zseni), szeretem a művésziesebb horrorokat, de azt is ha csak simán g**i véres, szeretem a trash-t legyen az amerikai vagy európai (heló Margheriti és Castellari), de nem jön be mikor szándékosan szarnak szánják és elviccelik. A fekete-fehér szamuráj filmek zseniálisak, ugyanakkor a spagetti westerneket nehezen viselem (de azért fogyasztom őket szorgosan, és találtam nagy kedvenceket is köztük), egy másik anti-műfajom pedig sajna a régi francia thriller-krimi amit nagyjából 10 percig imádok, aztán elkezdem érvágósan unni szinte kivétel nélkül az összeset. 

Vélemények (244)

36 Carter  (2022)

2022. 08. 14.
Nézhetetlen
Nézhetetlenül megvalósított akcióorgia
Szoktam panaszkodni a játékidőhöz viszonyítottan kevés akciójelenetre hasonló kaliberű filmeknél, na itt sikerült még túlzásba is esni, bár ezzel nem is lenne annyi baj m... több»
2022. 08. 14.
Szoft szexploitation műfaji besorolása nagyjából le is írja mire lehet számítani. Kötőjellel még odabiggyeszteném hogy vígjáték, mert néha elég vicces dolgokat hoztak öss... több»
2022. 08. 14.
Valóban olyan kicsit mintha egy szoft Jokert nézne az ember. Scorsese azért alkotott ennél jobbat is, kicsit vontatottnak éreztem néha, de tetszett a sztori meg a csattan... több»
2022. 08. 12.
Mást akartam de nincs okom sok panaszra
Nem mondom hogy erre számítottam de azért a végére mégsem csalódtam akkorát mint aminek az elején kinézett. Azt hittem egy feelgood vámpírölős wannabe trash lesz, Foxx és... több»

37 Killer Sofa  (2019)

2022. 08. 12.
Gyilkos kanapéval hirdeti magát a film, mindenre számítottam csak arra nem, hogy nettő 10-15 perc lesz belőle a kanapés horror. Egy ilyen filmnek nem így kell kinéznie, é... több»