A történet főszereplői a három testvér, Prue, Piuper és Phoebe, akik rendelkeznek a boszorkányok képességeivel. A világ azonban számtalan veszélyt rejteget, ahhoz, hogy megbirkózzanak ezekkel, össze kell tartaniuk.
Egy jó misztikus sorozat, érdekes epizódokkal és remek színészekkel. Akkoriban még nem született minden sarkon misztikus sorozat, így a Charmed újdonságnak számított. Érdemes megnézni, hiszen bepillantást adhat az akkori filmes trükkök világába, és... Több
Engem ez elsőre sem tudott rendesen érdekelni. A varázslat világa érdekel viszont ez kicsit más irányt is felvett. A főhősnők egy idő után pedig irritálóvá váltak.
Tiniként nagyon imádtam és még ma is szívesen megnézem főleg Piper miatt. Ő a kedvenc karakterem. Mindig kihúzza a testvéreit a bajból. Leonak és Pipernek nagyon szurkoltam, hogy végül összejöjjön:)
178 epizódból áll a sorozat.
A Bűbájosok ereje összefügg a könyvvel és az érzelmeikkel.
Időnként az Árnyékok könyvéből el-eltűnik egy igézet, melyet a lányok túl veszélyesnek találnak és inkább megsemmisítenek.
Az Árnyékok könyve az évszázadok alatt állandóan gyarapodott, nőtt.
A Bűbájosok vérvonalának kezdete Melinda Warren volt. Többször is utalnak rá a sorozatban.