Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Amerikai istenek (2017-2020)

American Gods
Filmadatlap
 
72
Szereplők
6
Vélemények
123
Képek
8
Videók

Galéria (123)

Ricky Whittle
Ricky Whittle
Ian McShane
Ian McShane
Yetide Badaki
Ricky Whittle
Ian McShane
Ricky Whittle
Emily Browning
Bruce Langley
Ricky Whittle
Ian McShane
Ricky Whittle
Gillian Anderson

Videók (8)

 
Richard Gyrcz   2018. 03. 15.

legújabb vélemény

0

Szerintem zseniális, bár bizonyos, hogy elfogult vagyok Bryan Fuller-hez kapcsolódó művekkel. Mindenkinek ajánlom, aki fogékony a finom részletekre. Nálam a top5 egyik tagja a sorozat. :)

 
dulkap   2017. 07. 24.

0

Kétségtelenül nagyon látványos sorozat érdekes történettel, ami szép lassan építkezik. Néha ugyan öncélú és időnként feleslegesen elnyújtva mutat be karaktereket (7.rész) vagy önismétlően (Bilquis), de érdekesek a szereplők, még ha nem is mindenkinél... több»

 
lakilúk   2017. 05. 02.

0

Meg kell valljam, hogy nagyon lassan indul be a sorozat, az első epizód, első tíz perce számomra nem igazán volt bizalomgerjesztő, de Ian McShane végül szerintem mindent vitt, az ő jelenléte szerintem sokat dob az egész koncepción. Ezen felül pedig h... több»

 
avatar123   2017. 05. 03.

0

A kaszting nagyon el van találva, a zene elképesztően jó hangulatot ad a vizuálnak, a képi világ pedig egyenesen lenyűgöző. Szerintem jó alapanyagból dolgozhattak a készítők, és bár a dialógusok itt-ott mintha leülnének, mégis nagyon szórakoztató az egész úgy, ahogy van.

 
luksa10   2017. 05. 04.

0

Szerintem a látvány egy kicsit túl van tolva, ettől mintha kapnak egy kis giccses "megcsillanást". A színészek meg kell hagyni, nagyon átélhetően alakítanak, de valahogy nekem a könyv jobban bejött. Elvártam volna, hogy ne csak adaptálja, de adjon egy kis pluszt is a sorozat.

 
matrosh1980   2017. 07. 15.

0

Én bíztam benne, hogy ez egy jó sorozat lesz, é nem is tévedtem. Kiváló adaptáció, és el se hiszem, hogy ennyire jól ki van találva, és hogy képes hozzátenni a regényhez. Szerintem az év legjobb sorozata lesz. Nézzétek!

 

Ian McShane immáron második alkalommal tűnik fel egy olyan produkcióban, mely Neil Gaiman regényén alapszik. Az első a 2009-es Coraline és a titkos ajtó volt, melyben Mr. Bobinskyt szinkronizálta.

(hp)
 

Az American Gods Bryan Fuller forgatókönyvíró első sorozat a 2013-as Hannibal óta.

(hp)
 

Mr Wednesday szerepére Nicolas Cage-et is megkeresték, aki bár azt nyilatkozta, hogy tetszett neki a forgatókönyv, mégsem vállalta el a felkérést.

(hp)
 

A sorozat Neil Gaiman angol író azonos című regényén alapszik. A rendkívül sikeres írót számos szakmai elismeréssel tüntették ki, köztük Hugo-, Nebula-, Locus- és Bram Stoker-díjjal.

(hp)
 

A sorozatot gyártó Starz hivatalosan 2015. június 16-án adott zöld utat a projektnek.

(hp)