Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
57
Szereplők
14
Vélemények
42
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Volt valami különlegesség ebben a sorozatban, a történetén túl. az egész elbeszélésben volt valami misztikus, ami miatt nagyon kedvelhető volt.

 
Deku   2017. 08. 21.

Nekem elég fura hatást adott át ami nem nagyon tetszett és emiatt a furcsaság miatt sajnos nem kedveltem. Bármennyire is próbáltam ez nem jött be. Nem javaslom senkinek.


 
Bazzzsi   2017. 11. 22.

Én éreztem a két főszereplő közti kémiát. Érdekes volt a szerelmi szál azzal, hogy nem érintkezhettek a szerelmesek. Az alapsztori is misztikus és érdekes.

 
TomÁcs   2016. 05. 05.

Igazi kis kedves sorozat, volt egy fajta mesés beütése vagy nem tudom ,hogy mondjam. Nekem nagyon tetszett, sajnáltam amikor vége lett.

 
authorgirlll   2018. 02. 18.

Az eleje nagyon tetszett de a sztori túl gyors haladása kicsit kiábrándított. Nem szeretem amikor a szerelmi szál már az első évadban kibontakozik lehetett volna ezt még húzni

 

Eredetileg 13 részesre tervezték a sorozatot, később azonban 22 rész készült belőle.

(Hablaty)
 

Kristin Chenoweth két különböző hangon is megszólal a sorozat során Az első évadban Madarász Éva szinkronizálja, míg a második évadban Hámori Eszter hangján szólal meg.

(Hablaty)
 

Kristin Chenoweth a Glee néhány részében is feltűnik, ugyanis remekül énekel.

(Hablaty)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.