Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83
Filmadatlap
 
57
Szereplők
15
Vélemények
42
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Imádtam, kár hogy csak két évadot élt meg. Vicces és igazán egyedi képi világ és történet. Nagyon szurkoltam a főszereplő párosnak, hogy valahogy halál nélkül össze tudjanak jönni. Mondjuk én ezt a sorozatot Halottnak a csók címen ismerem.

 
indingo   2017. 04. 18.

Volt valami különlegesség ebben a sorozatban, a történetén túl. az egész elbeszélésben volt valami misztikus, ami miatt nagyon kedvelhető volt.


 
Deku   2017. 08. 21.

Nekem elég fura hatást adott át ami nem nagyon tetszett és emiatt a furcsaság miatt sajnos nem kedveltem. Bármennyire is próbáltam ez nem jött be. Nem javaslom senkinek.

 
TomÁcs   2016. 05. 05.

Igazi kis kedves sorozat, volt egy fajta mesés beütése vagy nem tudom ,hogy mondjam. Nekem nagyon tetszett, sajnáltam amikor vége lett.

 
Bazzzsi   2017. 11. 22.

Én éreztem a két főszereplő közti kémiát. Érdekes volt a szerelmi szál azzal, hogy nem érintkezhettek a szerelmesek. Az alapsztori is misztikus és érdekes.

 
authorgirlll   2018. 02. 18.

Az eleje nagyon tetszett de a sztori túl gyors haladása kicsit kiábrándított. Nem szeretem amikor a szerelmi szál már az első évadban kibontakozik lehetett volna ezt még húzni

 
titra   2015. 05. 23.

Én még úgy ismertem ezt a sorozatot, hogy "Halottnak a csók" és annyira nem találtam abszurdnak, hogy emiatt ne lehessen nézni. A képi világa szép és meseszerű. Nednek olyan képessége van, hogy ha megérint egy halottat, az feltámad, de ha újra megérinti véglegesen meghal, viszont ha mindezt rövid időn belül nem teszi meg és életben hagyja a feltámasztott embert, akkor valaki más hal meg helyette. A sorozatban többször visszatérnek Ned gyerekkorára, hogy hogyan jött rá a képességére és annak szabályaira, közben beleszeret egy lányba, akit egy érintésével feltámaszt ugyan, de ha életben akarja tartani soha többet nem érhet hozzá. Ha ez nem lenne nekik elég baj, ezen felül több szálon is bonyolítják a helyzetüket, amik kezdenek összekapcsolódni. Nem emlékszem, hogy lett volna lezárása a történetnek.

 

Eredetileg 13 részesre tervezték a sorozatot, később azonban 22 rész készült belőle.

(Hablaty)
 

Kristin Chenoweth két különböző hangon is megszólal a sorozat során Az első évadban Madarász Éva szinkronizálja, míg a második évadban Hámori Eszter hangján szólal meg.

(Hablaty)
 

Kristin Chenoweth a Glee néhány részében is feltűnik, ugyanis remekül énekel.

(Hablaty)
 

Chi McBride, a sorozatban ismert nyomozó, eredetileg zenei pályára készült és több ismert száma is van.

(Szivárvány1)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.