Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Tru Calling - Az őrangyal (2003-2005)

Tru Calling
Filmadatlap
 
70
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

legújabb vélemény

0

Imádom mind a mai napig ezt a sorozatot. Eliza Dushku is isteni, de a mellékarakterek is egytől egyig kiválóak. Izgalmas és pörgős sori ahogy próbálja megmenteni az embereket akik segítséget kérnek tőle a halálból.

 
Timcsi   2019. 03. 26.

0

Jó kis sorozat volt, de egyszercsak abbahagyták. Érdekes és változatos sztori.

 
vyctoria79   2019. 02. 05.

0

Nem rossz sorozat, bár igazából inkább krimi, mint misztikus film. A túlvilági kapcsolat kimerül pár percnyi "halott felébresztésben", mely után a főszereplő újra éli az adott napot és igyekszik az áldozatot megmenteni a "végső állomástól". A krimi kedvelőknek kifejezetten ajánlom.

 
veresszsoltika   2017. 09. 22.

0

A True Callingban igazából a szereplők jöttek be, azok karakterei fogtak meg. szeretem a sorozatot, szívesen nézem, jó, kellemes kikapcsolódás, érdemes megnézni.

 
Kardos   2016. 07. 31.

0

Imádom ezt a sorozatot. Ha valaki egy zseniális, eredeti és vicces, pörgős fordulatos sorozatot akar nézni, akkor annak nagyon szívesen ajánlom a Tru Calling-ot. Felüdülés látni, hogy ilyen jó színészek is vannak még a női felhozatalban. Eliza nagyon nagyon jó.

 

Zach Galifianakis (Davis) utált a sorozaton dolgozni. Az olvasópróbák után azonnal otthagyta a stábot, és kukába dobta a szövegkönyvet, célozgatva ezzel az íróknak. Sokszor szívott marihuánát a forgatások során.

(Nk)
 

A sorozatot a FOX az első évad után törölni akarta, mégsem tette, mert az évad közepén elkezdett növekedni a nézettség, ráadásul a rivális Jóbarátok utolsó évadát adták akkor az NBC-n. A második évad közben azonban a 13 részre szóló berendelést visszavonták, 6 részre módosították. Ezt a hatodik rész forgatásának hetében jelentették be, tehát a szereplők és a stáb az utolsó munkanapjukon tudták meg, hogy vége a sorozatnak.

(Nk)
 

Jensen Acklest felkérték egy szerepre a sorozatban, de végül nem fogadta el, hogy a Smallville-ben (2001) játszhasson. Az írók annyira megkedvelték a színészt, hogy a karakter miatta kapta a Jensen nevet.

(Nk)
 

Eliza Dushku, hogy ebben a sorozatban játszhasson, elutasított egy ajánlatot, ami egy Buffy, a vámpírok réme (1997) spin-offról szólt, amely az általa alakított Faith karakter köré épült volna.

(Nk)