Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

A hírnökök (2015)

The Messengers
Filmadatlap
 
51
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
HercegPeter   2017. 02. 11.

legújabb vélemény

Nem volt ez olyan rossz. A történet egyszerre volt jó és talán kicsit sablonos. A végét érzésem szerint nagyon összecsapták és akár értelmetlennek is tűnhet. Talán egy résszel még megtoldhatták volna. Viszont a történet kétharmada körül az a fordulat (az áruló) az nagyon jó volt. Ezenkívül volt egy-két szereplő, akinek a színészi játéka finoman szólva is hagyott maga után némi kívánnivalót, valamint pár logikai hibát is észre lehet venni. Maga a karakterek se voltak olyanok, akikhez ragaszkodni tudtunk volna.Szerintem azok közül akik megnézik, 10 emberből 8-nak a Sátán a kedvenc szereplője. Az meg más kérdés, hogy "szuperhősös" sorozat létére, nem használták túl sokat a képességeiket. De mindenki döntse el magának, hogy ez jó vagy rossz.

 
lakilúk   2016. 11. 16.

a sztori egész eredetinek tánt, de sajnos aztán egy-két rész után föl kellett adnom, annyira untatott, naiv pubertásoknak való

Shantel VanSanten
Shantel VanSanten
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.