Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
140
Szereplők
13
Vélemények
122
Képek
Videók
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Tiniként nagyon imádtam és még ma is szívesen megnézem főleg Piper miatt. Ő a kedvenc karakterem. Mindig kihúzza a testvéreit a bajból. Leonak és Pipernek nagyon szurkoltam, hogy végül összejöjjön:)

 
Deku   2017. 08. 23.

Engem ez elsőre sem tudott rendesen érdekelni. A varázslat világa érdekel viszont ez kicsit más irányt is felvett. A főhősnők egy idő után pedig irritálóvá váltak.


 
Edii   2015. 09. 30.

Nagyon nem szerettem ezt a sorozatot, szerintem a szereplők sokszor túljátszották a szerepüket, a történések pedig szörnyűek voltak...

 
Norbi   2018. 07. 23.

Régebben szerettem nézegetni, hogy varázsolnak, idéznek a kicsit sem csúnya boszik, de eléggé sablonosak a részek, amik egy-két rész után már nekem is feltűntek :D.

 
Bazzzsi   2017. 11. 23.

A 2000-es évek környékén, amikor nálunk vetítették egy jó kis sorozatnak számított. Misztikus sorozatokat nem nagyon nyomattak abban az időben, úgyhogy újdonságnak számított.

 

Alyssa Milano annyira szerette az Árnyékok könyve grafikáit, hogy házának falaira is különböző motívumokat festetett a könyvet is illusztráló művésszel.

(hp)
 

Az Árnyékok könyvének minden ábrája teljes mértékben kézzel készült.

(hp)
 

Holly Marie Combs volt az egyedüli színésznő, aki a sorozat minden egyes részében szerepelt, beleértve a pilotot is, ami soha nem került adásba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.